CV2015

Пользователи
  • Число публикаций

    18
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя CV2015

  1. Всем привет. Кому интересно. Вчера юрист банк принес возражения против моего иска. Интересная картина. Суть возражения следующая: ВСУ запретил рассматривать споры в ТС в разрезе защиты прав потребителей, где потребителем являются физические лица, НО не запретил банкам рассматривать СВОИ споры относительно физлиц в ТС.!!!
  2. Вот как-то так вступительная часть на ваше усмотрение: Клопотання про зупинення провадження у справи В провадженні Постійно діючого Третейського суду при Асоціації українських банків знаходиться справа за позовом ПАТ «Універсал Банку» до ФИО про стягнення боргу за кредитним договором. Судове засідання призначено на 28.08.2015 року. Вважаю , що відповідно до Закону «Про третейські суди» та згідно Регламенту Третейського суду при Асоціації українських банків, Постійно діючий Третейський суд при Асоціації українських банків повинен зупинити впровадження по даній справі за позовом ПАТ «Універсалбанку». Згідно статті 65 Регламенту Третейського суду при Асоціації українських банків в частині перші про зупинення провадження у справі та його поновлення, Третейський суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду даної справи до вирішення пов'язаної з нею іншої справи, що розглядається компетентним судом. Попереджаю суд , що на розгляді Шевченківського районного суду м.Чернівці знаходиться цивільна справа №----- (суддя ФИО.) за позовом ФИО до ПАТ «Універсал Банку» про захист прав споживачів щодо визнання третейської угоди недійсної. (Копія позову та ухвала про відкриття впровадження додається ).
  3. В регламенте только видзыв есть, который нужно подать максимум за три дня до розгляду в суде. Я отсылаю один документ и в суд и в банк, в бакн просто заявление с описанием на каком основании отзываю позов + вложение копии ходатайсвта в ТС П.с. отвтеила на почту.
  4. Я не блондинка, но не могу с некоторыми вещами справиться. Пишу, корректирую, все сама дальше. Итак, не знаю как правильно назвать "Заява про зупинення провадження у справі" или "Клопотання про зупинення провадження" и будет ли это считаться видзывом или это отдельной документ с той же сутью?
  5. Кто мне подскажет, как удалить сообщение из чата (я тут новичок)? Думала,что пишу частное сообщение...
  6. Я поняла, что искал в ЗУ про Третейские суды, а не в регламенте ТС при АУБ. В ЗУ про ТС нет статьи про зупинення впровадження.
  7. я еще не понимаю вот это- відзивСтаття 50. Відзив на позовну заявуСтаття 50. Відзив на позовну заяву 1. Відповідач повинен надати третейському суду письмовий відзив на позовну заяву. Відзив на позовну заяву направляється позивачу та третейському суду в порядок та строки, що передбачені третейською угодою але не менше ніж за три дні до першого засідання третейського суду. 2. Неподання відповідачем відзиву у встановлені строки не звільняє його в подальшому від виконання вимог третейського суду про надання відзиву на позов. 3. Наслідки невиконання вимог третейського суду можуть бути передбачені третейською угодою сторін або встановлені складом третейського суду.
  8. Правильно ли я понимаю свои действия: 1. Сегодня я составляю и отправляю в ТС письмо- ходатайство об остановке производства в связи с открытием производства против банка по недействительности ТУ. Письмо курьерской службой с описанием. Надо вложить копию ухвали с нашего городского суда, и само ходатайство. Вопрос - на основании этого ходатайства ТС отложит рассмотрение дела или? 2. 25.08. я иду на суд против ТУ и на самом заседании прошу время на рассмотрение заперечень банка.
  9. его и использовали в иске. Юрист банка говорит, что с рядом заперечень у них есть еще и судовая практика (обратная). Но то такое, он может говорить.
  10. Договор от 2008, допка от 2014. Сейчас нет возможности отсканить иск, мне его составлял юрист. Беда в том, что пришло письмо с ТС на адрес моей регистрации, другая область, родственники, долго не думая и не посоветовавшись по телефону, перепаковали прямо на почте письмо и отправили мне обычным письмом. Из того, что они успели прочитать и донести мне опосля, я поняла, что пришла ухвала про открытие делопроизводства, где была дата и время и что мне нужно предоставить в суде: докази відправлення відзиву на позовну заяву и докази на підтвердження своїх заперечень. (надеюсь правильно выражаюсь). Про склад судей и т.д., ничего такого вроде не было. теперь жду эту бумажку, отправили только вчера после обеда. а вот это что: Стаття 1.Розмір та порядок сплати третейського збору. 1. При поданні позовної заяви позивач повинен сплатити третейський збір, розмір і порядок оплати якого передбачений “Положенням”. 2. Сума третейського збору по спорах, які підлягають грошовій оцінці, вираховується в залежності від ціни позову у відповідності із наступною шкалою: Сума позову в гривнях Третейський збір в гривнях до 30000 80 грн. + 1,5 % від суми позову вище 30000 400 грн. + 1 % від суми позову але не більше 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян
  11. Банк сейчас массово подает иски, объясняют тем, что с 01.09. дорогие расценки на судсбор будут))) Смилуйтесь))) я еще в этом не разобаралась...
  12. если я правильно отвечаю на впрос, то правовая позиция ВСУ: Законом України “Про внесення змін до статті 6 Закону України “Про третейські суди” щодо підвідомчості справ у сфері захисту прав споживачів третейським судам” частину першу статті 6 Закону України “Про третейські суди” доповнено пунктом 14, згідно якого третейські суди не можуть розглядати справи у спорах щодо захисту прав споживачів, у тому числі споживачів послуг банку (кредитної спілки). Зазначений Закон набрав чинності 12 березня 2011 року. Отже на час укладання кредитного договору (15 листопада 2011 року) Закон України “Про третейські суди” містив заборону на розгляд третейськими судами справ у спорах щодо захисту прав споживачів, у тому числі споживачів послуг банку (кредитної спілки). К иску приложила Постанову ВСУ от 20.05.2015.
  13. Нужен быстрый совет) В 2014г. подписала дополнительное соглашение с банком о реструктуризации валютного кредита, где был прописан тртейский суд. Послу полугода неплатежей (после окончания ресутрукт. периода и бесконечных переговров с банком), банк подал иск в ТС на взыскание всей суммы задолженности. Не дожидаясь письма об ухвале производства с ТС, я подала иск по месту проживания в суд против банка про определение третейского соглашения недействительным (могалсно решения ВСУ от 2011г.). Суд против банка назначен 25.08., а сегодня пришло письмо с третейки, суд против меня 28.08. (Разница в 600км расстояния) Из надежного источника узнала, что по моему иску против ТУ, банк подготовил кучу заперечень вместе с судовой практикой. Итог не предсказуем. Плюс мне, как я поняла, нужно подать "видзыв" на исковое завяление банка. Времени мало. Отправлю почтой, как раз к 28.08 и дойдет. Теперь вопрос - как мне правильно поступить - отсрочить третейку на 28.08, чтобы дождаться суда против ТУ на 25.08? Тогда как? И, банк же 100% подаст аппеляцию. Вобщем, я не юрист, поэтому прошу советов.