Андрей Педченко

Пользователи
  • Число публикаций

    8
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Андрей Педченко's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. от я теж коли відмовили з ДВС сподівався що банк поверне кошти, а коли і з банку відмовили, зрозумів що коштів уже не поверну
  2. Інформацію про продаж квартири я тоді побачив на сайті банку, звернувся в банк, мені сказали що все буде нормально, ти один покупець, люди там не виселені, на протязі місяці по суди я їх маю виселити. я погодився.
  3. Банк - Раййфайзен Банк Аваль. Покуратура таку заяву прийме? Коли я звертався у ВДВС м. Вишгорода і м.Васильків (виконавчий лист на стягнення коштів з ПП СП Юстиція), то там сказали, що таких як я 20 штук на виконанні тоді було (2014-2015 рік) але їхні координати мені не дали.
  4. вдячний людям які відгукнулись на моє прохання, це відновлює віру в людей Велике спасибі!
  5. буду вдячний за допомогу, просто з 2012 року у мене постійно йдуть суди В даному випадку я оплатив борг за боржника, банк отримав кошти і від боржника відстав, і боржник повернув собі квартиру, так що за рахунок мене вони вирішили свої питання.
  6. я теж розумію що так склались обставини, але мені як не юристу і вперше стикнувся з судовою системою таке враження що б'єшся головою об стіну і без результату
  7. ситуація така: на прилюдних торгах 02.08.2012р. придбали квартиру. По суду колишній власник оспорив протокол торгів, торги скасували по причині - на прилюдних торгах був один покупець, а рішення суду було на стягнення коштів, а не предмет іпотеки і винуватцем визнано порушення процедури торгуючою організацією. Примінена судом двостороння реституція: ми повертаємо квартиру торгуючій організації, а торгуюча організація (ПП СП "Юстиція) має повернути кошти. Торгуюча організація ПП СП Юстиція припинила свою діяльність в результаті самоліквідації, виконавчі листи по стягненню коштів з ПП СП Юстиція ДВС Вишгорода через рік мені повертає з підстави відсутності коштів у ПП СП Юстиція, а не через те що вони луквідувались. Подаю позов на повернення коштів з ДВС так як їм перераховував кошти при купівлі квартири, по суду мені відмовляють. Подав позов про безпідставно отримані кошти банком і мені теж відмовили, зараз подав апеляцію. Виявилась ситуація: по суду у мене відібрали квартиру за яку ми заплатили кошти (від боржника банк відстав, бо отримав кошти, боржник повернув собі квартиру) і я не можу повернути кошти. Вся катавасія продовжується з 2012 року, у мене вже не вистачає ні фінансів ні віри у справедливий суд. Прошу посовітувати як мені повернути кошти. Моя електронна пошта [email protected], ТЕЛ 050-923-71-69.