firmabm

Пользователи
  • Число публикаций

    149
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя firmabm

  1. БАНК ПОМЕНЯЛ ЗАМКИ в квартире гражданина " А" . ДВС составила акт,. Гражданин " А " хочет обратно вселиться в свою квартиру, и взломать замки Банка . ВОПРОС ? Какая ответственость будет у гражданина " А" за это деяние????? Пожалуйста, помогите найти ответ на этот вопрос!
  2. Изучив "реєстр судових рішень", Я делаю вывод, что реально выводить квартиру задним числом из собственности одного человека другому путём использования ст. 220 ЦКУ. главное доказать в суде " ухилення від нотарільного посвідчення" . Какие у Вас мысли по этому поводу. Или эта практика не работает?
  3. Є виконавчий напис що до стягнення за рахунок застави автомобілля, який зараз визнається в судовому порядку таким, що не підлягає виконанню. Також є ще рішення ( заочне) суду що до стягнення автомобілля за рахунок застави( того ж автомобілля, який стягується за виконавчим написом). На мою думку, заочне рішення що до стягнення повноторно автомобілля є не законним, оскільки по суті порушує ст. 61 Конституції України и притягує боржника двічі до відповідальності одного виду за одне і теж правопорушення. Позиція Банка така, що за виконавчим написом автомобіль буде продаватись шляхом реалізації на торгах , а заочним рішенням надано банку укладати договір куплі-продажу від імені Боржника , тому це різна форма відповідальності, і нема порушення ст. 61 Конституції України. Яка Ваша Думка?
  4. на цих підставах поновляв строк по справам за 2010 рік, і нормально! Або нахожу заінтересовану особу, і намагаюсь довести в суді, що рішення суду нібито вплинуло на її права та обов`язки, Від Вас Я так зрозумів, що у мене в цій ситуації є тільки один вихід, і Я його обрав правильно! Це піти на торги, і надати юридичну консультацію про те, як небеспечно покупати нерухоміть на торгах, і навести документи, що ми все оскаржуємо! Іншого виходу не бачу. Часу нема!
  5. Еще я делаю подругому. К примеру решение по ипотеки! Мне надо сорвать торги! Прошу органи опики и пиклування подать апеляційну скаргу. Естественно ее отфутболивают, так как порушення майнових прав дітей нема, але все одно поновляють строк на апелційне оскарження, і скаргу розглядають
  6. Был на резулятивке. А так юристы банка сказали, что ему всё простят, что бы он писал заявление " про розгляд справи без його участі" а по поновлення строків, я дуже БАГАТО разів поновляв на цих підставах строки на апеляційне оскарження, може у НАС Апеляція дуже добра, нажаль тільки глуха
  7. Підстави для поновлення строків на апеляційне оскарження: Оскільки в матеріалах справи відсутні докази того, що громоднин "А" отримав повний текс рішенн суду. То громодянин " А" не міг раніше підготувати апеляційну скаргу, оскільки не було відомо чому суд погодився з доволами Позивача, яку оцінку доказам надав і т.н. Чому громодянин "А" проснувся тільки сьогодні, я не знаю. Що сриву торгів, то я поцікавився у знайомого, то він так і каже, що за звичай люди відмовляються від придбання нерухомості, що до якої йдуть судові спори
  8. Можу авжеш приймати участь в торгах, але у Громодянина " А" необхідної суми нема.
  9. Я маю намір психологічно повпливати на потенційного покупця, оскільки Я впевнений , що ми визнаєм продаж цієї квартири не законним, і що його гроші підуть на вітер. Я б таку квартиру не придбав би. Думаю , що він теж не буде її придбати, якщо побачи всі ці документи. Але я одного боюсь, що мене не допустять в торгівельну организацію. Прямої норми права, яка передбачала це я не знайшов
  10. Да , через 30 хвилин апеляційна скарга буде в суді, і є добрі шанси поновити строк на апеляційне оскарження. Рішення суду ще від 2011 року і авжеш вступило в дію
  11. В понеділок будуть відбуватись торги в торгівельної организації, на яких буде продаватись кватрира за 50 % від її ринкової вартості. Від Банку на її вже є покупець. Ситуація така. Є громодянин " А" який купив і іпотеку квартиру. Таким чином громоднин А, є стороною в і договорі кредита і в договорі Іпотеки. Є рішення суду що до стягнення грошей по кредитному договору. ДВС не знайшла іншого майна, окрім іпотечної квартири. На скілдькі мені відома, є правова позиція ВСУ, яка є обов`язкова для всіх судів, суть є в тому, що є не законним стгнення іпотечного майна на рішеннм суду стягнути гроші, повинно бути окремо рішення суду що до стягнення за рахунок іпотеки. Сьогодні Я подаю до Суду Скаргу на дії ДВС, апеляційну скаргу на рішення суду, за яким йде стягненняя. У громодянина " А" э дружина, іпотечне майно було придбано під час шлюбу. Дружина буде подавати позов що до поділу майна подружжя( іпотечна квартира). В Понеділок я маю намір прийти на торги, і навести вищенаведені документи потенційному покупцю, для того щоб він відмовився від покупки. Питанння? Чи є норма права, яка дозваляє мені як представнику власника іпотечної квартири бути присутнім на торгах. Я боюсь, що мене не допустять до торгів. Довіреність отримав лише сьогодні. Має завдання зупинити торги за смішну ціну, так як власник квартири раніше " СПАВ".
  12. А якщо УкрСибБанк грубо порушив умови договору,( передав конфідіційну інформацію) чи нема пыдстав для розірвання договору!?
  13. а потом, если повезёт, дадут кредит, ели нет, так нет. И вообще, если читать внимательно договор, там юр. лицо берет деньги за то , что собирает группу, и перенаправляет деньги на покупку чего либо. Раньше были по всей Украине. И юр лицо не являеться фин. установой.
  14. Є кредитний договір в забеспечення якого був укладен договір іпотеки та договір застави . та договір поруки( підприємство) . По заставі та іпотеки вчинений виконавчий напис який виконується , і день на день буде продаж. Але Господарський Суд не зважаючи на це , відмовляючи у клопотання про витребування доказів з ДВС, про стан виконання Виконавчих написів, стягує Повністю Суму боргу по кредитному договору( відповідно до договору поруки). Іпотечне та заставлене майно буде завтра продано. Чи не буде подвійного стягнення по договору поруки( стягнення заборгованості з підприємства)????
  15. Я новодив звичайні довідки з лікарні і проходило, а інколи навожу справжні довідки про доходи, що позивач чи апелянт не має взагалі можливості сплати судовий збір, так Суддям все одно? На скільки мені відомо, все це на розсуд суду. У кого який досвід з цього приводу????
  16. Відповідно до ст. 292 ЦПКУ, " Сторони та інші особи, які беруть участь у справі, а також особи, які не брали участь у справі, якщо суд вирішив питання про іх права та обов`язки , мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення суду першої інстанції повністю, або частково!. Питання , як заінтересована осаба може подати апеляційну скаргу, коли відповідно до ЦПКУ вона не може з нею ознайомитись( принайні нам відмовляють що до ознайомлення, так як заінтересована особа не була стороною по справі?)
  17. Банк Подав Позов до Особи 1 що до стягнення за рахунок іпотеки заборгованості по кредитному договору. Прохальна частина Позову не відповідає ст. 39 Закон України про Іпотеку. Зокрема нема загального розміру вимог та всі його складові, що підлягають сплаті іпотекодержателю з вартості предмета іпотеки;початкової ціни предмета іпотеки для його подальшої реалізації,заходи щодо забезпечення збереження предмета іпотеки або передачі його в управління на період до його реалізації, якщо такі необхідні; пріоритет та розмір вимог інших кредиторів, які підлягають задоволенню з вартості предмета іпотеки. Суд може увалити рішення тільки в межах позовних вимог. А вже рішення Суду повністю відповідає вимогам ст. 39 Закону України про Іпотеку. Я вважаю, що Суд вийшов за межі позолвних вимог, і задовільнив Позов, який його Позивач не просив задовільнити. Чи правильна моя думка з цього приводу?
  18. который ограничивает " стиягнення неустойки " з суб`экта господарювання ( юридичноъ особи) за не належене виконання зобов`язання.