ProVE

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя ProVE

  1. 1.Шість місяців встановлюється у випадках коли строк не встановлений в договорі поруки.У моєму випадку випадку в договорі поруки встановлено 5 років!! 2.Але навіть якщо б банк реалізував заставлене майно по ціні меншій за борг, хіба б він втратив право на додаткове стягнення?
  2. Як ч.4 ст 559 може бути моя якщо термін поруки 5 років з дня настання терміну повернення кредиту,а таким є 01.12.2013 року??? 2.банк не задовільняв своїх вимог,він навіть не взяв виконавчого листа,заставне майно не реалізовувалось
  3. Уклав договір поруки з приватбанком по кредитному договору 2006 року.Порука припиняється по закінченні 5 років з дня настання терміну повернення кредиту (2013 рік плюс 5). Пеня 0.15 % за кожен день прострочення. банк подав позов,тіло 15000 дол.сша,відсотки 15000 дол.сша, пеня 45000 дол. . Підкажіть по наступним питанням 1. По строках поруки відбитись не получиться 2. По пені: в договорі поруки не вказано що позовна давність більша ніж по закону.А відтак розраховую на спеціальну позовну давність в один рік.Питання -один рік до кожного простроченого платежу чи до всієї суми боргу 3. Банк має судове рішення на руках про звернення стягнення на предмет застави, дане рішення не виконувалось, банк не брав навіть виконачого листа, чи можна це якось використати? 4.Які ще будуть поради?? Дякую!