Злий пес

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

Злий пес's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Вибачте друзі, я переплутав договір по картці з договором по депозиту (колись у мене був депозит, гроші я зняв і рахунок закрив уже років із 3 тому). А той договір по картці, теретично він би десь мав бути, але мені зараз його неохота шукати.
  2. Картку я розрізав. У мене є довідка видана на моє прохання про закриття картки. Якщо є борг по картці вони не закривають її до сплати боргу. Квитанції я зберіг. Розмови з операторами також.
  3. Я щє раз перепитав чи на той штраф нараховуються якісь відсотки (пеня, проценти, неустойки, штрафи)? Вона мені сказала що ні. Це підтвердив оператор по-телефону (розмова записана) і оператор онлайн-чату (розмова збережена)
  4. Так, бачив. Я прийшов у банк, попросив виписку офіційну або довідку про те що у мене відсутній борг по кредиту. Оператор у банку сказала що мені ще потрібно сплатити 69 грн, тому що це відсоток по кредиту для закриття карти, від був нарахований із 5-ого серпня, а сплатив я борг 4-ого. Тому що на 1-е серпня у мене щє була заборгованість. І тоді зможемо закрити. Я сплатив у касу, повернувся, оператор мені сказала що у мене боргу по картці немає. Я щє раз перепитав чи на той штраф нараховуються якісь відсотки (пеня, проценти, неустойки, штрафи)? Вона мені сказала що ні. Це підтвердив оператор по-телефону (розмова записана) і оператор онлайн-чату (розмова збережена) Видала мені довідку що картка закрита. Прийшла смс від Привату, що боргу по картці у мене немає. Питаю у оперетора у банку що робити із карткою, вона: хочете викиніть, хочете поріжте, вона більше недійсна. Після того мені позвонила жінка, сказала мені що вона "нєєбічєскій" старший "інспектор над усіма старшими інспекторами" служби безпеки із розшукової роботи. Я аж розсміявся від того яка вона була "важна". Намагалась знову мене залякувати і погрожувати. На усе це я відповів, що коли буде рішення суду у письмовому вигляді яке доведе правомірність накладення на мене цього штрафу (яке, як я сказав ми безумовно будемо оскаржувати) і відповідне рішення суду яке зобовязує мене сплатити цей штраф. Ось тоді і поговоримо, А зараз, кажу, можу дати вам номер мого адвоката, із ним поговорите. На цьому наша розмова закінчилась і більше вони не дзвонили.
  5. Це одноразовий платіж, по ньому немає відсотків. Винесений на окремий рахунок. Сам кредит я сплатив і закрив картку остаточно.
  6. Доброго дня. Така ситуація: був борг на картці Приватбанку, борг сплатив повністю, після того поцікавився чи є щє якісь оплати, чи я щє щось винен банку? Отримав відповідь: ні, нічого не винен, більше нічого платити не потрібно.Пройшло два тижні, пішов щє раз у банк, щє раз перевірив чи немає боргу, щє раз запитав чи нічого я не винен, ні, відповідають, нічого не винен. Сьогодні приходить смс: ви винні штраф 850 грн. Я намагаюсь з'ясувати що за штраф, і головне чому коли я сплачував заборгованість мені про нього нічого не сказали, я би сплатив і його, гроші були. Оператор почала мені погрожувати ,що ускладнить моє життя і тд. Це мене роздратувало. Я йду до банку, з'ясувати чи точно я їм усе сплатив, нічого не винен. Виявляється що є щє комісія 69 грн за користування кредитом. Добре, кажу, я сплачу, ви мені картку закриєте ( в той самий час з періодичністю в півгодини мене дратують дзвінками про те що мені потрібно сплатити штраф)? Так, говорить оператор в банку, закриємо. Кажу, чудово, іду сплачую, і отримую довідку що картка закрита і смс що заборгованості по картці немає. Далі відповідаю на дзвінок кредитного інспектора, що я не відмовляюсь сплачувати штраф, але тільки після того як суд винесе рішення про правомірность накладення на мене цього штрафу і зобов'яже мене його сплатити. А до того часу я не хочу із ними спілкуватись. Питання: Чи реальна якась судова тяганина за 850 грн? Якщо не буде суду чим усе це може обернутись для мене (справ я надалі із ними мати не хочу)? Чи потрібно отримувати щє якісь довідки від банку?