kvitkamos

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы kvitkamos

  1. Еще с этого тел. может звонить некая екатерина владимировна лященко

    Спасибі за інформацію, а то Катерина Володимирівна ну ніяк не хотіла називати прізвище. Так і не склалась у нас розмова: вона ж знає, з ким говорить, а я -- ні.

  2. Тут вдруг КИ говорит,размахивая квитанцией с касы о получении денег(к моему удивлению настоящей)

    -А я вам задам свой вопрос,Вы получали деньги или нет ?

    -Я  Из материалов справы я не наблюдаю

    -Ки Я вас прямо спросил а вы не отвечаете

    \отвечать на этот вопрос моё право,а для вас,доказательство этого факта,является обязанностью,вот покажете нужные документы(первичные бух) тогда и отвечу.А пока я не буду пользоваться своим правом,но предоставлю возможность вам исполнить свои обязанности.

    Дякую за науку. Якщо не важко, то пишіть час від часу подібну інформацію. Що б я робила без форуму?

    • Like 2
  3. Прошу всех не вестись на их приманки : спишем 70% ,100% кредита ...Все это развод и лохотрон !

    Дякую, що пишете про подібні випадки. Це важливо саме для таких чайників, як я... Тепер я би з ними на одне поле ... не сіла. Якби запропонували б щось підписати, то виставлю на форум всім почитати. До цих пір щодня через кожні 5 хв. уроди дзвонять і комп"ютерний голос щось там говорить.

  4. Я, канеш, "дико и звиняюсь", но методы работы так наз. кредит.ин-ов имеют все признаки идиотизма. 

     

    В условиях задачи "кредит-ин-ы" имели "правильных" гривневых заемщиков, исправно плативших и не задаваших лишних вопросов, с  переплатой тела на несколько лет вперед.

     

    Если написанное в письме налоговой правда, и таки есть 2 договора у ПИБа: один с кредитинами, другой с эльфами, и эльфы, согласно ихнему же отчету налоговой учитывают купленное на счетах класса 2, то ЧТО мешает Альфе заключить нормальные доп. соглашения с "купленными" правильными гривневыми клиентами, нормальным способом расширить свою клиентскую базу, приобрести "качественные" активы, новых клиентов, не париться по поводу "факторинга", потому как после подписания допов с Альфой - это не факторинг, а договорные отношения ;-)))).

    Где ихний "эльфовский" мозХ? В каком месте? Они раздают направо-налево карты -голд в коровниках (см. рекламу), дык почему гривневиков (заемщиков в гривне) нормальным способом не окучить? в крайнем случае перекредитовать, переподписать новый график, переоформить залоги и привлечь в "лоно церкви"... упс... в лоно эльфов... упс... ну Вы поняли, заиметь в сеть альфа-банки новых клиентов внешне законным и приличным способом?

     

    На выходе после безграмотных и незаконных действий "кредит.инов" Альфа имеет "раздраконенных" клиентов, потраченные впустую деньги на суд. сборы исков, оставленных "без розгляду", "опущенную" репутацию, да еще кучу хлопот с вышестоящими органами и правоохранителями.

    НУ ПРОСТО ЗОЛОТІ СЛОВА! Представники Альфа-банку! Дайте відповідь на це! Тому що Siringa сказала те, як би ви мали розумно діяти! 

  5. Купите обычный проводной телефончик с определителем номера под украинские АТС, заносите номера "в черный список". Показания АОНа фиксируйте и передавайте правоохранителям.

    Але ж в мене на мобілці все зафіксовано, кожен дзвінок і час. В мене була ідея піти в міліцію і посидіти у відділенні, хай би послухали, написати заяву в кінці кінців... Завтра так і зроблю, як буде повтор.

  6. Нововведення від Альфа: дзвінок з номера 0462616104 цілий день щодесять хвилин, а під вечір щоп"ять хвилин. Коли беру трубку -- голос, записаний на комп"ютер повідомляє мені телефон, на який я маю подзвонити, щоб врегулювати питання з кредитом. Тьма дзвінків протягом дня! Це мене остаточно переконало, що нічого спільного з ними мати не хочу і питання може вирішитись тільки в судовому порядку. За рішенням суду я згідна буду сплатити всі штрафні санкції, але буду певна куди ті гроші підуть...Але хай докажуть свою правоту і законність. Це такому настирному колектору віддали мою справу???

  7. Услышали манагеры наши жалобы и дабавили коныку работы. Теперь в его (или челу под его именем) обязанности входит создавать аккаунты в соцсетях и шастать по чужим в поисках компромата)))

    Взагалі позорно для них вишукувати клієнтів по соцмережах -- знайшов Конько мене навіть зашифровану... Чи то політика в них така постійно нагадувати про себе? Щодня смс-ки шлють: 2 смс про суд, наступна -- про врегулювання питання, і т.д.

  8. Давеча читал договор между ПИБ и КИ от 17.12.2012г., и не смотря на то что я разделяю Ваше желания в правовом поле решить возникшие проблемы, но могу Вас разочпровать: ОБРАТНОЙ ДОГОГИ НЕТ, т.е. вернуться к Первому кредитору НЕ ВОЗМОЖНО. Кстати это касается всех, кто попал в этот договор.

     

     

    А тим, кого "передали" Альфі, є можливість повернутися до ПІБа? Адже договору відступлення між цими установами не існує.

  9. Чи можна подати кудись запит, щоб підтвердили чи заперечили існування договору відступлення між ПІБ і Альфа? І куди? Адже такі договора повинні десь реєструватись?

  10. Від Kreditora прийшла смс-страшилка з наступним змістом (на лат.): "У зв"язку з невиконанням умов договору, Кредитор ініціює примусове стягнення Вашого майна. тел.0800500210

  11. Вы на основании чего передавали? В Укрсибе например был отдельный договор на хранение документов.

     

    Если договора нет, а есть только акт то конечно подавайте. Кроме того Вы можете спокойно их восстановить, сделав дубликаты и все. Пусть оригиналы оставят себе на память.

    В мене тільки акти прийомки-передачі, окремого договору не було. Я паралельно планую відновити документи, звернувшись в БТІ. Але чому вони мали в мене їх забрати? Я знаю, що не у всіх вимагали і забирали...От поки я в декреті, то попереписуюсь, і пошта на мені трошки заробить, і ПІБ може трошки похвилюється. Нормально жила, вчасно платила, а вони взяли і зробили людину дурною. Як жити, кому платити, чого чекати?

  12. Написала ПІБу про витребування правовстановлюючих документів на квартиру, а саме щоб повернули свідоцтво і техпаспорт, а вони мовчать морди.

    Прийшла відповідь від ПІБа (посилаються на статті 514, 516 і 517), що вони всі документи передали Альфі і в них нічого нема. Тепер, напевно, треба звертатися в міліцію, що документи (свідоцтво і техпаспорт), які є моєю власністю, незаконно були передані третій особі... Чи як?

  13.  

     

    Отдельным письмом надо запросить у Проминвеста подтверждение получение от Вас определенной суммы в гривне (посчитать все платежи) и попросить прислать Вам выписки по всем счетам, на которые Проминвест принимал от Вас деньги в качестве платежей по договору.

     

     

    Такий лист ПІБу і копію НБУ написала. Мовчать. Напишу такий же Альфі, бо платила їм трошки, поки на форум не попала. Ще напишу ПІБу, щоб розшифрував тепер: скільки пішло на тіло, на %, на комісію. Але як дойде до суду, то сама не піду -- тільки з юридично підкованим захисником.

  14. Написала лист в НБУ і Альфі про відсутність простроченої заборгованості у відповідь на Вимогу про досудове врегулювання спору. З НБУ прийшла відповідь, щоб до 08.08.13 врегулювати конфлікт (стаття 55 Закону "Про банки..."), надавши відповідь заявнику, тобто мені, та копію -- НБУ. Прийшла смс від Кредітора (лат), що в них є пропозиція щодо врегулювання заборгованості і пропонують подзвонити 0800500210. Так як я часто виключаю телефон або на вібро, то не дозвонившись з 0462616103, дзвонили з 0462616104 і не додзвонились...

  15. А я думал мне показалось. :)  Гы. На днях полез просматривать страницу в одноклассниках. Смотрю несколько гостей. Пара-тройка левых. Немного помониторил их по другим источникам и о чудо один из гостей якобы бывший :D гы-гы, сотрудник Альфа-групп. Ну надо же. Неужели у кого-то включается соображлка, правда немного задним числом. Разведданные слегка устарели. А зацепить через знакомых и друзей во время боевых действий не выйдет. Поздно. На войне как на войне. Пленных не берём, в плен не сдаёмся и своих не сдаём :D

    Що порадите зробити: повидаляти свої сторінки в соцмережах чи просто зашифруватись?

  16. І ще напишу одну річ. По моєму кредиту заставою є майно поручителя. Самого поручителя взагалі ніхто, ні про що не повідомляв. Страшилки шлють лише мені... Щось в цьому королівстві не так. ;)

    В мене все аналогічно -- страшилки шлють тільки мені, поручителем є мій чоловік, а майно належить мені і моїй мамі навпіл.

  17. Есть даже такие судьи, которые говорят: "А вам не все ли равно кому платить? Деньги брали - возвращайте"

    Я би вже заплатила, якби була гарантія, що мене не кидануть, що розв"яжусь назавжди.

  18.  Аргумент судді при винесені ухвали про залучення КІ: "Представник же приніс вашу кредитну справу, значить вона у них і право стягувати вони виходить мають". 

    Що ж то за суддя такий? Виходить. якщо завтра моя кредитна справа випадково опиниться в руках Іванова, то я йому вже зобов"язана платити???

  19. Що Вам сказати ? Ви, як добропорядний и сумлінний громадянин України дуже занепокоєні обставиною приховання податків від держави з боку шахраїв. І для Вас це питання не байдуже і стоїть дуже гостро, адже це наші пенсії, зарплатня і т.п.

    Вот Вам и ответ. Побольше патетики.   

    А може спробувати написати щось в податкову???

  20.  И требовать с Альфы, чтоб они открыли счета такого же типа, как указано в договоре, а не принимали кэш на транзитник.

    Добре, що хоч ви пишете про рахунки, бо це мене дуже турбує... А вони мене по телефону питали, чи мені не всерівно, що хтось не сплачує податки державі. Та і мені не зручно вести облік, коли все йде на один рахунок. Все має бути чітко, як в договорі. Представник Альфи сказав, що для мене одної спеціально не будуть відкривати рахунки...