ABC

Пользователи
  • Число публикаций

    7
  • Регистрация

  • Последнее посещение

ABC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Добрий день! Обовязково потрібно включити нахабність ПРИВАТБАНКУ (кредитні карти, судові рішення (що стосується іхніх підставних поручителів "Верус" і фізичних осіб, які зараз практикуються в Октябрському суді м. Полтави).
  2. так, я згідний що в нашій державі все може бути, а на рахунок того що банки бояться перевірок НБУ я цілком і повністю згідний, але всі крім "ПРИХВАТА".
  3. Я з Вами. Де потрібно підписатись?
  4. Добрий день всім форумчанам! В мене із ПРИХВАТОМ наступна ситуація: в вересні 2010 року фірма оформила банківську гарантію на 300000 $. в заставу надала приміщення іншої фірми із іншої області. оцінили приміщення 2 500000 грн. Гарантії використали 80 тис доларів. На протязі року своєчасно та в повному обсязі обслуговували гарантію. На кінець 2011 року виникли деякі фінансові проблеми і не закрили 20 тис доларів., клопотали перед банком про зупинення нарахування відсотків та комісії на 6 місяців для погашення заборогованості, а вони відмовляють нам і подають позов до мене одного про стягнення суми заборгованості, при цьому надсилають мені тільки позовну заяву і не зрозумілий розрахунок. В лютому 2012 року суд порушує провадження у справі, не пересвідчившись про дотримання норм процесуального права, а саме ст 56 ГПК України. на перше слухання не мав можливості бути присутнім (прихвата - не було), на друге слухання був присутній, подав клопотання про відкладення розгляду справи і зобовязав позивача надіслати мені всі додатки переліченні в позовній заяві. Суддя питав представника позивача (начальник юридичного департаменту філії) чому не було надіслано додатків, а він відповів що відповідачу тих додатків не потрібно. Суд задовільнив моє клопотання про відкладення і зобовязава надіслати всі мені додатки а також детальний розрахунок заборгованості. на третє та четверте слухання від Прихвата нікого небуло, тільки прислали лист щодо рзрахунку де вказали що дана інформація є банківською таємницею і вони не мають права її розголошувати. Суд виніс Ухвалу про залишення позову прихвата без розгляду (квітень 2012 р.) В березні 2012 вони подають позов до іншого суду в іншу обл. де просять стягнути заборгованість за рахунок заставного майна і також не дотримуються ст. 56 ГПК України. Повторне слухання призначено на 07 травня 2012 року ХТОСЬ, ЩОСЬ МОЖЕ МЕНІ ПОРАДИТИ ЯК В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ МЕНІ БУТИ!? На перед вдячний !!!
  5. Добрий день всім форумчанам! В мене із ПРИХВАТОМ наступна ситуація: в вересні 2010 року фірма оформила банківську гарантію на 300000 $. в заставу надала приміщення іншої фірми із іншої області. оцінили приміщення 2 500000 грн. Гарантії використали 80 тис доларів. На протязі року своєчасно та в повному обсязі обслуговували гарантію. На кінець 2011 року виникли деякі фінансові проблеми і не закрили 20 тис доларів., клопотали перед банком про зупинення нарахування відсотків та комісії на 6 місяців для погашення заборогованості, а вони відмовляють нам і подають позов про стягнення суми заборгованості, при цьому надсилають мені тільки позовну заяву і не зрозумілий розрахунок. В лютому 2012 року суд порушує провадження у справі, не пересвідчившись про дотримання норм процесуального права, а саме ст 56 ГПК України. на перше слухання не мав можливості бути присутнім (прихвата - не було), на друге слухання був присутній, подав клопотання про відкладення розгляду справи і зобовязав позивача надіслати мені всі додатки переліченні в позовній заяві. Суддя питав представника позивача (начальник юридичного департаменту філії) чому не було надіслано додатків, а він відповів що нам тих додатків не потрібно.. Суд задовільнив моє клопотання про відкладення і зобовязава надіслати всі мені додатки а також детальний розрахунок заборгованості. на третє та четверте слухання від П
  6. Добрий день, підскажіть будь ласка хто стикався із переведенням кредиту із доларів США на гривню. (банк ПРИВАТ). і чи варто переводитись?