Любава

Пользователи
  • Число публикаций

    38
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Недавние посетители профиля

Блок недавних посетителей отключен и не доступен другим пользователям для просмотра.

Любава's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Нет, не реклама. Просто факт. Знаете, когда любишь свою профессию, стараешься в ней чего-то достичь, тебе интересно, ты переживаешь и думаешь о ней. Я как медик говорю. Хочется спасти человека - ты этим живёшь. А когда ты хочешь просто нарубить капусты и отделаться - это уже не профессия, а ремесло. Если адвокат согласился работать, то он должен это дело прожить, продумать, а не распечатать штамповку, изменив лишь фамилии и реквизиты. Я так сужу, так думаю. Потому что юристы как и медики спасают людей, должны спасать, а не пускать по течению. У меня все.
  2. Думаю, що ви помиляєтеся. Вони вже є фінустановою. Тому їм така ліцензія все ще потрібна. А інші, мабуть, вже і без неї ... Тим більше, що мова йде про факторинг як різновид відступлення права вимоги, а не про саме відступлення такого права. Все залежить від адекватності судді.
  3. Думаю, що ви помиляєтеся. Вони вже є фінустановою. Тому їм така ліцензія все ще потрібна. А інші, мабуть, вже і без неї ... Тим більше, що мова йде про факторинг як різновид відступлення права вимоги, а не про саме відступлення такого права. Все залежить від адекватності судді.
  4. Дякую. Обов'язково використаю. На жаль, Декрет вже не чинний. Тепер ЗУ "Про валюту". Але і там є дещо про ліцензування. На жаль, НБУ не хоче прямо відповісти про відсутність валютної ліцензії, посилає до свого сайту. Але там ТОВ Спектрум ессетс не вказано в переліку. Тобто, ліцензії немає. Як це довести суду?
  5. Не знаю, что не так. Адвокат киевский. Из очень солидной фирмы, которую все здесь очень хорошо знают. Отзыв был обычным штампом на две страницы. Ерничанье Bolt по поводу Харькова вообще неуместно. Это не интеллигентно и гадко. Если я попала в беду и ищу возможность спасти себя - это не повод для насмешек. Я действительно хочу выиграть у финучреждения. Потому и ищу человека, который поможет и подскажет. Понять это, возможно, трудно. В суде мне придется быть одной, так как добраться до него трудно из-за отсутствия дорог. Суд районный. А на конференц-связь по 7 тысяч за выход платить адвокату невозможно. Именно такую цифру озвучили именно в Киеве в очень известной здесь всем фирме.
  6. Харківська область. Адвокат, до якого я звернулася, не вірить в можливість виграти справу. Я вірю в таку можливість. Тому хочу, щоб мені допомогли в написанні позову.
  7. Добрий день. Ви писали, що знаєте автора цього позову. Мені дуже потрібно подати такий. Чи можете мені дати дані цього адвоката, хочу звернутися до нього. Ситуація один в один на мій погляд. Дуже вас прошу допомогти.
  8. Жаль, що ви так зрозуміли. Тільки відзив на позов коштував мені 5 тисяч гривень. Але там адвокат на це увагу не звернув. І на рахунок 2233 не звернув, і на 2909 теж. І не витребував договори про відкриття цих рахунків, які повинні бути відкриті за договором. А тепер я отримала відповідь Фонду про те, що таких рахунків в Надра відкрито не було. Ось і все. Тому ретельне вивчення справи з боку адвоката не відбулося. Суд не приєднав відповідь Фонду, а також відповідь НБУ про неможливість видачі валюти з рахунку 2233. Ось так. Такий захист. В адвоката своя думка, в мене своя, може невірна.
  9. А чому обов'язково даром? Просто не кожен юрист буде копатись у справі. Я винаймала юриста. Але він на ці позиції увагу не звернув. Я тому і питаю, що хочу знову звернутися до адвоката і обговорити саме ці питання. Я хочу сформувати свою власну думку про дійсність договору відступлення. Крім того, є об'єктивні обставини. Я живу в селі, де відсутнє транспортне сполучення, майже відсутній інтернет і на руках дитина-інвалід. Це я до того, що я повинна розуміти ситуацію, бо це болить мені, а не моєму адвокату. Я не любитель халяви, а хочу розібратися в ситуації повністю і знати, як захистити себе.
  10. Вітаю. В мене така ж ситуація. Право вимоги придбала фінка без ліцензії. Приходиться діяти самій, бо звернулася до фірми Кравця і ледь не провалила процес. Як треба діяти в такому випадку, коли вже йде підготовче засідання за позовом фінки. Подати зустрічний позов про визнання факту недійсності договору, бо він недійсний за законом? Тим більше, що договір з боку банку що ліквідуються підписаний не УО Фонду, а представником банку за довіреністю. Порадьте, будь ласка, як правильно вчинити?
  11. Якщо фінустанова подала позов, а потім його ввдкличе, то чи зможуть знову застосувати позасудовий.
  12. Может, дадите ссылочку на какое-нибудь свое дело? Каков алгоритм действий? Призначать договор недействительным (никчемным)? Писать клопотання? Как правильно поступить? Если договор подписан неуполномоченной особой, то он никчемный? Получается, что истец ненадлежащий. А что тогда? Замена истца? Или отказ в рассмотрении?
  13. Ст. 37 ЗУ "Про систему гарантування вкладів": 4. На виконання своїх повноважень уповноважена особа Фонду: 1) діє без довіреності від імені банку, має право підпису будь-яких договорів (правочинів), інших документів від імені банку; 2) видає накази та розпорядження, дає доручення, обов’язкові до виконання працівниками банку; 3) звітує за результатами здійснення тимчасової адміністрації банку перед виконавчою дирекцією Фонду. Ані слова про можливість передовіряти свої повноваження, взагалі про можливість надавати довіреності. Стаття 47. Організація роботи уповноваженої особи Фонду 1. Уповноважена особа Фонду (кілька уповноважених осіб Фонду) визначається виконавчою дирекцією Фонду. До неї застосовуються правила та вимоги, визначені статтею 35 цього Закону. 2. Рішення уповноваженої особи Фонду є обов’язковими для виконання працівниками банку, що ліквідується. 3. Усі або частина повноважень Фонду, визначених цим Законом, можуть бути делеговані одній або кільком уповноваженим особам Фонду, крім організації реалізації майна банку, що ліквідується. У разі делегування повноважень кільком уповноваженим особам Фонд чітко зазначає межі повноважень кожної з них. Здійснення повноважень органів управління банку може бути делеговано тільки одній уповноваженій особі.
  14. Шановне панство. Питання в тему. 15 травня 2020 року було продано право вимоги від банку "Надра" (ліквідується) ТОВ "СПЕКТРУМ ЕССЕТС". Договір відступлення підписано не УО ФГВФО, а представником за довіреністю. При чому, з договору не вбачається, хто саме цю довіреність видав. Печатка, звичайно, "Надра". Всі інші договори відступлення в тому ж травні, в квітні та червні підписані УО Фонду Білою. Прошу поради, як дізнатись, хто саме видав довіреність. Звернутись до суду із клопотанням? І взагалі, чи має право УО видавати аткі довіреності для укладення правочинів на користь не ФГВФО, а Банку? Ось для порівняння два договори. Dogovor-ustupki-prav-trebovanij-2.pdf Dogovor-ustupki-prav-trebovanij-4.pdf