Марта Кохан

Пользователи
  • Число публикаций

    11
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Марта Кохан

  1. Я точно не можу сказати, десь пів року назад. Кредитний договір є, але нажаль нічого з нього прочитати не можна, тільки пункти про обов*язки самого банку.
  2. Тобто я правильно зрозуміла що кредитні ініціативи можуть подати на мене в суд? Бо сам банк нас вже не турбує дзвінками і листами.
  3. Ні ми нічого не підписували. Просто прийшов лист що договір "переукладено " і ми повинні тепер сплачувати на реквізити кредитноі ініціативи.
  4. Мама змінила давно номер телефону. Нам тільки прислали лист що договір наш ніби то перезаключений з іншою компанією, тобто кредитні ініціативи і що сплачувати потрібно туди. Потім нам прийшов лист що нам доступна акція замість 15000 сплатити 10000... Ну тут все ясно...я запідозрила в цьому те що нас хочуть заманити почати хоть щось платити. Тепер лякають листами в суд. Тільки листи бо тел.не мають.
  5. Доброго дня. Хочу зразу висловити подяку за створення такого сайту. Ситуація така: Моя матір у 2013 році брала кредит 7000 тис грн у Альфа банку. Перший період вона платила справно десь 4 міс. А потім вона захворіла і сплачувати стала менше а потім нажаль зовсім не було змоги. Пів року назад нам прийшов лист що нас перенаправили у Кредитні ініціативи. Вони нам погрожують, вона ім нічого не платила поки. Зараз для нас ця сума велика близько 15 тис грн вони нам виставили. Хочеться знати що нам загрожує.дякую.