Еще один участник

Пользователи
  • Число публикаций

    23
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Еще один участник's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. І ще, суддя Виноградівського районного суду, котрий у 2012-му році по моїй справі виносив рішення на користь Промінвестбанка і тепер у 2017 році уже виносить рішення ухвала про заміну сторони виконавчого провадження (тобто з Промінвестбанк на Кредитні ініціативи Альфа-Банк), т.е. відразу як застосувалися санкції проти Промінвестбанка суддя ухвалює рішення на користь Кредитних Ініціатив Альфа-Банк, т.е. як *там* на *верхах* все *распределили*, в районах відразу і * зашевелились*)- колишній КДБ-шник. КДБ-шник, працював у 90-стих розвідником у Прикордонній комендатурі, у 2000-х став суддею. Алеж колишніх ГДБ-шників не буває!
  2. І ще ми це читали за Кредитні ініціативи Альфа-Банк https://znaj.ua/ru/news/alfa-bank-–-neprykasaemyj-dlya-sankcyj http://censor.net.ua/news/372800/gontareva_o_banke_druzeyi_putina_kotoryyi_rabotaet_v_ukraine_u_ego_vladeltsev_ne_rossiyiskoe_grajdanstvo Промінвестбанк Кредитні Ініціативи Альфа-Банк -одне і тоже. (нуу це, там, *на верхах*)
  3. Це є дуже хороше питання!... І як у *тій* карикатурі, де каже ведучий російського телеканалу Кісельов:- *Збіг обставин?....не думаю.*
  4. Ми звернулися до Ростислав Юрійовича, все що маємо у наявності з документів стосовно банку та суда, надіслали на їхню ел.скриньку, і 29 числа (у понеділок) будем їхати у суд, прихопивши з собою фотоаппарат, та згідно Ст. 27 ЦПК буду *ознайомлюватися з матеріалами справи*.
  5. Да! Вы правильно сказали. Вчера был в исполнительной. Главный исполнитель сказал, что они меняют сторону *виконавчого провадження* по причине того, что в какой-то информ.базе (он *тыкнул* пальцем в монитор своего рабочего компьютера и показал ) имеется уже новое решение Районного суда (Ухвала від 24.04.2017р) сменить сторону исполнительного производства. То есть, первого кредитора *Проминвест* сменить на *Кредитни инициативи*, и указано что, по причине того что * в 07.02.2013р вібулося - ВІДСТУПЛЕННЯ *. И это получается *они* мне *мозг парили письмами угрозами* с наложением арестов на имущество вплоть до 05. 05.2017 года (письо получено от исполнительной, фото вверху в постах) *На користь- ПАТ Промінвестбанк* и тупо глаза закрывали на *Право Відступлення* між банками у 07.02.2013 році ?!, а теперь как оказывается *они пробулились* и решили сменить сторону в исполнительном производстве....... Т.е. заседание судов (как в 2012-м году так и в этом году т.е теперь в 26.04.2017 ) *они* специально проводят без моей участи, без оповещения, и т.п., т.е. я уже узнаю только то что есть : *Ухвала*. ............................................ И ещё мне сказал (гл.исполнитель) чтобы я сделал копии всех имеющихся у меня в наличии на руках квитанций (т.е.касс.чеков с призначением платежей: Погашениие задолжености по кредитн.договору №...., т.е. чеки кассы от первого кредитора -Проминвест, и от второго кредитора- Альфа-Банка. Также сказал чтобы я сделал копию и документа про право ВІДСТУПЛЕННЯ (нуу довідки про право Відступлення), Всі копії занести йому у виконавчу. ................................... Я так понимаю, я теперь должен *сжечь синим пламенем* всё что у меня есть и оно касается *Кретинов.* т.е. нового кредитора.
  6. Сьогодні на 2 годину дня буду їхати у Виконавчу службу спілкуватися на цю тему, по результатам проінформую тут у темі.
  7. Чи я правильно розумію наступне і чи то є добре у моєму випадку? а саме: 1. -Виконавча служба, посилаючись на Рішення судді Районного суду м.Виноградів, яке ухвалено 30.03.2012 року на користь клієнта: (перший кредитор) ПАТ Промінвестбанк, в котрому йдеться про: Стягнути з Боржника (сума:.......), має закрити виконавче провадження. Тому, що у 07,11.2013 року відбулося *Відступлення * новому кредитору, т.е. (факторові) Кредитні Ініціативи Альфа-Банк. (фото документа-повідомлення про відступлення вище у пості). Згідно *Ст. 1082 ЦКУ, ч.3 : Виконання боржником грошової вимоги факторові відповідно до цієї статті звільняє боржника від його обов'язку перед клієнтом.*, тобто про що й свідчать (у наявності) касові чеки про призначення платежу: Погашення заборгованості на користь вже Новому кредитору (факторові) *Кридитні Ініціативи (Альфа-Банк)* . Отже, перший кредитор (ПАТ Промінвестбанк) втратив право вимоги у 07. 11. 2013 р. 2. -Новий кредитор: (фактор) Кредитні Ініціативи (Альфа-Банк) набув право вимогиу 07.11.2013, і так як з моменту останнього платежу, а саме з лютого 2014 року (останній касовий чек за січень 2014, фото вище у пості) , не скористався термінами для звернення до суду, з метою вимагати від божника погасити борг, також втратив право вимоги. Тобто, з 17.01.2014 р (останній платіж-касовий чек) по 2017 рік пройшло 3 (три) роки, і за цей трирічний термін новий кредитор Не звернувся до суду. та тим самим також втратив право вимоги.
  8. У касових чеках (фото вище у постах) є відмітка, що призначення платежу: -Погашення заборгованості за кредитним договором №___, банк: Альфа-Банк (тобто новий кредитор-фактор) і стаття Ст. 1082 ЦКУ, ч.3 *каже* -Виконання боржником грошової вимоги факторові відповідно до цієї статті звільняє боржника від його обов'язку перед клієнтом. А в інших документах, так, дійсно, так як Ви кажете не йдеться ніде про те що ми визнавали факт отримання *того * повідомлення про *Відступлення* і обізнаність із змістом. Тільки касові чеки,
  9. Ага. зрозумів Вас. дякую!, ні не подавали таку заяву. А номер дела это Вы имеете ввиду: номер судебного дела, и указать его прямо сюда в тему, т.е. в сообщение?
  10. почтой получили, обычным письмом (ну в смысле никто не расписывался о получении, письмо было в почтовом ящике).
  11. Подавали . у Апеляційний суд Закарпатської області м.Ужгород. І після рішення Апеляційного суда на користь знову таки Промінвестбанка ( не звертаючи увагу на документи котрі ми преклали ло справи, тобто документи банка котрі свідчать про те що нас продали Кредитним ініціативам і присутні у мат.справи оригінали касові чеки про щомісячне погашення заборгованості по кредиту у касі Альфа банка) ....ми ще подали також і у Вищий Спеціалізований Суд м.Київ (касація), та на жаль рішення Вищого Спеціалізованого Суда було також на користь Промінвестбанка. Т.е. маємо на руках документи рішення суду трьох інстанцій: 1. Районний суд м.Виноградів на користь Промінвеста (на що й посилається виконавча). 2. Апеляційний суд Закарпатської області ( залишив у силі рішення Рай. суду м.Виноградів (перша інстанція) на користь Промінвеста.. 3. Вищий Спеціалізований Суд м.Київ. (залишив у силі рішення 2-х інстанцій, Районного суду м.Виноградів і Апеляційного суду закарпатської області м.Ужгород).
  12. Так, дійсно почитав статтю: Ст. 1082 ЦКУ від 16.01.2003 № 435-IV  1. Боржник зобов'язаний здійснити платіж факторові за умови, що він одержав від клієнта або фактора письмове повідомлення про відступлення права грошової вимоги факторові і в цьому повідомленні визначена грошова вимога, яка підлягає виконанню, а також названий фактор, якому має бути здійснений платіж. 2. Боржник має право вимагати від фактора надання йому в розумний строк доказів того, що відступлення права грошової вимоги факторові справді мало місце. Якщо фактор не виконає цього обов'язку, боржник має право здійснити платіж клієнтові на виконання свого обов'язку перед ним. 3. Виконання боржником грошової вимоги факторові відповідно до цієї статті звільняє боржника від його обов'язку перед клієнтом. Подробнее: http://kodeksy.com.ua/tsivil_nij_kodeks_ukraini/statja-1082.htm ------------------------------------------ Тепер передивився всі які маємо документи вдома (стосовно банку), у наявності є такі документи у котрих вказано про відступлення прав вимоги. Також як вже казав раніше, маємо всі квитанції (касові чеки) про погашення заборгованості (у тому числі *факторові* ) включно по січень місяць 2014 року. Але ж у виконавчій службі виконавець посилається на рішення суду на користь Промінвестбанка(
  13. Приношу своі вибачення у черговий раз за неуважність, бо насправді ми відмовилися погашати не з 2013-го року, а на прикінці лютого 2014-го року. Ми погашали кредит щомісяця аж до кінця лютого 2014 р. є у наявності всі касові чеки, котрі свідчать про погашення заборгованості за кредитним договором № *такий то й такий то.* Шановний west11, я ту статтю 1082 ніколи взагалі не чатав, я зараз її почитаю. Та вся справа у тому що суди не беруть до уваги (не звертають *тупо* увагу на документи з мокрими печатками, у котрих вказано що ПІБ нас продав, а Кредитні ініціативи Альфа банк нас купили, і також не звертають увагу на оригінали квитанцій тобто касові чеки, про призначення платежу: погашення заборгованості за кредитним договором № *такий то й такий то * аж включно січень місяць 2014 рік.
  14. Справа у тому, що ПІБ нас продав *кредитним ініціативам* альфа-банк (про те що нас продали ми отримували лист повідомлення з банку, він також є і у матеріалах справи суду). Так ось, після того як нас продали, ми, на протязі цілого року, щомісяця погашали кредит у альфа-банк, а потім знову *зявився* ПІБ, але вже у рішенні суду! (перша інстанція. м.Виноградів.)... у рішенні котрому ПІБ скаржиться що ми цілий рік не погашали кредит у відділенні ПІБ. Суд відбувся без нашої участі, т.е. ми навіть не отримували повістку до суду і т.п. Отримали лише лист з суду що засідання відбулося і винесено рішення на користь ПІБ, і передано до виконавчої служби. А в нас є вдома всі оригинали квитанцій з каси альфабанку, де ми погашали кридит за весь рік! то ми подали на апеляцію у м.Ужгород, аби апеляційний суд взяв це до уваги. Та на жаль, апеляційний суд у м.Ужгород відхилив наш позов (чи як то правильно казати).,навіть не придав значення документу котрий свідчить що нас продали, і також не придав значення касовим чекам (квитанціям) у котрих вказано що ми погашали кредит у альфабанку. Тобто Апеляційний суд м.Ужгород залишив рішення у *силі* районного суду першої інстанції м.Виноградів., т.е. на користь ПІБ. Тож ми з 2013-го року взагалі відмовилися погашати. Миж не *потягнемо * два (2) банки. п.с. приношу свої вибачення що певно дійсно розмістив своє повідомлення не у відповідній темі.