Mark Sergio

Пользователи
  • Число публикаций

    23
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Mark Sergio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Приват притащил в суд копию договора купли-продажи мною автомобиля в автосалоне другого города с фальшивой подписью на последнем листе. Судя по дате и смыслу, автомобиль передаётся мне до подписания кредитного договора на основании такого-то гарантийного письма с таким-то исх. номером о том, что Банк обязуется в такие-то сроки перечислить такую-то сумму. Кроме того в договоре оговариваются условия передачи авто и случаи отказа Банка в выдачи кредита или отказа клиента от покупки. Судя по дате в справке- счёте и подписи кассира, бухгалтера, руководителя, тем же днём магазин продал мне авто ну а я как поставил подпись о получении. Кстати в справке есть графа где магазин указывает суму авто и суму которую уплачено. Дальше в договоре расписывается механизм регистрации авто в органах ГАИ - либо я сам еду и сдаю транзитные номера и рег-ю авто либо оформляю доверенность на работника магазина для регистрации. Далее в договоре купли-продажи (один вариант которого по условию отдаётся банку, другой магазину, третий мне) установлено обязательное условие - передать авто в залог Банку. Все эти мероприятия проделываются до подписания кредитно-залогового договора на основании решения кредитного комитета об удовлетворении вашего заявления на получение кредита согласно счёта-фактуры выданного в автосалоне. Так-что, если по-честному, клиент теряет деньги которые платит за услугу регистрации авто в ГАИ в размере вознаграждения, что и прописано в условии. Отношения урегулированы договором купли-продажи.
  2. 41 ….У разі виявлення транспортного засобу, зареєстрованого в підрозділі ДАІ, у тому числі тимчасово, за фіктивними чи підробленими документами або такого, що розшукується правоохоронними органами України в зв’язку з угоном чи крадіжкою, працівники підрозділу ДАІ в установленому порядку оформляють відповідні документи, знімають незаконно зареєстрований транспортний засіб з обліку з внесенням відмітки про це до свідоцтва про реєстрацію та вилученням номерних знаків і передають усі матеріали до відповідних органів внутрішніх справ для подальшого проведення розслідування. Такий транспортний засіб поміщається на майданчику для затриманого транспорту. …. (Абзац третій пункту 41 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1276 від 18.08.2000) Далі. КК України. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Коментар http://www.yurist-online.com/ukr/uslugi/yu...listika/057.php " висновок: реєстрація проведена з порушенням, проте ніхто не скаржився, бо всіх влаштовувало та що це може в нашій справі дати" Дізнались про фальсифікації в процессі розгляду справи у суді. Інакше б відкликали згоду на надання послуги кредитування. Хто зна скільки разів банк у змові з торгівельною мережею збирався продати одне й те ж авто. Крім того є правила роздрібної торгівлі транспортними засобами. У тому числі правила продажу авто в кредит. Особисто для себе встановив, що підроблено цілком або частково: довідку- рахунок (бланк суворої звітності), договір купівлі-продажу, акт прийому-передачі т/з. А також відсутній гарантійний лист від банку до торгівельної мережі, відсутнє доручення від споживача про переказ коштів в автосалон. Підроблена заява на реєстрацію транспортного засобу і як наслідок підроблене реєстраційне свідоцтво. На сьогодня за цим набором відкрита така-сяка кримінальна справа. Звичайно я сумніваюсь, що якийсь дільничий доведе цю справу до логічного завершення, але на суддю це діє.
  3. Они не могут без нотариально заверенной доверенности зарегистрировать Ваш автомобиль т.к. существуют единые правила регистрации транспортных средств. "1. Цими Правилами встановлюється єдиний на території України порядок державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин…. 2. 2. Ці Правила є обов’язковими для всіх юридичних та фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, виробляють чи експлуатують їх. Представники власників транспортних засобів виконують обов’язки та реалізують права цих власників у межах наданих їм повноважень. 5. Особи, які порушують ці Правила, несуть відповідальність згідно із законодавством. 8. Реєстрація транспортних засобів здійснюється на підставі заяви власника, поданої особисто, і документів, що посвідчують його особу, правомірність придбання транспортного засобу, оцінку його вартості, яка провадиться спеціалістом, що пройшов необхідну підготовку у порядку, встановленому МВС, Мін’юстом, Держпромполітики, Держмитслужбою та Фондом державного майна і має відповідні документи, відповідність конструкції транспортного засобу встановленим вимогам безпеки дорожнього руху, а також вимогам, які є підставою для внесення змін до реєстраційних документів. Не приймаються до реєстрації транспортні засоби, зібрані (складені) з складових частин серійних транспортних засобів без дотримання вимог Закону України «Про дорожній рух». (Абзац перший пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 637 від 19.04.99, № 1276 від 18.08.2000) Правомірність придбання транспортних засобів, складових частин, які мають ідентифікаційні номери, підтверджується документами, скріпленими підписом відповідної посадової особи і печаткою, виданими суб’єктами підприємницької діяльності, які реалізують транспортні засоби та видають довідки-рахунки, митними органами, судами, нотаріусами, органами соціального захисту населення, підприємствами-виробниками транспортних засобів та підрозділами ДАІ, а також угодами, укладеними на товарних біржах. (Абзац другий пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 637 від 19.04.99) Такими документами можуть бути: 1. довідка-рахунок за формою згідно з додатком № 1 до цих Правил, видана суб’єктом підприємницької діяльності, який реалізує транспортний засіб; (Абзац четвертий пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 637 від 19.04.99) 2. договори, в тому числі угоди, укладені на товарних біржах, та інші посвідчені в установленому порядку документи, що встановлюють право власності на транспортний засіб; (Абзац п’ятий пункту 8 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 637 від 19.04.99) 3. акт приймання-передачі транспортного засобу за формою згідно з додатком № 6 до цих Правил, виданий підприємством-виробником транспортного засобу чи його складових частин" і т. інше.
  4. Питання до автора. А у Вас теж в "Графіку погашення заборгованності" погашення основної суми(тіла) кредиту здійснюється рівними частинами як в прикладі - 1277,78грн, а кожний наступний платіж відрізняється від попереднього?
  5. ЧСК-это чистая сумма кредита которая Вам была необходима для покупки. Пример 16 000грнПотік(t) - это все те деньги которые планируется снять с Вас за определённый период времени t, измеряемый в месяцах. Пример, сумма всех аннуитетных платежей 47 550,00грн t - это кол-во месяцев кредитования. Пример, на 50-т месяцев. d - реальная процентная ставка. Это нужно вычислить. Решаем пропорцию и получаем, что d равно корню 50-й степени из: в числителе 47 550, а в знаменателе 16 000. От полученного отнимаем "1". Получим 0,022022861 и не забываем, что это значение выражено в долях и за один месяц. По-этому: 0,022022861*100=2,2 процента в месяц. А в год? 2,2*12=26.4%. Для проведения контроля желательно округлять до шестого знака после запятой. Затем полученный процент втыкаем в формулу, что хитрый банкнюк предлагает в П О С Т А Н О В І 10.05.2007 N 168 П.3.3 , и проверяем правильность расчёта. В реальной рекламке от "надра банка" указано 9,99% годовых + щомісячна винагорода 3,49%. А в реалии получилось аж 26.4% при кредите на 50 месяцев. Опять же дурят на расчёте суммы ежемесячного платежа, зная что никто не проверит. Там тоже интересная формула.
  6. К сожалению не могу "влепить" в этот форум копию приватбанковского наказа NKT-БТ-СП-2009-1/1 від 05.01.2009. В этом приказе А.В.Дубелет приказывает руководителям бизнеса (ипотека, автокредит, микрокредитование) повысить доходность по активах, выданных в гривнах для заёмщиков до 30 процентов годовых. Причём, в копии которую привёз ответчик нет ни одной подписи руководителя подразделения. 6-м пунктом этого приказа Дубелет поручает главбуху в срок до 01.03.2009 изменить процентные ставки. Мотивацией такого решения является:" изменение процентных ставок по депозитам, увелечение учётной ставки НБУ, КОЛЕБАНИЮ курса доллара более чем на на 10 проц., с целью обеспечения ликвидности банка, возможностью производить своевременные расчёты с вкладчиками банка". 1. Так как никто этот приказ не подписал и не известно был ли он вообще. Может это послепраздничные банковские галюцинации? 2. В моём случае: "п.6.3.1. В односторонньому порядку збільшувати poзмip процентної ставки за користування Кредитом, при зміні кон'юнктури ринку грошових pecypciв в Укранїні, а саме: зміні курсу долара США до гривні бшьше ніж на 10 % у порівнянні з курсом долара США до гривні, встановленого НБУ на момент укладення даного Договору; зміни облікової ставки НБУзміні розміру відрахувань у страховий (резервний) фонд або змні середньозваженої ставки по кредитах банків України у віповідній валюті (за статистикою НБУ). При цьому Банк надсилає Позичальникові письмове повідомлення про зміну процентної ставки протягом 7 календарних днів з дати вступу в чинність зміненої процентної ставки. Збільшення процентної ставки Банком у вищевказаному порядку можливо в границях кількості пунктів, на які збільшилася ставка НБУ, poзмip відрахувань у страховий фонд, середньозважена ставка по кредитах або пропорційно до збільшення курсу долара США. " - расписана формула определения процента. Так вот эта новая ставка вообще математически не отвечает изменениям на рынке фінансових послуг. 3. Сам пункт 6.3.1.-- "це складне речення, яке містить дві або кілька граматичних основ (підмет і присудок), які відокремленні на письмі крапкою з комою ". Толковать это пункт можна так : "При изменении курса доллара, Ваша процентная ставка меняется на количество пунктов на которое изменился курс доллара т.е. брали доллар был по 5.5 а стал, 7.5. Следовательно, в связи с изменение курса доллара (на 36.4 процента) ваша ставка изменяется , например, из 10 выросла до 13.64процентов и не более " Или можна так: "облікова ставка НБУ по кредитам становила 10проц. а стала-12, відповідно зросла на 2-а пункта, що становить 1/5 від початкової. відповідно на 1/5 зростає ставка по Вашому кредиту. Напрклад, брали під 13.69 річних, а після підвищення зробилось -- 16.43процента." 3. Если и был такой приказ от Дубилета АВ. руководителям бизнеса, то и подпись в письмах про підвищення проц. ставки має бути: Ковтун АА(руководитель Бизнеса авто в кредит), ПономарьТН.(микрокредитование),Кандауров ЮВ.(розничный бизнес) или на крайняк Донец ДВ.(руководитель юридического департамента). В моём случае представитель приватбанка подал в суд выписку из почтового реестра датированную 07.01.2009 годом, как буд-то 07 января в Укр почте не выходной день. Дополнительно штрих коды, первые цыфры которых должны отображать индекс почтового отделения отправителя, -- липовые а сам Реестр поштовых відправлень -- плод воображения юрисов банка. И вот теперь мне совсем не понятно как суд может "отмочить" такое решение при том, что доказательства Банка -- это полная липа? Где расчёт новой ставки? Где график погашения задолженности по новым тарифам?
  7. это не единственный выход. Есть ещё "депозит нотариуса". Вносите платежи по графику на депозит нотариуса и попутно разбирайтесь с банком. Так можно избежать просрочки. http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0145-...p;x=10&y=12
  8. Можна попробовать вот так Глава 12 РОЗГЛЯД СУДОМ СПРАВ ПРО РОЗКРИТТЯ БАНКАМИ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКА МІСТИТЬ БАНКІВСЬКУ ТАЄМНИЦЮ, ЩОДО ЮРИДИЧНИХ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ Стаття 288. Зміст заяви 1. У заяві до суду про розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю, щодо юридичної або фізичної особи має бути зазначено: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) ім'я (найменування) заявника та особи, щодо якої вимагається розкриття інформації, яка містить банківську таємницю, їх місце проживання або місцезнаходження, а також ім'я представника заявника, коли заява подається представником; 3) найменування та місцезнаходження банку, що обслуговує особу, щодо якої необхідно розкрити банківську таємницю; 4) обґрунтування необхідності та обставини, за яких вимагається розкрити інформацію, що містить банківську таємницю, щодо особи, із зазначенням положень законів, які надають відповідні повноваження, або прав та інтересів, які порушено; 5) обсяги (межі розкриття) інформації, яка містить банківську таємницю, щодо особи та мету її використання. Стаття 56. Право клієнта на інформацію Клієнт має право доступу до інформації щодо діяльності банку. Банки зобов'язані на вимогу клієнта надати таку інформацію: 3) перелік послуг, що надаються банком; 4) ціну банківських послуг; 5) іншу інформацію та консультації з питань надання банківських послуг; Стаття 62. Порядок розкриття банківської таємниці Інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками: 1) на письмовий запит або з письмового дозволу власника такої інформації; 2) за рішенням суду; { Пункт 2 частини першої статті 62 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3024-VI ( 3024-17 ) від 15.02.2011 } 3) органам прокуратури України Міністерства внутрішніх справ України - на їх письмову вимогу стосовно операцій за рахунками конкретної юридичної особи або фізичної за конкретний проміжок часу; Вимога відповідного державного органу на отримання інформації, яка містить банківську таємницю, повинна: 1) бути викладена на бланку державного органу встановленої форми; 2) бути надана за підписом керівника державного органу (чи його заступника), скріпленого гербовою печаткою; 3) містити передбачені цим Законом підстави для отримання цієї інформації; 4) містити посилання на норми закону, відповідно до яких державний орган має право на отримання такої інформації. Банк має право надавати інформацію, що становить банківську таємницю, іншим банкам та Національному банку України в обсягах,необхідних при наданні кредитів, банківських гарантій. Особи, винні в порушенні порядку розкриття та використання банківської таємниці, несуть відповідальність згідно із законами України.
  9. В наступному судовому засіданні збираюсь заявити, що визнав отримання кредиту і сплачував борг(обставина) під впливом обману.Стаття 178.ЦПК Відмова від визнання обставин. 1. Відмова від визнання в попередньому судовому засіданні обставин приймається судом, якщо сторона, яка відмовляється, доведе, що вона визнала ці обставини внаслідок помилки, що має істотне значення, обману… 2. Про прийняття відмови сторони від визнання обставин суд постановляє ухвалу. 3. У разі прийняття судом відмови сторони від визнання обставин вони доводяться в загальному порядку.
  10. Благодарю за совет, ну и простите, о каком конструктиве с Банком можно говорить, если в договоре "загальна сума кредиту складає 53 280.0 грн" а в Державному реєстрі Приват вказав суму приблизно 72500,0грн. Очень похоже на обман. Факт отправки письма о повышении процентной ставки банк подтверждает липовой выпиской из какого-то реестра №252 Avt, созданного 7 января 2009г(выходной день) якобы почтовым отделением. Согласно штрихкоду такого отделения на терит. Украины не существует, а печать почтового отделения один в один штамп с датой отправки, который ставят на конвертах или открытках.
  11. Совершенно верно! В договоре Приват смешал кредит, залог, страхование жизни, страхованиеТЗ, договор кредитования банковского счёта, договор коммисии. Кроме того, как выяснилось в ходе судебного разбирательства, там должен быть договор на открытия карты "Авторассрочка". Всё это с отсутствующими пунктами на которые идёт ссылка в договоре подписано мной и посредником - ТОВ"Автокредит Плюс" в автосалоне так, что я и не знал, что задолжал Привату.
  12. Подскажите, кто разобрался с ЗУПро банки та банківську діяльність. Ст 47" Банк має право надавати своїм клієнтам (крім банків) фінансові послуги, у тому числі шляхом укладення з юридичними особами (комерційними агентами) агентських договорів. Перелік фінансових послуг, що банк має право надавати своїм клієнтам (крім банків) шляхом укладення агентських договорів, встановлюється Національним банком України. Банк зобов'язаний повідомити Національний банк України про укладені ним агентські договори. Національний банк веде реєстр комерційних агентів банків та встановлює вимоги до них. Банк має право укладати агентський договір з юридичною особою, яка відповідає встановленим Національним банком України вимогам". Означает ли это, что НБУ определяет рамки деятельности посредника, который действовал от имени Привата, в соответствующем реестре НБУ должна быть информация о таком агенте? А лля ясности добавлю. В 2008г -прям в автосалоне подписал К.договор з ТОВ под 9.6годовых. В 2009г - пришло несуразное" письмо от Приват о повышении до 21годовых. В 2009г - 2011г бесконечная переписка с ТОВ и Приват, поездки и т.д.(поиск истины) В 2011г - прозрел, подал в суд "По захисту прав споживача" В 2012г - в процессе обратился за информацией в НБУ по 47 статье. Пришол ответ о том, что НБУ не уполномочен давать выписки из реестра и в силу ЗУ "Про НБУ" ст6,7, занимается другой деятельностью. Целью запросов было установить: 1. Законно ли со стороны ТОВ подписывать К.договор между клиентом и Приватом? 2. Законно ли Привату в феврале 2008г. через ТОВ выдать потребительский кредит по цене 9.6годовых (нижче облікової ставки НБУ, нижче відсотків по депозитним та кредитним договорам). Сразу скажу, что в суд Приват предоставил, в полном смысле слова, отксереный на самом плохом принтере агентский договор №1 от 17 июля 2006г без даты окончания срока договора. Ни лицензий от ТОВ ни ссылок на договор №1 в КДоговоре нет. В натуре есть только оттиск печати на копии КД Поделитесь мнением!
  13. Добивает то, что на содержание луспеніков приходится отчислять не маленький кусок своих трудовых доходов ввиде подоходного налога.