VETA

Пользователи
  • Число публикаций

    3
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя VETA

  1. Меня интересует вопрос- какая сумма в отношении розміру зобов'язання або вимоги может быть максимальной.Именно то, что указывается в завлении при регистрации обтяження.Известно,что с течением времени можно внести изменения в реестр обтяжень в отношении розміру зобов'язання. Поэтому кому надо увеличить сумму может это сделать,только вопрос до какого предела.Просто принимающий заявление человек может сказать,что заявление мы принять не можем из-за большой суммы залога и отправит к нотариусу.
  2. Сайт информационный центр.Находите графу реестры.Кликните на нее и вам откроется страница с заявами.Находите заяву про реєстрацію змін обтяження рухомого майна.В верхней части заяви виды изменений .При заполнении заявы ставите галочку напртив зарегестрировать тсягнення.Можете у себя дома набрать на бланке завление и распечатать и едете в информационный центр по месту жительства и подаете заявление.Вообщето где накладывалось обтяження там и регистрируется стягнення.
  3. Стаття 29. Передача обтяжувачу права власності на предмет забезпечувального обтяження Обтяжувач має право після одержання предмета обтяження у володіння задовольнити свою вимогу за забезпеченим обтяженням зобов'язанням шляхом набуття права власності на предмет забезпечувального обтяження, якщо інше не встановлено законом або договором. При цьому обтяжувач зобов'язаний повідомити боржника та інших обтяжувачів відповідного рухомого майна про свій намір набути право власності на предмет забезпечувального обтяження в порядку, встановленому статтею 27 цього Закону. Боржник або інші обтяжувачі, на користь яких встановлено зареєстроване обтяження відповідного рухомого майна, протягом строку, вказаного в частині другій статті 28 цього Закону, можуть заперечити проти переходу права власності на предмет забезпечувального обтяження до обтяжувача, який ініціює звернення стягнення. Таке заперечення надсилається в письмовій формі обтяжувачу, який ініціює звернення стягнення, та іншим обтяжувачам, на користь яких встановлено зареєстроване обтяження відповідного рухомого майна. За таких умов обтяжувач, який ініціює звернення стягнення, повинен задовольнити забезпечену обтяженням вимогу шляхом продажу предмета забезпечувального обтяження в порядку, встановленому статтею 30 цього Закону. Якщо заперечення проти переходу права власності на предмет забезпечувального обтяження надійшло від іншого обтяжувача, на користь якого встановлено зареєстроване обтяження, обтяжувач, який ініціює звернення стягнення, може набути право власності на предмет забезпечувального обтяження лише в разі задоволення ним забезпеченої вимоги обтяжувача, який заперечує проти цього. Якщо відповідне заперечення надійшло від боржника, набуття обтяжувачем, який ініціює звернення стягнення, права власності на предмет забезпечувального обтяження можливе на підставі рішення суду. У разі набуття обтяжувачем права власності на предмет забезпечувального обтяження відповідне зобов'язання, забезпечене обтяженням, вважається повністю виконаним і обтяжувач не вправі пред'являти боржнику інші вимоги у зв'язку з виконанням цього зобов'язання. У разі набуття обтяжувачем права власності на предмет забезпечувального обтяження усі обтяження відповідного рухомого майна з вищим пріоритетом зберігають чинність,а обтяження з нижчим пріоритетом припиняються.Закон України про забезпчення вимоги кредиторів та реєстрацію обтяжень. Взыскание нужно зарегистрировать и ждать 30 дней з моменту реєстрації в Державному реєстрі відомостей про звернення стягнення на предмет забезпечувального обтяження., предварительно уведомив других обтяжувачів. Проверенный способ заключается в том,чтобы зарегистрировать взыскание, никому ничего не слать, даже если есть другие обтяжувачі,а после снять арест?