braze

Пользователи
  • Число публикаций

    89
  • Регистрация

  • Последнее посещение

  • Days Won

    1

braze last won the day on October 31 2017

braze had the most liked content!

1 подписчик

Недавние посетители профиля

816 просмотров профиля

braze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Репутация

  1. Верховна Рада підтримала законопроект №5722-д щодо заборони встановлення загальнобудинкових лічильників газу без згоди мешканців. За цей проект проголосували 325 депутатів. Майже усі волинські депутати підтримали зміни:Ігор Гузь, Ігор Лапін, Ірина Констанкевич, Степан Івахів і Юрій Савчук проголосували "за". Сергій Мартиняк не голосував. Як пояснив Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook, ухвалити це закнопроект треба було до 1 січня, адже інакше вже з 2018 року газопостачальними могли "відключати" споживачів, які проти встановлення такого лічильника, тобто проти того, щоб платити за газ, який фактично не споживають. Закон дозволяє встановлення індивідуальних лічильників на умовах співфінансування споживачів та газопостачальників, а термін обов'язкового переходу на лічильники для споживачів, які використовують газ лише для приготування їжі, відкладають до 1 січня 2021 року. Також, згідно із законом, введення у експлуатацію нових та реконструйованих багатоквартирних будинків можливе лише із встановленням індивідуальних лічильників. А на нових виробничих об'єктах тепер обов'язково мають бути вузли обліку. https://konkurent.in.ua/news/ukrayina/21719/rada-zaboronila-vstanovlyuvati-zagalnobudinkovi-lichilniki-bez-zgodi-meshkanciv-.html?utm_source=ukrnet&utm_content=rada-zaboronila-vstanovlyuvati-zagalnobudinkovi-lichilniki-bez-zgodi-meshkanciv-
  2. Ролик про те що всі способи боротьби зі свавіллям марні. Найбільша дурість у ролику це твердження навіть якщо повернете власність то все одно будуть проблеми, тому що іпотека. Зв'язати це не можу ні як.
  3. Впевнений що вони до вас зверталися і пропонували виселитися, а ви ігнорували. Також переконаний, що навіть пропонували у них викупити вашу квартиру, а ви або ховалися від них або просто ігнорували. Про те що власник змінився ви не могли не знати.
  4. Передбачено в другій інстанції оскаржити рішення першої інстанції з урахуванням вимог, які були заявлені в суді першої інстанції. Якщо в першій інстанції не було заявлено вимоги щодо застосування строку давності відповідно, то вони не можуть розглядатись в другій інстанції тим більше бути оспорюваними. Неможна оспорювати те, про що не було заявлено. Іншого не передбачено. Саме це вам намагались довести.
  5. Яким чином стало відомо про підроблений документ? Який саме документ підроблений і чому так вважаєте? Якщо стало відомо у 2015 році то строк ще не минув.
  6. Не зрозуміло про поновлення строків. Можна більш докладно
  7. Шановний, достатньо вказати адресу де мешкає позивач і провадження буде відкрито в підтвердження подайте довідку з жеку, осбб, квартального і це в тому випадку якщо сторона буде заперечувати, а суду у позовній заяві досить дотримуватися ст. 119 відповідно до вимог якої "Позовна заява повинна містити: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі;
  8. Не потрібно так сильно заморочуватися у житті все простіше
  9. Подав і вказав місце проживання. Проблем не бачу. Дуже багато людей в позовних заявах вказують адресу проживання, а не реєстрації.
  10. Звертайтеся згідно п. 2 за місцем проживання. Чим викликана необхідність поновлення строків? Підстав може бути багато. Ви бажаєте визнати договір недійсним або неукладеним?
  11. Ві вважаєте це пов'язано між собою?