Ded

Пользователи
  • Число публикаций

    20
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Информация

  • Пол
    Мужчина

Ded's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. Стоп-лист досить успішно блокує скриті номери телефонів.
  2. Мені раніше дзвонила Шатохіна Наталья Юріївна (попала в чорний список ). Тепер тільки СМС-ки шлють про кримінальну відповідальність, про продаж майна на прилюдних торгах і т.д.
  3. Пройшло більше місяця, як я написав повторний запрос Альфі (з повідомленням про вручення) про надання підтверджуючих документів. Глухо! Десь числа 10-го прийшла смс що майно буде реалізовано на прилюдних торгах. Потім дзвонив якийсь дядько, якому я доступно все пояснив... Як не дивно, але він зі мною погодився. А сьогодні кинули смс, що у зв`язку з ухилянням від співробітництва з Кредитором, підготовлено документи для порушення проти мене кримінальної справи за ст. 190. І як після цього їх не називати ідіотами??? Дурака валяють чи що?
  4. Мені раніше під смс-страшілками Альфа-банк підписувався, а тепер "Kreditor". А ви "Creditor", чьих будете??? Вам більше личить "fraud".
  5. Дякую за поради. Та я в принципі також про це думав. Хай подають в суд. Я листів і вимог про надання підтверджуючих документів написав їм предостаньо. Так нічого і не отримавши. Пару днів назад знову вислав запит. Короче буду чекати. Добре що є форум і добрі люди на ньому, від яких можна прочитати поради і відчути підтримку.
  6. Так в тому то і справа, що це раніше в ПІБ я був "правильний" клієнт. А тепер ситуація зовсім змінилась (не виправдав довіри Ельфів). СМС-ки також спочатку проходили від Ельфів, а тепер підписують "кредитор" і вже з погрозами. Так що я тепер з ними в стані війни . А от думаю тим що в мене майновий поручитель треба скористатись. З хамами буду поступати по-хамськи... Крім того в мене ще є один юридичний ньюанс з оформленням застави, який чомусь прошляпили в ПІБ... Але не хочу про нього писати щоб Ельфи чи Кредитини не взнали про це раніше, прочитавши на форумі.
  7. Ще питаннячко. В мене по кредиту майновий поручитель. Його взагалі не повідомили про переуступку кредиту. Чи зобов"язані були його повідомити? А ще Конюшко ДБ пропонує мені добровільно передати предмет застави банку для подальшої реалізації. Але ж "предмет" не мій. Як же я його передам? Та й передавати немає ніякого бажання... А ще товариш Конюшко пише що зробить мене невиїздним. Думаю що тут він вже явно перегнув...
  8. Доброго дня! Може хтось підкаже хто такий Конюшко Д.Б. (представляється як нач. департаменту судового супроводу Департаменту стягнення кредитів)? Чи є такий в природі? І чи це Альфа чи Кредитні ініціативи?
  9. І ще напишу одну річ. По моєму кредиту заставою є майно поручителя. Самого поручителя взагалі ніхто, ні про що не повідомляв. Страшилки шлють лише мені... Щось в цьому королівстві не так.
  10. В мене аналогічна ситуація! І "лист" про досудове врегулювання получав. Також писали що виїздить група захвату (врегулювання ). Тепер тупо на ніщо не реагую. Раз не можу контролювати свої розрахунки - то кому буду платити? Якщо пишуть що умови договору не міняли - то чому відкрили собі один транзитний рахунок без моєї згоди і вимагають якоїсь оплати незрозуміло кому. На мої листи і запити вони мені присилали тупі відповіді як і Вам. Вони мене не чують, а я тепер їх перестав слухати. Як в тому анекдоті:Двоє глухих на річці: — Васю, ти що робиш? Рибу ловиш? — Ні, я рибу ловлю. — А-а-а, а я думав ти рибу ловиш!
  11. Через вихідні напишу! А то я справді розслабився і пустив на самотьок. Дякую за стимулювання . мені листи слали з Броварів. Коли зайшов у їхнє відділення то вони кажуть що залишків по кредитах вони не бачуть. Кажуть дзвонити на гарячу лінію, а там переключать з одниз телефонів на інші... Відразу зрозуміло що там все нечисто !