luskunchyk

Пользователи
  • Число публикаций

    25
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    1

Весь контент пользователя luskunchyk

  1. Даєш 300у.о- отримуєш довідку, в ін. випадку- чекай довго і нудно. Чергова корупційна структура, яка створювалась для комфорту людей( так говорилось на ТБ ) , а , насправді, для збільшення поборів.
  2. Справді, гарну казочку нам розповідають. Тільки в реєстрі такі довідки дають через 2-3 міс. і взагалі, за словами Вектора, туди важко пробитись і отримати інформацію. Брати кредит, щоб погасити існуючий- це пропозиція " векторят". Хто має один проблемний кредит- не піде на те, щоб взяти ще один, а тим більше на батьків. Повний маразм!!! Тих, кого немає на форумі і кого залякали - платять, а ми трииаємось, консультуємо один другого і вимагаємо прозорості наших відносин з Вектором. Поки що у них з "прозорістю" нічого не виходить, тому і засилають " козаків", які так щиро діляться, як можна легко всі проблеми вирішити - взяти всю суму боргу, віддати не занаєш кому - і отримати "щастя"
  3. Наша квартира ще місяць тому була на обтяженні " ТАС комерцбанку",навіть не " Сведа" , перевіряли у нотаріуса. Зараз Вектор заднім числом у свого нотаріуса ( грудень 2012р.) переоформив на себе. Треба розібратись з тим нотаріусом, якщо він ще не втік в Австралію. Тому запитання- як ви змогли вирішити своє питання, якщо обтяження з"явилось у Векторів нещодавно. Чи для вас були якісь особливі умови, які відрізняються від усіх наших ?
  4. http://reyestr.court.gov.ua/Review/27386518 http://reyestr.court.gov.ua/Review/27386518 Прочитайте цю ссилку, ви зрозумієте, у чому справа. У нас ідентичні ситуації. Важко буде Вектору щось змінити. Хоч знаю таких людей, які їм платять, бо бояться!
  5. Напишіть, будь ласка, яке рішення прийняв суд. Я далеко від Києва, тому, на жаль, прийти на засідання не можу.
  6. У нас все тихо. Лист в Нацбанк написала, але не відправила, не хочеться ворушити " осине кубло". Поки що така стуація мене влаштовує. А зроблять документи- тоді буду з ними торгуватись. Взагалі складається враження, що банк їх " кинув" і вони нічогот не можуть вдіяти. Як думаєте?

  7. Така смс прийшла знайомому, який ніде не працює , зарплату не отимує , відповідно і перевіряти немає чого, нам прийшла смс-ка, ЩО БУДЕ ПЕРЕВІРЕНИЙ ФІН. ЗВІТ, ТАК ЯК МИ ПІДРПИЄМЦІ . Одним словом, розіслали чергові страшилки з надією " спіймати лоха".
  8. Засвідчили підпис в нотаріуса - все одно банк не видав документ , який ми хотіли). По телефону сказали, що довідка платна ( більше 1000 грн.) Дурня повна!!! Пишу звернення в Нацбанк і відділ захисту прав споживачів. Нехай вони розбираються.
  9. Засвідчили підпис в нотаріуса - все одно банк не видав документу , який ми хотіли). По телефону сказали, що довідка платна ( більше 1000 грн.) Дурня повна!!! Пишу звернення в Нацбанк і відділ захисту прав споживачів.
  10. Не переймайтесь Ви так !!! Перше- вони не можуть надати підтверджуючих документів на право вимоги. Друге- Спокійно реагуйте на їхню " давку". У них така робота, їх так вчать говорити , пошкодуйте їх , я думаю, нелегко це їм дається- весь час перебувати в негативі. А от коли наведуть лад в документах ( не факт, що їм це вдасться зробити), тоді домовляйтесь про суму ( зменшуйте) і про час, протягом якого ви будете її гасити. Зараз не підписуйте нічого і не платіть. Коли потрібно буде складати угоду- уважно її прочитайте !
  11. Дякую, САРА! Завдяки Вам і таким , як Ви , я зараз це все розумію . Тому ошукати себе не дам!!!
  12. Ми тоді не були ще такими освідомленими, як зараз. Дякуючи форуму, багато чого зрозуміли. Тому платимо те, що винуваті банку , хоч це все одно вигідно, тому що вже не сплачуємо відсотки як за кредитн. угодою. Але зараз вже торгуємось: щоб швидше закрити суму пропонуємо 40% від суми зняти. Не хочуть, пропонують 10%.
  13. Рік тому мій кредит по автомобілю був переданий " Ведикту". Вони надіслали від нотаріуса документ про зміну обтяжувача майна з Сведбанку на них. Після того ми стали їм сплачувати кошти. " Вектор" таких змін ще не зробив, тому і платити їм зараз не потрібно , доки все не з"ясується. Напишіть їм лист з повідомленням про отримання чи рекомендований , вимагайте від них всі документи, як рекомендують на форумі , включаючи повідомлення від нотаріуса, що вони є іпотекодержателями. На сьогодні вони Вам цього не зможуть надати. Не підписуйте ніяких угод, тому що залишитесь боржником банку, а не " Вектора"
  14. З нами розмовляла Світлана Миколаївна, зараз вже інша людина телефонує. Написа ли рекоменд. лист з вимогою надіслати документи - чекаємо.
  15. Офісу у нашому місті немає. Спілкуємось у телефонному режимі. Документів ніяких ще не надали навіть на електронку. не те, що копії, завірені мокрими печатками з підписами посад. осіб з указанням посади, ПІП( які ми у них вимагали). Як можна платити, не знаючи , кому і за що?
  16. Дякуємо , DOROSHA, за допомогу. Сума , передана факторинговій компанії від Сведбанку значно завищена від реальної, пеня за рік, коли банк закривав відділення і не давав иожливості вчасно сплачувати кредит - неймовірна. Дали офіційний запит у банк надати інформацію про всі наші платежі з поясненням їх зарахування ( тіло, відсотки , пеня ) , ще чекаємо відповіді , але зрозуміли ,що ануїтентні платежі були нараховані " від фонаря". Дякуємо Вам , бо тепер знаємо, що маємо з цим робити!!!
  17. Львів. Вимагайте установчі документи ( витяг, ліцензію, договір уступки, укдадений між Банком і факторинговою компанією, зміну обтяжувача майна , завірену нотаріусом, щоб знати , з ким маємо справу). Пропонують зняти тільки пеню , якщо договір реструктуризувати , або пеню і відсотки, якщо всю решту заплатити протягом одного місяця. Сумніваюсь , що є такі серед нас ,хто має велику суму в наявності і готові її заплатити. Звідки взялась такого величезного розміру пеня --- над цим треба ще попрацювати, так як банк не надавав можливості сплачувати кредит, ми писали листи їм , але нічого вирішити не могли. А тепер незрозумілий і роздутий залишок по кредиту. Однозначно. що треба боротись за свої гроші і не дозволяти топити нас , як сліпих котенят.
  18. Sigma, у нас проблема ідентична. На якій стадії ваші справи зараз. Чи вдається доказати, що банк не виконував свої зобов"язання. Кудись писали, подавали скарги?
  19. Сведбанк вже з початку 2012 р. перешкоджав у сплаті платежів по кредиту. А ті кошти, які перераховувались через Приватбанк, взагалі зникли. Думаю, що треба звертатись у прокуратуру.
  20. Все правильно! Хороші ідеї!!! Досить рабської психології в наших головах!!!!
  21. Дякую за відповідь. Читала у інтернеті, що потрібно для здійснення такої діяльності , то ліцензія не обов"язкова . Хто має досвід спілкування з факторинговими чи колекторськими компаніями, напишіть, будь ласка.
  22. Витяг вже взяли, види діяльності у них прописані. Тепер треба розібратись з профпригодністю директора і бухгалтера , так як за вимогою до фактор. компаній , має бути відповідна освіта, а їм відмовили у прийнятті звітів через цю причину. А взагалі --- що робити, як з ними вести переговори.? Хто має досвід , напишіть, будь ласка.