YAROKARA

Пользователи
  • Число публикаций

    11
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя YAROKARA

  1. у мене їх не так багато. якщо дозволите, вишлю в приватні))
  2. Перепрошую,якщо мої відповіді здаються тупими, але я недавно почав активно займатися цим питанням, і барахкаюсь в морі інформації, як той що учиться плавати. Для того і вирішив написати тут, щоб знаючі люди помогли.
  3. В КД написано, що зарахування на Рр франки. Зарахували частинами і на різні рахунки(як видно на фото) різні назви операцій. потім 4000 входить і виходить.?? 03.05.07р. Заявка є на цю суму від 27.04.07р. Але я не отримував жодних франків.
  4. Дякую за відповідь. Наразі не можу попасти на юриста, який має практику в таких справах. А що на рахунок листа до НБУ? Є якийсь формат, чи довільної форми? Я хочу щоб банк надав на початок первинні документи. Вони мали би підтвердити, що франки не отримував (бо це так) , не замовляв обмін валюти. Не знаю що робити, в сенсі як правильно поступити, бо банк не надав документи, ні на мій письмовий запит, ні на ухвалу суду про витребування документів.
  5. Кредитний договір у франках 55 т. Частина кредиту пішла на закриття доларового кредиту в Приваті. А частину я дістав на руки. Але точно НЕ франки. З документів, що надав банк, є тільки заявка на видачу 4тис. з підписом, подібним на мій. Заява від 27.04.07 а по виписці появляється 4000 03,05,07 . Прикріпив першу сторінку виписки в попередній відповіді. Якщоб ви погодились глянути, я би докладніше розписав і скинув що у мене є. Буду вдячний за допомогу. З того що читав, то ви дужжее добре орінтуєтесь в цьому питанні.
  6. нащо мені маскуватись, тратити свій час і час інших. ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ. і тому вирішив попросити ту. БО БАГАТО ЧОГО ПОЧЕРПНУВ ДЛЯ СЕБЕ. Власне не можу найти жодних документів(((( Тому хотів щоб банк надав для підтвердження, що я отримав франки, або що дав заявку на продаж. А вони не надали практично нічого. От не знаю, що далі робити. Кредитний договір у франках 55 т. Частина кредиту пішла на закриття доларового кредиту в Приваті. А частину я дістав на руки. Але точно НЕ франки. З документів, що надав банк, є тільки заявка на видачу 4тис. з підписом, подібним на мій. Заява від 27.04.07 а по виписці появляється 4000 03,05,07 . Прикріпив першу сторінку виписки. Буду вдячний за допомогу. Я не юрист, але дуже хочу розібратися.
  7. видали гривню. значить повинні були продати франки. заявки на обмін(конвертацію) я не давав. як доказати. що не брав франки, якщо немаю для цього документів. от і запросив через суд. бо не памятаю, щоб відкривав рахунок у франках. і отримував помоєму взагалі в доларах. документів,щоб це підтвердити немаю. все вдокументації банку
  8. перепрошую. чи банк виходив на міжбанківські торги з продажем чи купівлею франка швейцарського в день видачі мені "валютного" кредиту
  9. Доброго дня, шановні форумчани. Прошу підказати, чи лист до НБУ про питання виходу Укрсибу про продаж валюти (швейцарський франк) має бути згідно якогось зразка чи довільної форми? І ще. Я подав у суд про визнання КД у франках недійсним. Суд ухвалив на моє клопотання витребувати у банка документи, зокрема первинні бух.звітності, договора про відкриття рахунків і т.д.. А банк прислав кілька копій, які нічого не показують(копіїї КД, заявки на кредит...) Як я маю правильно поступити, щоб отримати дані документи??? Чи просто звертатися до суду, що банк не може підтвердити отримання мною франків. Дякую знаючим людям за відпові. PS.Прошу модератора не видаляти повідомлення,якщо написав не там. Дякую.
  10. Вітаю всіх форумчан. Я радий що найшов цей сайт. Багато чого довідався цікавого. Фактично після ознайомлення з різними вітками, вирішив боротися. Бо вже опускались руки. Зараз потребую пісказки як поступити. Позовна заява проти Укрсиббанку про визнання кредитного договору у франках недісним. Подав клопотання про витребування документів від банку(первинні документи, договора на відкритття рахунків і т.д)., про що говорилось раніше. І суддя частково підтримав. Банк надав тільки копіїї статуту, ліцензій, КД, заяву про надання кредиту(хоча в супроводі написано що це заява на відкриття рахунку), розрахунок заборгованості, рух коштів по рахурку, який вказаний в КД і заявку, мною підписану та 7тис.(хоча кредит на 55). І це все. Взав у судді час на ознайомлення з документами. Питання до шановних знавців, що маю далі робити? Подати до суду повторне клопотання що не всі документи надані? І ще раз просити цілий перелік. Бо суддя до своєї ухвали навіть не вніс ні касовий ордер, ні заявку на продаж валюти.. А ті що вніс і вони не все надали. Заздалегідь дякую.
  11. Як просувається справа колективної скарги. У мене франковий кредит, а сам з Івано-Франківської обл.