kvitkamos

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя kvitkamos

  1. Спасибі за інформацію, а то Катерина Володимирівна ну ніяк не хотіла називати прізвище. Так і не склалась у нас розмова: вона ж знає, з ким говорить, а я -- ні.
  2. Дякую за науку. Якщо не важко, то пишіть час від часу подібну інформацію. Що б я робила без форуму?
  3. Дякую, що пишете про подібні випадки. Це важливо саме для таких чайників, як я... Тепер я би з ними на одне поле ... не сіла. Якби запропонували б щось підписати, то виставлю на форум всім почитати. До цих пір щодня через кожні 5 хв. уроди дзвонять і комп"ютерний голос щось там говорить.
  4. НУ ПРОСТО ЗОЛОТІ СЛОВА! Представники Альфа-банку! Дайте відповідь на це! Тому що Siringa сказала те, як би ви мали розумно діяти!
  5. Але ж в мене на мобілці все зафіксовано, кожен дзвінок і час. В мене була ідея піти в міліцію і посидіти у відділенні, хай би послухали, написати заяву в кінці кінців... Завтра так і зроблю, як буде повтор.
  6. Нововведення від Альфа: дзвінок з номера 0462616104 цілий день щодесять хвилин, а під вечір щоп"ять хвилин. Коли беру трубку -- голос, записаний на комп"ютер повідомляє мені телефон, на який я маю подзвонити, щоб врегулювати питання з кредитом. Тьма дзвінків протягом дня! Це мене остаточно переконало, що нічого спільного з ними мати не хочу і питання може вирішитись тільки в судовому порядку. За рішенням суду я згідна буду сплатити всі штрафні санкції, але буду певна куди ті гроші підуть...Але хай докажуть свою правоту і законність. Це такому настирному колектору віддали мою справу???
  7. Взагалі позорно для них вишукувати клієнтів по соцмережах -- знайшов Конько мене навіть зашифровану... Чи то політика в них така постійно нагадувати про себе? Щодня смс-ки шлють: 2 смс про суд, наступна -- про врегулювання питання, і т.д.
  8. Шановний, new! Я би дала Siringa довіреність і нехай би сходила до них в гості.
  9. І все таки які ви молодці, що написали те звернення!!! Воно все зрушило і, надіюсь, потягне за собою решта, виведе все на чисту воду...
  10. А тим, кого "передали" Альфі, є можливість повернутися до ПІБа? Адже договору відступлення між цими установами не існує.
  11. Чи можна подати кудись запит, щоб підтвердили чи заперечили існування договору відступлення між ПІБ і Альфа? І куди? Адже такі договора повинні десь реєструватись?
  12. Від Kreditora прийшла смс-страшилка з наступним змістом (на лат.): "У зв"язку з невиконанням умов договору, Кредитор ініціює примусове стягнення Вашого майна. тел.0800500210
  13. В мене тільки акти прийомки-передачі, окремого договору не було. Я паралельно планую відновити документи, звернувшись в БТІ. Але чому вони мали в мене їх забрати? Я знаю, що не у всіх вимагали і забирали...От поки я в декреті, то попереписуюсь, і пошта на мені трошки заробить, і ПІБ може трошки похвилюється. Нормально жила, вчасно платила, а вони взяли і зробили людину дурною. Як жити, кому платити, чого чекати?
  14. Прийшла відповідь від ПІБа (посилаються на статті 514, 516 і 517), що вони всі документи передали Альфі і в них нічого нема. Тепер, напевно, треба звертатися в міліцію, що документи (свідоцтво і техпаспорт), які є моєю власністю, незаконно були передані третій особі... Чи як?
  15. Такий лист ПІБу і копію НБУ написала. Мовчать. Напишу такий же Альфі, бо платила їм трошки, поки на форум не попала. Ще напишу ПІБу, щоб розшифрував тепер: скільки пішло на тіло, на %, на комісію. Але як дойде до суду, то сама не піду -- тільки з юридично підкованим захисником.
  16. Написала ПІБу про витребування правовстановлюючих документів на квартиру, а саме щоб повернули свідоцтво і техпаспорт, а вони мовчать морди.
  17. Написала лист в НБУ і Альфі про відсутність простроченої заборгованості у відповідь на Вимогу про досудове врегулювання спору. З НБУ прийшла відповідь, щоб до 08.08.13 врегулювати конфлікт (стаття 55 Закону "Про банки..."), надавши відповідь заявнику, тобто мені, та копію -- НБУ. Прийшла смс від Кредітора (лат), що в них є пропозиція щодо врегулювання заборгованості і пропонують подзвонити 0800500210. Так як я часто виключаю телефон або на вібро, то не дозвонившись з 0462616103, дзвонили з 0462616104 і не додзвонились...
  18. Що порадите зробити: повидаляти свої сторінки в соцмережах чи просто зашифруватись?
  19. В мене все аналогічно -- страшилки шлють тільки мені, поручителем є мій чоловік, а майно належить мені і моїй мамі навпіл.
  20. Я би вже заплатила, якби була гарантія, що мене не кидануть, що розв"яжусь назавжди.
  21. Що ж то за суддя такий? Виходить. якщо завтра моя кредитна справа випадково опиниться в руках Іванова, то я йому вже зобов"язана платити???
  22. Добре, що хоч ви пишете про рахунки, бо це мене дуже турбує... А вони мене по телефону питали, чи мені не всерівно, що хтось не сплачує податки державі. Та і мені не зручно вести облік, коли все йде на один рахунок. Все має бути чітко, як в договорі. Представник Альфи сказав, що для мене одної спеціально не будуть відкривати рахунки...