artur33

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя artur33

  1. супер, а переривання строку позовної давності не було в даній справі?
  2. а якщо КД укладено з одним Банком, а додатки до нього (графік платежів, таблиця сукупної вартості та договір застави автомобіля вже з іншою назвою Банку). І всі ці документи складено в один день?
  3. КП могло змінити назву на ТОВ, зміни до статуту або нова редакція, а код ЄДРПОУ той самий , от і правонаступник
  4. вернее будет так, каждый месяц до какого числа платить надо было? вот на следующий день после 2 лет и того последнего дня платежа по договору.
  5. срок это 2 года, со следующего дня и начинается срок исковой давности.
  6. а договір управління майном(будинком) Ви бачили? в ст. 1031 ЦК вказано, що це має бути нотаріальний договір. Тобто управитель(виконавець) це ТОВ, діє скоріше всього по нікчемному договору управління будинку кооперативу або ОСББ. От вам і поле для захисту.
  7. я б завжди доказував, що проплат клієнт не робив останні 3-4 роки, подав заяву про застосування поз.давності, а Банк вимушений доказувати переривання строку позовної давності вже не роздруківкою заборгованості, а первинними документами
  8. у мене договір з приватом 2004 року ще, там в умовах пише якраз конкретно що строк договору - це строк карти, а пролонгація діє тільки після отримання нової карти. так шо якшо карти нема, то строк закінчився по останній карточці
  9. нє, не неукладеність, а відсутність переривання строку позовної давності
  10. і як наслідок, немає доказів переривання строку позовної давності
  11. підстава для апеляції як мінімум, суд першої інстанції (наприклад) розглянув справу без належних та допустимих доказів, а тільки первинні документи і є такими доказами
  12. перейду на укр. В договорі має бути чітко прописано порядок погашення кредиту. А там ( в моєму випадку) тільки каса банку або з банківського рахунку боржника, або за довіреностю від третьої особи. Так що мені це вдається поки що доказати.
  13. Согласен, но есть ещё вариант попробовать доказывать по встречному иску о недействительности КД (заявление... ) незаключённость договора. В результате суд откажет и в иске банку и встречному , но с мотивировкой незаключённости договора. И ещё, нужно обязательно истребовать через суд четыре составляющие договора (заявление, тариф, правила и ...), первичные документы о проплате последней, и желательно представить в суд оригинал самой карточки, там указан срок действия, что и есть сроком договора. Оригиналы первичных документов о проплате это для Банка проблематично представить в суд. Как итог, рассматривать .дело "за наявними доказами"
  14. головне, щоб в суді не забути подати заяву про застосування позовної давності
  15. лучше за помощью к адвокатам идти )))