Did Panas

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

Did Panas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Репутация

  1. Я жодного з Вас всіх що відповіли допомогу не просив і просити не збираюсь. Як правило просять у мене, і я на відміну від Вас всіх тут - допомагаю безкоштовно. Людина схоче віддячити то віддячить, ні то ні. Не в грошах щастя.
  2. У Вас людина попросила про допомогу. Замість того щоб допомогти, Ви всі тут 57 гілок перемовин зробили. Взяли би і надали людині зразки заяв, щоб він взяв пішов і все зробив. Так ні, Ви всі тільки за гроші, а взяти просто допомогти то слабо.
  3. Beretta inox та Beretta 92FS офіційно зареєстровані. Маю дозвіл на зберігання та носіння.
  4. шановний я на Вас уваги не звертаю, а Ви все одно не можете заспокоїтись. ТАК ТО РЕАЛЬНІ. Я на пенсії зараз, працював в техрозвідці мені 43, сиджу в хаті і отримаю кльову фінансову допомогу. Жодного разу не брав кредитів. Наїхали мудаки, то за базар будуть відповідати.
  5. Ось реальні власники КОНСТАНТИНОС ХІОТИС GLEBOCKI PRZEMYSLAW GRZEGORZ ADAM PIEJKA НІКОЛАОС КОРОНІС
  6. ну скажімо так я юр-освіту маю. Але як вивчився в 2002 і до цього часу жодного дня не пропрацював. Тому і так.
  7. Доживемо до понеділка подивимось. Бо я вже в ту кантору зі зброєю в гості приходив. І до директора пора в гості прийти. Хоча він на папері і сам адвокат. А кантора та кіпрська.
  8. це не опер а два різних адвокати мені таке надиктували. А Вас прошу сюди не лізти. Зайсіться чимось корисним. Ви не приємна людина для розмови.
  9. друзі є друзі. І пройшли ми з їми не одні мідні труби. Я за то впевнений що вірно буде все написано.
  10. В понеділок така заява поїде в поліцію. Про її виправлення опером котрий на тому спеціалізується. Напишу. Вона буде скорегована правильно. В шапці спочатку область стоїть де знаходиться відділок.