magnitta

Пользователи
  • Число публикаций

    6
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя magnitta

  1. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як тепер зняти арешт з квартири, якщо іпотекодержатель залишився в «Юкрейн Мортгейдж Лоун Файненс № 1 ПІ-ЕЛ-СІ», а кредит ніби то продали Примату?
  2. Є гарна новина. Сьогодні вистояли в Апеляційному суді. Апеляційну скаргу Приватбанку залишили без задоволення. Рішення районного суду без змін. Справа № 754/6172/16-ц про стягнення заборгованості. Ура!!!
  3. Суд мотивував відмову  в позові Приватбанку наступними причинами:

    -неналежним, недоведенним обгрунтуванням суми боргу( нарахування та отримання Приватбанком коштів за період з 19.02.2007 р., по 14.04.2016 р., суд визнав безпідставними);

    -неправомірним укладанням додаткової угоди у 2009 р.від імені Приватбанку, в той час коли Приватбанк відступив права  вимоги "ЮМЛ" ще у 2007 р.;

    -також зверталась увага, що іпотекодержателем досі є "ЮМЛ".

     

     

  4. Суд мотивував відмову в позові Приватбанку наступними причинами: -неналежним, недоведенним обгрунтуванням суми боргу( нарахування та отримання Приватбанком коштів за період з 19.02.2007 р., по 14.04.2016 р., суд визнав безпідставними); -неправомірним укладанням додаткової угоди у 2009 р.від імені Приватбанку, в той час коли Приватбанк відступив права вимоги "ЮМЛ" ще у 2007 р.; -також зверталась увага, що іпотекодержателем досі є "ЮМЛ".
  5. Доброго дня! Там багато порушень і наших аргументів. № 754/6172/16-ц Шукаю поради, що робити далі?
  6. Підкажіть, будь ласка, що робити далі. Приватбанк програв нам позов на стягнення коштів. апеляцію не подавав. Ми не платило уже три роки, але іпотека на англійській компанії юкрейн Мортгейдж Лоан. Крім того ця компанія припинила своє існування. Як можна зняти арешт з іпотеки?
  7. Доброго дня! У нас така сама історія. Чекаємо суду. Підкажіть, будь ласка, що саме допомогло виграти справу? Ми оскаржували повторний продаж у 2016 р., але суд відмовив.
  8. Добрый день!  Подскажите, пожалуйста, как  разрешилась ситуация с продажей кредита приватбанком  английской компании ЮМЛ? Дело в том, что в суде приват предоставил договора обратного выкупа 14,04,2016 г. нашего кредита у ЮМЛ. Насколько это правомерно? Как действовать?

    1. Показать предыдущие комментарии  еще %s
    2. Bolt

      Bolt

      Буду ждать, емайл в профиле... А у Вас есть весь этот список заёмщиков...

    3. magnitta

      magnitta

      Добрый день! отправила на емайл . [email protected]

    4. magnitta

      magnitta

      Добрый день! Что скажите по поводу договора?