innes

Пользователи
  • Число публикаций

    29
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

innes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Репутация

  1. Вам самим від цієї фрази не смішно? Цілком реально думаєте, що все залежить від того, чи ви забаните мене чи ні? Ви ще більше мене запевнили в тому, що ви не юристи. Кілька людей, яким більше немає чим зайнятися, сидять в інеті і випендрюються один перед одними своїми липовими досягненнями. Ніхто із людей не може перевірити вашу компетентність в роботі, а тільки читати якісь казочки. Ваш дружбан, той що зникнув теж писав, що заходить в суд і всі падають, але перевіривши його досягнення, реальність не зійшлась із казочками. Бань собі наздоров"я і видаляй цю переписку. З вас толку - нуль. Ще дивує вас, що люди спочатку пишуть а потім зливаються. Місцеві "юристи" гуртом або по черзі закльовують і не дають конкретні поради. Води на сайті більше, чим чогось корисного. ЯКЩО ЮРИСТ СПРАВДІ МАЄ ЮРИДИЧНУ ПРАКТИКУ, ТО ЙОМУ НЕМАЄ ЧАСУ СИДІТИ НА ТАКИХ САЙТАХ. ОООЙ ЯК БОЛЯЧЕ!!! МЕНЕ БАНЯТЬ!!!! РЯТУЙТЕ! ХОЧ РОЗВЕСИЛИЛИ МЕНЕ ЗА 2 000 ГРН. Ви всі гуртом відпрацювали гроші, які поцупив ваш товариш, ЯК він появиться, то передавайте привіт, бо я теж як всі інші покидаю цю коаліцію. НЕ СУМУЙТЕ!
  2. Звичайно, вислухаєте. За цей час мовчання він ще придумає як відбрехатись. Я поки що нічого позитивного в його діях не бачу. Та й толку мені з нього вже не буде, тільки нашкодив і змився. Не кращий він за той приват та інші контори, всі намагаються якось розвести на гроші. Якби був порядним чоловіком, то повернув би кошти. Те, що Ви його давно знаєте, нічого не виправдовує, всі колись роблять помилки. На добраніч. Не хочу вже писати, це нічого вже не змінить. Передайте, що доручення я відкликаю, хоча просила вислати назад - не вислав.
  3. Ні якось не здається. Для мене більшу дивину викликає що у Вас не виникло питання де був під час цих помилок мій юрист, який мав подбати про це? І якось дивно виходить - не було і немає. ЩЕ РАЗ ДЛЯ ВАС ПОВТОРЮЮ В СУД ХОДИТИ Я НЕ ПОВИННА БУЛА І ТИМ БІЛЬШЕ ФОТОГРАФУВАТИ. ВІН ХОТІВ САМ ПОБАЧИТИ МАТЕРІАЛИ СПРАВИ. Можливо він мав якось мені пояснити які наші дії? Чи він просто мав отримати кошти? Яка функція юриста в даній ситуації? Бачу більше запитань до мене, то для чого він мені був?
  4. Не отримала. На сайті є рішення про стягнення заборгованості від 15 листопада 2018 року.
  5. Через те, що всі щось запитують , я не встигаю писати, тому і немає конкретики. Я закінчу одну переписку. Тим більше немає сенсу писати всім.
  6. 1.Рішення я не дочекалась, на мене і без цього документи вже лежать у виконавчій, добре що маю сусіда, який там працює і повідомив мені, що будуть викликати. 2. Я вирішила і зробила, отримавши консультацію. 3.Я написала за допомогою юриста. Вирішила сама через те, що необхідно було діяти, я почала телефонувати йому і він не брав трубки (перед цим мовчав 2 місяці), це мовчання дало поштовх шукати іншу людину.
  7. 1.Ви читаєте, що я пишу, що він мені сказав в суд не ходити і він сам все зробить. Ви просто виправдовуєте безтолкового юриста задаючи багато лишніх запитань. 1.не розписувалась засідання відбулось за спрощеною процедурою. 2.не пхався 3.так, пройшло майже 2 міс. від винесення рішення
  8. 1.Ви читаєте, що я пишу, що він мені сказав в суд не ходити і він сам все зробить. Ви ж самі бачите, що він читає сайт ці дні, але морозиться.
  9. 1.Матеріалами справи мав займатися він і представляти мене в суді. Ми домовилися, що я не буду зявлятися в суді, бо я можу наробити помилок 2.Через сайт судова влада 3.Див.1 і нічого не зробив 4.Подана апеляційна скарга і клопотання про відновлення пропущених строків (це вже не він робив)
  10. Вже зрозуміло що на форумі нічого добиватися. Все що в мене є я надам поліції. Нехай і надалі тут тусується. Ці гроші йому добра не принесуть.
  11. я форум читаю більше року, а зареєструвалася щоб написати про проблему. Спілкувалася я не за ніком а через електронну пошту, переписка в мене збереглась
  12. Ви лайки ставите а відповідь мені не даєте. Ми маємо розібратися.
  13. Коли він пропав на два місяці і не взяв трубку, коли я почала його розшукувати, а рішення набрало законної сили і терміни для подання апеляціїї пропустили.