kolegk

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя kolegk

  1. Не забывайте, что Вы всегда можете сказать что в конверте пришла "открытка", квитанция ..... НО никак не письмо про уступку права долга, и можно ответить "Ребята, я не в курсе, поэтому не должен". А кредит плюс не существует - это факт И поэтому Вы туда не платите. Я все письма отправляю с описью вложения (да дороже, но доказательство).
  2. Так а чем суд то закончился? Какие Вы иски писали? Выложите пож. или дайте ссылку на номер дела в суде. Звонил им только что - просто морозятся, когда им говоришь , что не согласен с сумой долга. У нас ситуация такова что кредит плюс якобы(не уведомляя письменно) изменил проценты и коммисию по договору. В следствии этого набежал долг, так как платили старую сумму. Хотя какйто период плаитили ту сумму кот они просили по телефону. Было несколько просроченных платежей в прошлом году, но они перекрыты суммой переплаты. .... Теперь получается что ККГ требует всю сумму по договору, т.к. постоянная просрочка ....... Ну и еще актуальный вопрос правомерности заключения договора факторинга в случае если Боржник - физлицо.
  3. ну и может будет полезным по поводу факторинга и физ лиц: пока не разобрался как это тлумачить и использовать. ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 03.04.2009 N 231 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 квітня 2009 р. за N 373/16389 Про віднесення операцій з фінансовими активами до фінансових послуг Відповідно до пункту 1 частини першої статті 1 та пункту 6 частини першої статті 28 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" ( 2664-14 ) та підпункту 7 пункту 4 Положення про Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, затвердженого Указом Президента України від 4 квітня 2003 року N 292 ( 292/2003 ), Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України П О С Т А Н О В И Л А: 1. Віднести до фінансової послуги факторингу сукупність таких операцій з фінансовими активами (крім цінних паперів та похідних цінних паперів): 1) фінансування клієнтів - суб'єктів господарювання, які уклали договір, з якого випливає право грошової вимоги; 2) набуття відступленого права грошової вимоги, у тому числі права вимоги, яке виникне в майбутньому, до боржників - суб'єктів господарювання за договором, на якому базується таке відступлення; 3) отримання плати за користування грошовими коштами, наданими у розпорядження клієнта, у тому числі шляхом дисконтування суми боргу, розподілу відсотків, винагороди, якщо інший спосіб оплати не передбачено договором, на якому базується відступлення. 2. Операції фінансових установ з придбання іпотечних активів та/або набуття права вимоги за забезпеченими іпотекою кредитами (позиками), які здійснюються з метою випуску іпотечних цінних паперів відповідно до статті 28 Закону України "Про іпотеку" ( 898-15 ), статті 2 Закону України "Про іпотечні облігації" ( 3273-15 ), а також статей 16 та 31 Закону України "Про іпотечне кредитування, операції з консолідованим іпотечним боргом та іпотечні сертифікати" ( 979-15 ), є фінансовими послугами. 3. Департаменту державного регулювання та розвитку ринків фінансових послуг разом з юридичним департаментом забезпечити подання цього розпорядження до Міністерства юстиції України для державної реєстрації. 4. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника забезпечити опублікування цього розпорядження в засобах масової інформації після його державної реєстрації. 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями. 6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Голова Комісії В.Суслов Протокол засідання Комісії 03.04.2009 N 469 ПОГОДЖЕНО: Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва К.Ващенко Перший заступник Голови Правління Національного банку України А.В.Шаповалов
  4. У нас такая же ситуация. Отправили письмо (ценное с описью) в ККГ с предложением подтвердить наличие договора факторинга и несогласием с суммой долга .... с расчетом, в котором даже имеется переплата. Они не ответили и говорят что письма не получали. в результате заплатили на кредит плюс, А УЖЕ ПОТОМ узнали что госфинуслуг аннулировал св-во. Везде советуют перестать платить, как минимум до выяснения обстоятельств.
  5. Самой интересной наверно для Вас будет информация другая: Госфинуслуг аннулировала свидетельства о регистрации 24 кредитных союзов Государственная комиссия по регулированию рынков финансовых услуг Украины 28 июля 2011 года аннулировала свидетельства о регистрации и исключила информацию с Государственного реестра финансовых учреждений 24 кредитных союзов. По причине отсутствия по заявленному местоположению свидетельств лишились кредитные союзы: .... Кредит-Плюс, .... Крдедит Плюс отдало все свои договора KKГ 29062011