Gandalf

Пользователи
  • Число публикаций

    11
  • Регистрация

  • Последнее посещение

1 подписчик

Недавние посетители профиля

304 просмотра профиля

Gandalf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. Ребята хватит !!! общение и эмоции это хорошо, но Вы уже 5 страниц в теме исписали, а потом кинешься искать какое то сообщение и не найдёшь
  2. Я уже Вам ответил, от Вас я ничего не жду, прочитайте название темы. Я просто уверен, что адекватный юрист такое писать не будет, а адекватный человек не будет тут излевать свою желч. так что расслабтесь эта тема не для Вас.
  3. Я никого не виню, и лично у Вас ничего не спрашиваю !!!
  4. в кредитном договоре сказано : 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ. 1.1. Банк зобов'язується надати "Позичальникові" кредитні кошти шляхом: перерахування на відкритий у ф-лії "Розрахунковий центр"ПриватБанка м.КвТв МФО 320649 поточний рахунок.№26002060103755 Ураїнської Автомобільної Корпорації на строк до 17.05.2013р. включно, у вигляді ііеноновлюваїюї кредитної лінії у розмірі 17 180,00 доларів США (сімнадцять тисяч сто вісімдесят доларів США 00 центів) (далі- «Кредит» ) на наступні цілі: купівля анюмобіля DAEWOO Lanos- 12 280,00 доларів США, а також у розмірі 4900,00 доларів США на сплату страхових платежів у випадках та згідно порядку, передбачених п.п. 2.1.3.,2.2.7 даного Договору/ то есть дословно сказано что банк обязуется перечислить деньги на счёт компании в виде невозобновляемой кредитной линии 12 289 на авто и 4900 на страховку ??? ходатайство об истребовании в официальном порядке заявляли , но судья с барского плеча сказал ладно пускай банк предоставит такие-то документы . но определение не выносил, а банк взял и ничего не предоставил !!! о пропуске исковой давности по платежам заявление подали. А кредит выдавался так, у меня есть квитанция о том что я получил 12280 $ дальше эти деньги банк поменял на гривну, а гривну перечислил на счёт компании, но этих всех квитанций у меня нет. и поэтому я через суд требовал чтобы банк предоставил документы когда ,сколько и кому. но в ответ тишина.
  5. Есть только кредитный договор, без графика, деньги банк перечислял на счёт авто.компании, но в кредитном договоре прописаны две суммы, одна стоимость машины другая на страховые платежи, так вот они то пишут одну сумму, которая выдавалась в качестве кредита, то другую, а вытребовать у них через суд, какая сумма была выдана, не получается, они тупо ничего не приносят и не отвечают и сам судья говорит что Приват ничего не предоставит.
  6. Большое спасибо всем кто откликнулся, а особенно тем кто ответил именно по сути проблемы !!!
  7. Здравствуйте !!! Всех с Новым Годом, счастья , здоровья и всех благ !!! Уважаемые юристы, адвокаты и все посетители форума, подскажите пожалуйста, уже несколько лет борюсь с ПРИВАТОМ, и такой интересный у нас с ними кредитный договор, чувствую что ту что то не так, а не пойму что. если у кого есть время , может посмотрите и подскажите за что тут можно ухватится. Заранее благодарю !!! кредитный договор с ПРИВАТ на авто.docx
  8. и ещё вопрос в тему. Если в кредитном договоре указана сумма которую банк обязуется выдать на срок до 17/05/2013 р., указан ежемесячный платёж, который состоит: "Щомісяця в Період сплати Позичальник повинен надавати Банку кошти (щомісячний платіж) у сумі 233,83 доларів США для погашення заборгованості за Кредитним договором, що складається із заборгованості по кредиту, відсоткам, винагороди, комісії.. " но не указана сумма которую в результате должен вернуть заёмщик , графика платежей нет !!! Вопрос , является эта конечная сумма ИСТОТНЫМИ УМОВАМИ ДОГОВОРУ ???
  9. Здравствуйте. Всем приятного дня !!! хотел бы поднять эту тему. относительно того , если свежие решения по данной теме ???
  10. З урахування наведеного, суд першої інстанції дійшов правильного висновку про те, що пункт 4.1. кредитного договору щодо встановлення сторонами договору пені у розмірі 0,2% за кожен день прострочення виконання зобов᾽язання за споживчим кредитом, що становить 73% від суми неповерненого кредиту та/або несплачених процентів за рік, є несправедливим та суперечить принципам розумності та добросовісності та є наслідком дисбалансу договірних прав та обов᾽язків на шкоду позичальника - ОСОБА_1, як споживача послуг банку, оскільки дана умова договору встановлює вимогу щодо сплати непропорційно великої суми компенсації (понад п᾽ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання нею зобов᾽язань за спірним договором. а у меня аналогичная ситуация : При порушенні Позичальником будь-якого зобов'язання, передбачених п.п.2.2.2, 2.2.3 даного Договору, Банк має право нарахувати, а Позичальник зобов'язується сплатити Банку пеню в розмірі 1,00% від суми простроченого платежу, але не менше 1 гривні за кожний день прострочки. Сплата пені здійснюється в гривні У випадку, якщо кредит видається в іноземній валюті, пеня сплачується в гривневому еквіваленті по курсу НБУ на дату сплати. 4.2 У випадку невиконання Банком зобов'язань по видачі Кредиту згідно п.2.1.1 даного Договору за умови виконання Позичальником зобов'язань, передбачених п. 2.2.7. даного Договору, Банк сплачує Позичальникові пеню в розмірі 0,1% від несвоєчасно виданої суми Кредиту за кожний день прострочення виконання даного зобов'язання (за винятком випадків, передбачених п.2.3 6. даного Договору). Сплата пені здійснюється в гривні. У випадку, якщо кредит видається в іноземній валюті, пеня сплачується в гривневому еквіваленті по курсу НБУ на дату сплати. 4.3. Усі суперечки й розбіжності, які випливають із даного Договору або виникли у зв'язку з ним, підлягають розгляду у встановленому законом порядку. Если учитывать тему Постанова ВСУ від 2 грудня 2015 року № 6-1341цс15. По ПриватБанку и потребителям. http://antiraid.com.ua/forum/index.php?showtopic=8003#entry155904и ПРАВОВУ ПОЗИЦІЮ у справі № 6-1341цс15:Продавець (виконавець, виробник) не повинен включати в договори зі споживачем умови, які є несправедливими. Умови договору є несправедливими, якщо всупереч принципу добросовісності його наслідком є істотний дисбаланс договірних прав та обов’язків на шкоду споживача. то наверное актуально, вот только свежих решений у меня нет, может кто нибудь подскажет !!!