Nazarbilas1982

Пользователи
  • Число публикаций

    46
  • Регистрация

  • Последнее посещение

8 подписчиков

Недавние посетители профиля

1267 просмотров профиля

Nazarbilas1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. Доброго дня. Після того як підприємством було сплачено останній платіж по виконавчому листу, з моєї сторони потрібні якісь дії чи провадження мають закрити без моєї участі? Дякую за відповіді.
  2. Доброго дня щановні учасники форуму. Відкрито виконавче провадження 27.11.17. Одночасно прийшов рекомендований лист на пошту. Підкажіть як краще поступити?
  3. Доброго дня. Після того яксуд залишив позов приватбанку без розгляду, банк знов присилає повідомлення про передачу справи в суд.
  4. Написав заяву в генеральну прокуратуру про тиск працівників банку.Мені прйшла відповідь, що мою заяву переслали в МВС і національний банк. Зараз банк мовчить.Чи не почнеться згодом ще більший моральний тиск на мене?
  5. Ви можете переглянути позов.можливо щось не правильно?Буду вдячний за поради.
  6. ]Прошу вибачення за якість викладених документів,Викладаю їх ще раз в нормальній якості
  7. Кредит був взятий 13.05.2010.Картка діє до вересня цьго року.В позові є клопотання про розгляд справи без присутності позивача.Викладаю мою позовну заяву.
  8. Коли буде засідання ще не знаю.орієнтовно на початку вересня.Мені потрібна допомога. Кредитна карта Універсальна
  9. Доброго дня Шановні учасники форуму.Отримав позовну заяву з суду.Перше засідання мало відбутись 29 липня. Мною було написане клопотання про перенесення засідання в звязку з пошуком захисника. Підкажіть, що робити для подальшого затягування суду?