Broun

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Broun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Шановні учасники форуму! Чи мав хтось досвід визнання кредитного договору недійсним по Libor'у в апеляції? Підскажіть чи дайте ссилку на рішення, яка позиція апеляційного м. Києва? Маю чутки про те, що апеляція такі позови не підтримує.
  2. через 5 місяців після закриття рахунку
  3. А чи можна оскаржити окремо результати службового розслідування? Наявність одного тільки висновку є неналежним доказом, бо незалежного розслідування не було.
  4. Доброго дня! Чи стикався хтось з подібною ситуацією? В банку був депозит. Обслуговувався "нормально". По закінченні дії договору були проблеми з поверненням (мабуть, як у всіх). Не так давно Надра подала до суду, вказавши, що один із переказів помилковий. В мене, нажаль, не збереглися оригінали первинних док-ів. Надра посилається на службове розслідування, яке вказує, що це збій програми. Працівників, у яких мала б бути недостача по дню, вигородили (мабуть ще працюють). Судова практика сумна: 2-і відмови із усієї маси позовів(реєстр судових рішень) і то - внятних обгрунтувань я не знайшов. Порадьте як бути? Чи можна оскаржити висновок службового розслідування, якщо службове розслідування стосується депозиту(моїх грошей), а не мене особисто. Чи хтось зустрічав подібні рішення. Чи є якийсь порядок проведення службових розслідувань для недержавних підприємств? Р.S: Чи є в когось публічний договір надри на депозит?