llirik

Пользователи
  • Число публикаций

    44
  • Регистрация

  • Последнее посещение

2 подписчика

llirik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Репутация

  1. Ось наша біда - ЖДЕМ. Весь час чекаємо, що хось нам Європу в цю країну принесе. Чекаємо, що жити краще стане, влада про нас подбає, для нас ХТОСЬ зробить ЩОСЬ неймовырне і всі станемо щасливі. Поки до кожного з нас не дійте, що змніитись треба всім і владу змінювати та КОНТРОЛЮВАТИ мусимо ми самі, нічого не зміниться. Не зміниться ні в державі, ні в наших дворах, ні на наших дорогах, ні в судах... Повсемісна безнаказаність та безвідповідальність процвітає в цій країні. Чорні нотарі кращий тому доказ. А МИ давайте займемся ділом - ЖДЕМ!
  2. ну Ви поставили три крапки. а взагалі, в маштабах нашої країни навороти ці ділки немало. тому боротись треба не тільки з кожним окремим рішенням суперфіна та йому подібних, а і з цим лихом в цілому.
  3. про кількість майна, яке відібране чорними нотарями. про суми,які нотарі отримують від колекторів. у нормального нотаріуса просто так ліцензію не відбирають. чесний нотаріус 50 000 баксів взятку не понесе. була на фоторумі цифра - 2500 перекинутих квартир. таких квартир тисяч 20-30 по країні. а можновладцям на це покладено....
  4. Випадків незаконного захоплення квартир по країні ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ! Всі доріжки тягнуться в одному напрямку - кей-каліки, векторяти та укрборг. Дивимось, читаємо, робимо висновки. http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/100585/current/671/total/671 http://stopotkat.net/news/view/45736 http://stopotkat.net/news/view/48093 http://jurists.od.ua/notarius-superfin http://blog.liga.net/user/mstrelnikov/article/20271.aspx http://press-centr.com/ru/news/Khay-skarzhatsya-khoch-tsaryu-Horokhu-stolichna-kolektorska-kompaniya-vidbira-kvartiri-rivnyan Да можна просто у Гугла запитать - "Борис Суперфин"!
  5. Випадків незаконного захоплення квартир по країні ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ! Всі доріжки тягнуться в одному напрямку - кей-каліки, векторяти та укрборг. Дивимось, читаємо, робимо висновки. http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/100585/current/671/total/671 http://stopotkat.net/news/view/45736 http://stopotkat.net/news/view/48093 http://jurists.od.ua/notarius-superfin http://blog.liga.net/user/mstrelnikov/article/20271.aspx http://press-centr.com/ru/news/Khay-skarzhatsya-khoch-tsaryu-Horokhu-stolichna-kolektorska-kompaniya-vidbira-kvartiri-rivnyan Да можна просто у Гугла запитать - "Борис Суперфин"!
  6. " в милиции 50% заяв не вносится в реестр, а вносится в журнал, просто им лень, вот они по старинке и делают... Авось прокатит... Скаргу подали, внесли без проблем, не подали, значит прокатило... Во первых меньше преступность..." - тут повністю згідний. Щодо суперфін і вектор ні до чого - не погоджуюсь. Це ж не я і не Ви перекинули пару-тройку сотень квартир в незаконний спосіб. Якщо порушено закон, хтось має за те відповідать? Чи я помиляюсь?Водночас розумію реалії нашого сьогодення і нашої країни - відповідають не всі втнуватці. Нажаль....
  7. не радію, а розсказую те, з чим стикнувся особисто, з чим зіткнулись люди в інших містах - ЗАЯВИ ПО суперфіну і вектору НЕ РЕЄСТРУЮТЬ В РЕЄСТРІ НА ПРОТЯЗІ ЗАЗНАЧЕНОГО ЗАКОНОМ ТЕРМІНУ!!!. а про терміни і термінологію теревинить роками можна.
  8. Bolt, я не юрист. Я дійсно далекий від багатьох термінів юрисприденції. Але підняв свою жо і пішов щось робить
  9. йоп... я тупий, чи лижі не їдуть??? подав заяву до МВС, яка не була внесена до реєстру. в резолюції начальником слідчого відділу було написано, що ознак злочину в заявленому вони не вбачають. після такої резолюції слідчого відділу подав слідчому судді скаргу на дії слідчого. з аналогічним зверненням пішов прокуратуру. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО, ЧЕРЕЗ 18 ДНІВ, ЗАЯВА БУЛА ВНЕСЕНА ДО РЕЄСТРУ! Відкрили кримінальну справу.
  10. подана заява до МВ УМВС залишилась без розгляду, без анесення до реєстру і була спущена дільничому. ТІЛЬКИ ЗАЯВА СЛІДЧОМУ СУДДІ ТА В ПРОКУРАТУРУ допомогли СЛІДЧОМУ ВІДДІЛУ побачити в діях суперфіна ознаки злочину.
  11. до чого тут виводи??? я про виводи не писав. наводив факти - погони в одній упражці з вектором. по тому, що робииться в різних містах країни, можу стверджувать, на місцях вектор співпрацює з колишніми працівниками МВС, які вхожі в кабінети, які можуть"РЄШАТЬ" питання. писав про те, що мою заяву не зареєстрували в ЄДРДР, хоча "Открыть производство и внести заяву в реестр они были обязаны по Закону." !!!
  12. Стосовно рішення - не можу надать. Справа не моя. Заяву в органи про що Ви маєте на увазі? Органи в дудку вектора дують. Мою заяву міський відділ навідь до єрдр не вніс, на дільничих спригнули. Заява слідчому судді та в прокуратуру допомогли слідчому відділу побачити в діях суперфіна злочин. Знаю про аналогічні випадки в Одесі та Києві.
  13. саме так мені пояснили юристи, які в судах тягались з вектором, які виграли справу. вимагали всі документи, які доводять право вимоги зі сторони вектора. за словами адвоката договір факторингу є дійсним тільки в випадку, якщо вся сума договру оплачена внктором сведбанку саме в день підписання договору. вектор приволік в суд липову платіжку! це викликало підозру у юристів "боржника". запросили екпертизу. зробили запит в податкову (в день оплати договору має бути сплачений якийсь там податок). в результаті експертиза підтвердила сумніви адвокатів - довідка "ліва". податкова підтвердила, що сплати податку не було. якщо немає оплати догову фпкторингу, останній недійсний. якщо договір не дійсний - немає боргу перед вектором. так пояснили мені юристи.