olko1980

Пользователи
  • Число публикаций

    5
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя olko1980

  1. Зробив так я к підказав Лев - "Вы все-таки дайте запрос об обратном выкупе - загоните банк в цугцванг. Другого пути не вижу - Мортгейдж находится в стадии ликвидации (чего и следовало ожидать после национализации банка)."
  2. Так мене повідомляли листом в 2007 році, що іпотекодержателем стала компанія Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 Документи від приватбанку Повідомлення для нотаріуса в якого оформляв іпотек. В якому вказано, що я виконав зобов"язання за договором іпотеки та кредитним договором. Де банк просить зняти заборону в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та припинення іпотеки в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Нотаріус в свою чергу вимагає представника Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 або підверджуючі документи від даної компанії для зняття заборони.
  3. Коли я оформляв іпотеку це було в 2005 році. Іпотекодержателем був приватбанк. В 2007 році права вимоги за кредитними документами відступлені Приватбанком компанії "Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 Внаслідок відступлення "Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 є єдиним власником прав вимоги за кредитними документами. Іпотеку я погасив достроково в 2018 році. Отримав необхідні документи від приватбанку на зняття заборонив яких і слова не має про компанію "Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 . На даний час приватний нотаріус вимагає підтверджуючі документи іменно від "Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 для подальших дій по зняттю заборони. В приватбанку за номером 3700 не реально чогось дізнатися.
  4. Потрібна допомога!!! Приватний нотаріус не може зняти заборону на квартиру та відповідно закрити кредитний та договір іпотеки. Причина права вимоги за кредитними документами відступлені Приватбанком компанії "Юкрейн Мортгейдж Лоун Finance No.1 Від 19.02.2007р. внаслідок відступлення ЮМЛ є єдиним власником прав вимоги за кредитними документами. Нотаріус вимагає листа від даної компанія щодо закриття договору іпотеки. Яким чином отримати даного листа прошу допомоги.