Kachиk

Пользователи
  • Число публикаций

    12
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя Kachиk

  1. В мене також апеляція у Львівському апеляційному адміністративному суді десь ще з жовтня 2011 року і досі ні слуху ні духу.
  2. А кий може бути результат? Такий самий як і був. Строк подання позовної заяви пропущений без поважних причин (в усякому разі як видно з ухвал суду, ніякого належного обгрунтування в заяві про поновлення строку не має). Дізналася про постанови 16 січня а позов поданий 20 лютого хоча дається на оскарження 10 днів.
  3. Ви не праві. Відповідно до ст. 31 ЗУ "Про виконавче провадження" постанова про відкриття виконавчого провадження або відмова у відкритті виконавчого провадження надсилаються сторонам у справі рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Це колись була норма про яку ви написали, зараз все так як я написав.
  4. Чесно кажучи тему не перечитував, гляньте може те що виклав пригодиться. http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/...;Count=500&
  5. Це регулюється не житловим кодексом а цивільним. Стаття 1277. Відумерлість спадщини 1. У разі відсутності спадкоємців за заповітом і за законом, усунення їх від права на спадкування, неприйняття ними спадщини, а також відмови від її прийняття суд визнає спадщину відумерлою за заявою відповідного органу місцевого самоврядування за місцем відкриття спадщини. 2. Заява про визнання спадщини відумерлою подається після спливу одного року з часу відкриття спадщини. 3. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. 4. Територіальна громада, яка стала власником відумерлого майна, зобов'язана задовольнити вимоги кредиторів спадкодавця, що заявлені відповідно до статті 1231 цього Кодексу. 5. Спадщина, не прийнята спадкоємцями, охороняється до визнання її відумерлою відповідно до статті 1283 цього Кодексу.
  6. Щось не зрозуміло. Раніше писалося, що є заява а зараз - ні. Діло в тому, що якщо воно вступило в законну силу, то у вас на руках має бути саме рішення з мокрою печаткою суду і підписами суддів. Проясніть ситуацію.