effecto

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

effecto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Уже и в должности успели восстановить )
  2. У Х В А Л А ІМЕНЕМ УКРАЇНИ 15 травня 2013 року м. Київ Колегія суддів судової палати у цивільних справах Пожалуйста, можно номер в реестре?
  3. Уважаемый НБ Украины! http://antiraid.com.ua/forum/index.php?sho...ost&p=71852 сообщение #5164 18.5.2013 9:19 в этой ссылке говориться что банк иностранную валюту принимал на 3739 - "Транзитний рахунок за іншими розрахунками" согласно постанове № 280. У меня же прием иностранной валюты осуществлялся на счет 2909 - "Інша кредиторська заборгованість за операціями з клієнтами банку" Является это таким же нарушением для банка как и в указанном случае?
  4. Для початку буде достатньо до міського відділу МВС посилаючись ст. 358 ККУ, ч.2 цієї статті говорить про підробку документів а ч.4 про використання завідомо підробленого документу, почитайте. Та обов язково після подання заяви у наступне засідання повідомте про це суддю , бажано письмово, просіть зупинити провадження до зясування всіх обставин кримінальної справи та проведення почеркознавчої експертизи, бо з ваших слів вбачається що не слухають вас лише тому що все вже вирішено на користь банку.
  5. Обов язково подайте клопотання про фальшивість доказу, паралельно зверніться до правоохоронних органів, якщо вам вдасться їх розшевелити, думаю банку у позові відмовлять, а суддя не візметься виносити рішення проти Вас, та і часу трохи виграєте!!! Хоч ви і не писали, але ситуація показує що судитесь Ви із Приватом, я вірно зрозумів?
  6. Почитайте вот эту тему на форуме! Приватбанк не исключение и делал скорее всего так же как и описано! http://antiraid.com.ua/forum/index.php?showtopic=2770
  7. У меня тоже не указан! Так и в чем подвох? У меня есть копия Заявы на выдачу предоставленую в судебное заседание в качестве доказательства выдачи кредита, в которой указан счет 2203 ... совпадающий с 2203 ... в договоре!!!
  8. ТОже так считаю! Ведь счет 2203... указан в кредитном договоре как "кредитний рахунок" и для того что бы его закрыть он должен быть обнулен (допустим открыт другой 2203...) а изменения договора должны оформляться дополнительным соглашением!!! Что говорят правоохранительные органы по этому поводу? Или вы не обращались?
  9. При перегляді Заочне рішення має скасовуватись, а ухвала про його скасування є підставою для закриття виконавчого провадження (п.4 ст 49 ЗУ Про виконавче провадження) та для зняття арешту та скасування інших вжитих заходів примусового виконання рішення ("повернення майна наприклад" п.1 ст. 50 ЗУ Про виконавче провадження. Але виконавці в угоду банку можуть цього і не зробити, і для результату прийдеться подавати скаргу до Індустріального про визнання дій та бездіяльності ДВС незаконними. Я через це вже пройшов.