Helen Vinni

Пользователи
  • Число публикаций

    17
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Helen Vinni

  1. Шановні юристи і форумчани! Питання такого характеру: із працівника бюджетної організації утримуються кошти із заробітної плати в розмірі 20% по виконавчому листу. Працівник йде у щорічну чергову відпустку і просить не утримувати із відпускних кошти, підскажіть, це можливо? чи буде це порушенням? Вдячна всім хто відповість.
  2. Разъясните пожалуйста, что Вы имеете ввиду "МОЖЕТ ЕЩО И МУЖ В ЗАЛОГЕ "?
  3. Да я пока платить и не собираюсь, пока выписку не увижу. НО! У меня ихняя заработная карточка, они ж с нее снять могут... Я тут читала на форуме, они таким любят заниматься..
  4. Сходила я сегодня к барышне которая названивала родственникам)))) Умиляюсь до сих пор. Сначала как и предполагалось она строила из себя шибко умную... Я ее внимательно выслушав спросила знает ли она хорошо нормативные документы и Законы своей работы... Видимо не знает..так как умолкла и дальнейшая беседа уже происходила с ее боссом. Он: уплатите долг и мы отстанем, я грю не буду пока не увижу выписку,... Он: наш отдел не дает, ВАм надо в любое отделение подойти, я грю ага и заплатить енную суму что б дали, он: банк не дает безплатно таких выписок...я грю, ну пока не дадите не уплачу. Но когда я сказала что напишу на его работника, которая звонит "Скаргу" сразу подобрел..говорит на нее не пишите, пишите на меня, это я ей сказал звонить Вашим близким. Я сказала что напишу на нее.. видели бы Вы ее лицо... Все закончилось тем, что попросили скаргу не писать, и проплатить хотя бы 100 грн. бо им надо в конце месяца отчитаться.. Я сказала что будет видно и скаргу таки напишу...
  5. От я і потребую з них все це завтра в письмовій формі. Вибачте за такі слова " я теж не пальцем роблена" , я людина з цілком адекватною логікою, і завдяки Вам тут всім ,хто допомогає порадами і нормативними актами вже майже готова до боротьби. Я ж не кажу , що я не хочу платити, я лише хочу , щоб не дзвонили моїм близьким, які взагалі до цієї справи ніяким боком не причетні. Але, я хочу щоб, мої особисті питання, як клієнта данного банку вирішували тільки особисто зі мною. Вам дякую за підключеня за обговорення даного питання.
  6. Ну вот завтра пойду к той что названивает, встречусь и отпишусь. У меня долг смешной 903 грн...это уже с процентами, тем более что я пол года была на больничном в связи с травмой... Жаль только что копию больничных не взяла. Ну посмотрим что и как там будет. Вам еще раз спасибо человеческое.
  7. Спасибо! Сейчас проштудирую) Очень Вам благодарна за то, что не "поленились" помочь)))
  8. За что ж обижаться? Людям тут дают дельную помощь и консультацию. Форум читала.
  9. Дякую Вам за поради. Отож завтра і хочу піти до них на аудієнцію і накатати скаргу керівнику відділення, на працівницю, яка дзвонила. Хоча зрозуміло, що будуть дурепу робити з мене. А про їхні методи я тут уже почитала, і зробила відповідні висновки.
  10. Так вони ж падлюки мені не дзвонять, а родичам, доводячи їх до істерики
  11. Спасибо огромное за помощь, в понедельник пойду...буду воевать
  12. Добрий ранок форумчани! Ситуація: працівники служби безпеки привату дзвонять родичам і розповідають про наявність заборгованності по кредитній карті. Родичі звичайно ж нічого не знають, тому як кредит беззалоговий, поручителями не виступає жоден із родичів. Питання: чи мають такі здвінки чоловікові, батькам, законну підставу? І як можна з приводу цього з ними сперечатись? Заздалегідь вдячна всі, хто відповість.
  13. Шановні формумчани, виникла проблема, банк дає згоду на реконструктуризацію , але хоче нотаріально завірену довіренність від поручителя...а з цим проблема...може хтось підскаже , як можливо без цього обійтись?