Helenka

Пользователи
  • Число публикаций

    68
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

Helenka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. "Летун". Дай Бог ему здоровья с ТАКОЙ работой и ТАКИМ увлечением.
  2. Плохо работает юрист Кобыжча - http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33698972
  3. Оказывается наша Кобыжча - мужик, Александр Иванович. Долго искал хорошую работу, нашел, бедняга. И с таким приличным образованием, что, никуда больше не брали? А, оказывается, он в Альфа-банке работал....... Одни и те же лица -http://www.work.ua/resumes/1155755/
  4. Я получила точно такое же письмо. Даже расположение печати и подписи один-в-один.
  5. Нашла сегодня в реестре вот такое решение суда по Векторам - http://reyestr.court.gov.ua/Review/30755827 Уважаемые юристы, что нужно было предпринять заемщику, чтобы предотвратить такое решение. Я в аналогичной ситуации. Пожалуйста, помогите советом.
  6. Такое же письмо получила и я (как под копирку). Они, видимо, всем в это время отправляли аналогичные письма, только меняли фамилию и номер договора. Поэтому письмо, в моем случае, получилось, мягко говоря, смешным - много нестыковок. Короче - просто пугают. И что Вы им ответили на это письмо? Я собираюсь писать ответ тоже.
  7. Вы знаете, я вот что подумала. А не могли ли Векторята провернуть с прыватным нотариусом Мирошниченко Ю.Ю. аферу по внесенню змин до реестру ипотек задним числом? Все как-то очень странно. У меня, например, было несколько встреч с Векторятами, но "Витяг про реестрацию змин" мне дали только в мае, а до этого тихонько так молчали об ипотеке и только размахивали 5 страничками замусоленного договора факторинга.
  8. Сегодня вошла ЄДР посмотреть, в каком состоянии наш дорогой Сведбанк, ввела их код и вот что высветилось: Ідентифікаційний код юридичної особи 19356840 Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОМЕГА БАНК" ( ПАТ "ОМЕГА БАНК" ) Місцезнаходження юридичної особи 04080, м.Київ, Оболонський район, ВУЛИЦЯ НОВОКОСТЯНТИНІВСЬКА, будинок 18,ЛІТЕРА В ПІБ керівника юридичної особи (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи) УСАЧОВА ТЕТЯНА ВІТАЛІЇВНА ПІБ осіб уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи) Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою тел. 0445900000 Місцезнаходження реєстраційної справи Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація Дата державної реєстрації юридичної особи / Дата державної реєстрації юридичної особи, яка утворена у результаті перетворення 31.10.1991 Дані про перебування юридичної особи у процесі припинення/Дані про перебування юридичної особи у процесі провадження у справі про банкрутство, санації не перебуває в процесі припинення Види діяльності 64.19 Інші види грошового посередництва (основний) Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог Дані про державну реєстрацію припинення юридичної особи Номер та дата останньої виписки ААВ 720783 24.05.2013 Поздравляю. У нас новый банк ОМЕГА. Все реквизиты Сведбанка, только руковоритель новый. Объясните мне, они правоприемники или как?
  9. А какие результаты в Подольском? Хоть какая-то надежда есть? На форуме писали, что сегодня будет заседание по похожему иску в Оболонском.
  10. У нас все тихо. Лист в Нацбанк написала, але не відправила, не хочеться ворушити " осине кубло". Поки що така стуація мене влаштовує. А зроблять документи- тоді буду з ними торгуватись. Взагалі складається враження, що банк їх " кинув" і вони нічогот не можуть вдіяти. Як думаєте?

  11. А этот позов приняли к рассмотрению. Если да, когда заседание?
  12. У Вас есть законное решение суда. Вы, как законопослушный гражданин его выполняете, т.е. имеете дело только с исполнительной службой. Все! Так и скажите этим проходимцам. Удачи Вам.