Григорій

Пользователи
  • Число публикаций

    7
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Григорій

  1. На счёт того,что Вы спрашивали ничего сказать не могу. У меня нету машины и имущества нету. Частный исполнитель обратился на фирму,где я работал,чтобы удерживать с меня 20% зарплаты. Но я сейчас там уже не работаю. Больше последствий никаких нету.
  2. Якщо вам це цікаво,то прізвище виконавця Пиць А.А. Він у Львові проводить свою діяльність. Відразу не написав,бо не думав,що це комусь цікаво. А взагалі як виконавець береться за роботу? Він знайомиться з матеріалами справи чи просто узгоджує свій гонорар і більше його нічого не цікавить?
  3. Сума десь тридцять з гаком тисяч,майна не маю. На роботу виконавець направив звернення-стягнення на зарплату,та я там вже не працюю. Та з виконавчим провадженням все одно треба щось робити,так як він потім звернеться за місцем нової роботи чи накладе арешт на рахунок і я не зможу користуватися банківською карткою.
  4. Отримав відповідь на своє запитання таку,яку передбачав перед тим,як спитати. Значить,самому без адвоката не варто нічого робити?
  5. Усім доброго дня! Я взнав ,що за виконавчим написом приватного нотаріуса Хари Наталії Станіславівни щодо мене здійснюється виконавче провадження. Підкажіть, будь ласка, порядок дій,які мені потрібно зробити,щоб з цим розібратися. Перше,що я зробив,так це зайшов у єдиний реєстр боржників і дійсно знайшов там себе. Що робити далі? Буду вдячний за допомогу.