areshkov

Пользователи
  • Число публикаций

    168
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя areshkov

  1. Доброго дня шановне Панстао! Є така проблема: Батько працює на підприємстві вже дуже багато років водієм, Зарплату платили то так то сяк 500 грн. 300 грн. В місяць і от на сьогоднішній день виникла заборгованість в розмірі десь 12000 грн. Звичайно обіцяє що віддам тільки от коли? Батько пенсіонер вже але працюючий. Власник вже починає щось мутити відкрив ще одну фірму і просит тих кому винен зп. написати заяви на звільнення а потім на прийняття га іншу фірму машини вже розпродує. Питання; як змусити його віддати заборгованність? Чи просто забрати машину і поставити в дворі?). Чи звертатись з колективною заявою в прокуратуру. Дякую всім за аідповідь.
  2. Ну для початку Дякую за відповідь! А взагалі цікавить те якими повинні бути мої наступні дії у разі якщо вони не представлять жодних документів переуступка. І як я розумію перш ніж подати до суду вони повинні мене офіційно про це повідомити а саме про те що кредитор переуступив мій борг безпосередньо ОТП-Факторинг. А не прислати просто смс.
  3. Всім доброго дня! Таке питання: сьогодні отримав смс з таким текстом; Ваша заборгованність за кредитним договором оформленим в ОТП банк відступлена ОТП факторинг Україна( Хто з таким стикався? і які мої наступні дії? Мароз, послать, ждати документи. Дякую
  4. так Вася111 я тобишь areshkov НЕ ОБЕЛИКС!!! о.к.?
  5. ось така смс( Ваша заборгованність може вплинути на ваших рідних згідно Ст. 371 цку??? Розтлумачте будь-ласка.
  6. мені здається тема досить хороша щоб її розглянути, тільки чомусь ніхто не приєднується жаль(((
  7. в мене такаж заява(, було укладено договір на пральну машину, по якій кредит виплачено повністью, пізніше прийшла картка поштою, якою користувались активно, і справно сплачували за користування до моменту повного блокування тієї картки стороною банку, після того ніяких платежів не здійснювалось. Також цікавить, де взагалі той договір на користування карткою з детальним описом умов по ній. Тому що постійно приходить смс з номером договору якого ми і в очі не бачили.
  8. На рахунок суду вони мені відповіли так: В суд подати саме легше якщо нехочете по-людськи то ми просто продамо коллекторам), я навіть якось і зрадів)
  9. ну уточняли)))) шо це взагалі за контора???? раніше не чув(
  10. Шановний,,,,,,, для уникнення судового розгляду та притягнення вас до адміністративної або кримінальної відповідальності, а також застосуваннядо вас заходів примусового стягнення що передбаченні чинним законодавством, ви повинні оплатити борг для уточнення інформації подзвоніть нам за тел. 0800500835 М.Б.А. Фінанси
  11. новий прикол смс від М.Б.А. Фінанси, що за одні???
  12. С.О.С. Сьогодні подзвонили з банку знову тіпа прес) і сказали що мої рахунки заблоковані, і щоб заплатити борг треба їхати в київ. Яу це? і що продали колекторам то треба до них дзвонити і взнавати № рахунку. І нібито відіслали лист про продаж колекторам АЛЕ, я нічого не отримував.
  13. Да я взагалі ніяк на ці дзвінки не ведусь просто хотілось їм статейку назвати. Я от думаю посилати їх мо н...й при кожному дзвінку?
  14. Підскажіть будь ласка яку можна предявити статтю банку який тероризує людину після 22-00 і у вихідні дні. Дякую
  15. ну вот интиресно что скажешь истинний колектор? если платить нечем гол бос, что делать чем платить
  16. Чи реально довести 355 ст. кк через погрози банку
  17. хто підскаже як повідомити в Руский стандарт про зміну номера телефону що вони мені дзвонили
  18. Радуемся за вас! а что делать людям которие с юр. точки зрения не могут понять кредитний договор и верят что там все о.к. Они его подписивают, незаня даже какие их ждут камни вконце.
  19. а як бути з договорами Руского стандарта? оформляєш договір на това після 1 року приходить звичайним листом кредитка без ніякого договору і взагалі без будь яких умов користування карткою, а потім присилають смс верніть гроші які ви заборгували за номером договору № такийто якого ми навіть в очі небачили. Це як?