Vady

Пользователи
  • Число публикаций

    8
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

Vady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Доброго дня.Прийшло письмо такого змисту Шановний клієнте, цим листом ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» повідомляє, що між ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СС ЛОУН» та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС», код за ЄДРПОУ 41717584 (далі – «Фактор») 25 квітня 2018 року був укладений Договір факторингу № 40071779-1 (надалі – Договір факторингу) згідно з яким відбулося відступлення права грошової вимоги за Вашим договором станом на 26 квітня 2018 року. Всі подальші платежі за Договором просимо Вас перераховувати на користь Фактора за наступними реквізитами: Отримувач платежу: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС» Код платника податків згідно ЄДРПОУ отримувача платежу: 41717584 Найменування банку: АТ «ОТП Банк» Поточний рахунок: 26508455000535 МФО: 300528 Призначення платежу: Погашення заборгованості за договором №____ від «__»________ року, _____ІПН (позичальника) фізичної особи. Заборгованість за Договором Ви можете також погасити: через термінали самообслуговування IBox; на сайті www.ipay.ua за допомогою Вашої банківської карти. У разі виникнення питань, пов’язаних з порядком розрахунків, Ви можете звернутися до Фактора за наступними контактами: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНФОРС» тел.: +38 (044) 338 16 51 e-mail.: [email protected] З повагою, ТОВ «СС ЛОУН». З листа понятно що долг продали но що за контора ФІНФОРС інформації нема про контору .Може хтось знає про них.
  2. Ці теми уже перечитав деякими порадами пользуюсь.Так як сказав Bolt,можно но нада грамтно все робити, щоб не усугубити ситуацію
  3. Я не зпставляю вас поверить но дествітельно у меня около 15 ,єто гдето 5 бралось в офісе а остальние онлайн .і суми от 2000до 7000.Могу нзвать все контори.
  4. Доброго дня .Як вище я писав що е займи в конторах в деяких я підписував в офіси а деякі онлай в общец сложності десь 15 займів.Як набрав іх по дурості і неопитности як справитись з усіма пока незнаю і немаю змоги.Также указав номера і достають звонками знакомих а деколи і угрожают.По одній конторі я написав жалобу про угрози в смс і звонках с з невідомих номерів.Моя бивша по цему поводу сильно кіпішуе так як дав іі номер.Зараз кроме того що постоянно звонят контони так і бивша капает на мозги по цему поводу,і сильно переживае щоб до неі не приіхали за мене.Также деякі контори шукают контакти батьків,а тішо нашли по КИ і картам давно не робочі.
  5. Доброго вечора.Есть кредит в манівео і в других шарашкіних конторах.Одні звонять кпждий день другіе смс присилают еще также звонкі с угрозами разного характера мені і знакомим.Деякі контори в смс повідомили що передают колекторам а другіе будут передавать.Также сегодні прийшло смс від манівео таке повідомленя Так как Вы проигнорировали требования кредитора и не закрыли кредит в MoneyVeo, компания вынуждена обратиться к деятельность частных исполнителей (узаконено 5 января 2017 года, ЗУ "Об органах и лицах, осуществляющих принудительное исполнение") Так же возможно проникновение в жилое помещение без Вашего согласия. Детали визита 0731288747 или 0800219393 Як реагіровати на таке повідомленя і як часний виконавець буде діяти без рішеня суда.А на скільки мені відомо манівео с принципа не подае в суд щоб не получати копійки за рішеням суда .