Julia Хоменко (Болбенко)

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Julia Хоменко (Болбенко)

  1. пересмотрев все документы установила, что на судебное заседание пришла с заявлением об истечении срока исковой давности. Суд принял мое заявление, но при заседании Суд оставил без рассмотрения иск КФ о взыскании задолженности, так как истец не явился в суд. (Устно судья добавил - договаривайтесь с КФ полюбовно). суд был в декабре 2013 г. до этого года КФ меня не беспокоило
  2. суд был. Оставили без рассмотрения иск КФ, так как минув срок исковой давности. Арест по ДВС также отсутствует. Единственное чем КФ давит, так это ипотека.
  3. я в принципе все это прочитала, меня интересует грамотность составления письма, чтоб не отказали в моих требованиях. я с ними борюсь уже 6 лет, в принципе успешно. хотелось бы, чтоб грамотный юрист взглянул на мое письмо и выдал свой вердикт, либо поправил.
  4. Дорогие форумчане! помогите в правильности составления письма коллекторам. Я не юрист, но основываясь на информацию с сети, составила примерно такое письмо. Суть вопроса в том, что банк продал портфель задолженности Кредекс Фінанс, который обеспечен ипотекой. Сейчас есть возможность погасить ипотеку в размере остатка по кредиту, но коллекторы хотят больше денег. У меня нет возможности платить им больше и поэтому я пытаюсь с ними договориться. Буду очень признательна если окажите помощь в в правильности составления письма коллекторам. 21.06.2016 року мною отримано та розглянуто Ваш лист надісланий на електронну скриньку. Уважно вивчивши Ваш лист встановлено, що погашення заборгованості у сумі 200 000 (двісті тисяч) гривень 00 копійок на користь ТОВ «Кредекс Фінанс» буде належним виконанням Вами своїх зобов’язань за Кредитним договором № хх/хх-Ф від хх.хх.2005 року та ТОВ «Кредекс Фінанс» не матиме жодних майнових чи фінансових претензій за даним Кредитним договором. Виконання умов листа в частині розміру суми неможливо, в зв’язку з тим, що: Згідно додатків наданих до Вашого листа, 06 жовтня 2010 року між ПАТ «Кредобанк» та ТОВ «Кредекс Финанс» укладено договір відступлення права вимоги. Згідно договору ТОВ «Кредекс Финанс» набуло право вимоги заборгованості по кредитних договорах, укладених з боржниками, зокрема з ФИО., право на вимогу якої належить банку на підставі доданої до договору документації. З огляду на договір від 06.10.2010 року, відповідно до ст. 512 ЦК України Кредитор у зобов'язанні може бути замінений іншою особою внаслідок передання ним своїх прав іншій особі за правочином (відступлення права вимоги), тобто договір від 06 жовтня 2010 року між ПАТ «Кредобанк» та ТОВ «Кредекс Финанс» є договором цесії, отже ТОВ «Кредекс Фінанс» має право витребувати тільки наявну заборгованість (зупиняється нарахування процентів, пені на борг). Постановою Вищого господарського суду України від 30 червня 2010 року по справі № 35/395-10 суд дійшов висновку, що метою договору цесії є передача права вимоги до боржника від одного кредитора до іншого кредитора, тобто, фактична зміна сторін у виконанні зобов'язання без набуття додаткового доходу жодним із кредиторів. З огляду на вищевикладене, прошу Вас розглянути на кредитному комітеті сплати єдиним платежем суму боргу хх ххх (................) грн. 40 коп., з метою погашення договору іпотеки № ххх/хх/Ф-1 від хх.хх.2005 року. В разі прийняття кредитним комітетом задовільного рішення, заборгованість за Кредитним договором № ххх/05-Ф від хх.хх.2005 року зобов’язуюсь сплатити в найкоротший термін.