Orest

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Orest

  1. В іпотекодавця народилася дитина її зареєстрували в іпотечній квартирі. В ДІ немає заборони на реєстрацію. Якщо на момент торгів у іпотекодавця не буде коштів на викуп іпотеки, то на якому етапі виконавчого провадження чи проведення торгів залучати орган опіки?
  2. Договір іпотеки після реалізації іпотечного майна буде дійсним, до якого часу?
  3. Стягнути на користь Банку заборгованість за кредитним договором, шляхом звернення стягнення на іпотечне майно, а саме: перелік ... ., що знаходиться за адресою... , по ціні визначеній субєктом оціночної діяльності/незалежним експертом на стадії оцінки майна під час проведення виконавчих дій. В процесі позивач може поміняти вимоги ? Якщо суми від реалізації майна буде недостатньо, тоді можуть згадати про даний пункт і знову подати позов?
  4. Дякую заспокоїли. ДІ укладений в 2008р. Згідно ЗУ ПІ, який діяв на момент укладання ДІ : ст.44 іпотекодавець бере участь у торгах без сплати гарантійного внеску; ст.49 передбачено проведення двох торгів. Поточна редакція ЗУ ПІ ст.44 у торгах мають брати участь особи, які сплатили гарантійний внесок; ст.49 передбачено проведення трьох торгів. Яка редакція закону повинна бути примінена при проведенні торгів.
  5. У самого такий же пункт в ДІ. Майновий поручитель-третя особа. Інтересує думка форумчан щодо іншого майна відмінного від іпотечного. 1.Відчужувати чи ні. 2.У разі викупу іпотеки з торгів майн.поручителем, то згідно цього пункту в ДІ у кредитора знову виникає право на його стягнення чи ні. Справа в суді.
  6. Рішення апеляції про визнання пункту договору іпотеки недійсним. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/25643306