dan

Пользователи
  • Число публикаций

    73
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Сообщения опубликованы dan

  1. И ещё!!! 

    Державні виконавці несуть дисциплінарну відповідальність в порядку, встановленому законом.

    У разі вчинення державним виконавцем під час виконання службових обов'язків діяння, що має ознаки злочину чи адміністративного правопорушення, він підлягає кримінальній чи адміністративній відповідальності у порядку, встановленому законом.

    Шкода, заподіяна державним виконавцем фізичним чи юридичним особам під час виконання рішення, підлягає відшкодуванню у порядку, передбаченому законом, за рахунок держави.

    {Частина третя статті 11 із змінами, внесеними згідно із Законом № 1095-IV від 10.07.2003 - набуває чинності з 01.01.2004 року}

  2. ПОлучили! готовим апелляцию!

    Может на ДВС наехать?

    3) повне найменування (для юридичних осіб) або прізвище, ім’я та, за наявності, по батькові (для фізичних осіб) стягувача та боржника, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або адреса місця проживання чи перебування (для фізичних осіб), дата народження боржника - фізичної особи;

     

    Стаття 8. Автоматизована система виконавчого провадження

    1. Реєстрація виконавчих документів, документів виконавчого провадження, фіксування виконавчих дій здійснюється в автоматизованій системі виконавчого провадження, порядок функціонування якої визначається Міністерством юстиції України

    Документи виконавчого провадження надсилаються стягувачу та боржнику за їхніми адресами, зазначеними у виконавчому документі. У разі зміни стороною місця проживання чи перебування або місцезнаходження документи виконавчого провадження надсилаються за адресою, зазначеною у відповідній заяві сторони виконавчого провадження.

    За порушення строків прийняття рішень та вчинення виконавчих дій виконавці несуть відповідальність в порядку, встановленому законом.

  3. В апреле проснулся Банк! Исполнительный лист выдан ёще 23.04.2010 г. провадження закрыли 11.06.2014г. и разрешили повторно предъявить  2015-06-11 г..Банк естественно профуфукал все возможные сроки пред'явлення позову ( 1 год, три года и еще чуть чуть) а сейчас в первой инстанции выйграл Дело!!!

    Аргументував позов, тем что, не получал извещение о закрытии выконавчего провадження!!!!!

    Но еще выяснилось что Исполнители с неизвестной причине, с первого дня с открытия ВП. в реестр внесли неправильный  адрес Банка,хотя в извещении об открытии провадження адрес правильный!,

    а в выписки с реестра непонятный, и все 10 лет адрес никто не поменял и не заметил ошибку !!! А последний исполнитель

    вместо города Киев почему то поставил Винница?!!!  Еще и фамилию неправильно написали!!!!

    И шо делать, чем аргументировать в апеляции????

     

     

    виконавче провадження.doc ВП.doc

  4. Кто Вам сообщил о закрытии провадження???

    (Стаття 283. Загальні положення закінчення досудового розслідування
    1. Особа має право на розгляд обвинувачення проти неї в суді в найкоротший строк або на його припинення шляхом закриття провадження.
    2. Прокурор зобов’язаний у найкоротший строк після повідомлення особі про підозру здійснити одну з таких дій:
    1) закрити кримінальне провадження;

    3. Відомості про закінчення досудового розслідування вносяться прокурором до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

    6. Копія постанови слідчого про закриття кримінального провадження надсилається заявнику, потерпілому, прокурору. Прокурор протягом двадцяти днів з моменту отримання копії постанови має право її скасувати у зв’язку з незаконністю чи необґрунтованістю. Постанова слідчого про закриття кримінального провадження також може бути скасована прокурором за скаргою заявника, потерпілого, якщо така скарга подана протягом десяти днів з моменту отримання заявником, потерпілим копії постанови.
    Копія постанови прокурора про закриття кримінального провадження та/або провадження щодо юридичної особи надсилається заявнику, потерпілому, його представнику, підозрюваному, захиснику, представнику юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження.

    Если еще неполучили! То проверить только в прокуратуре!

    А так после клопотання про ознакомление(если там не находите нужного документа)-через 3 дня  после ознакомления!!! в течении 10 дней в суд! а там,,,,

  5. Это с сайта- виконавчий лист  2-4438/09 виданий 23.04.2010

    документ вступив у законну силу (набрав чинності): 25.02.2010

    документ про примусове виконання поданий: 12.05.2010

    -ПОСТАНОВА про повернення виконавчого документа стягувачеві  от 11.06.2014

    1(повернути стягувачу.)

    2. Виконавчий документ може бути повторно пред'явлений для виконання в строк до 11.06.2015.)

    Где-то так, на сегодняшний день Не извесно о новой подачи И З,(мне об этом не извесно!!!!)

  6. Я конечно извиняюсь! Но подскажите что мне делать?

    виконавчий лист № 2-4438/09 виданий 23.04.2010, -  Виконавчий документ може бути повторно пред'явлений для виконання в строк до 11.06.2015 !!!????? 

  7. Ситуация такая, с 2010 года висит исполнение по ипотечному кредиту,(решение суда),исполнительный лист вернули банку  11.06.2014 г. (  Виконавчий документ може бути повторно пред'явлений для виконання в строк до 11.06.2015 ). Банк на сегодняшний день не подал к  исполнению......

     

  8. Грубим! Какой суд? Дело до суда не могу довести! Милицианты ещё даже не выдвинули обвинения!? На счет профильных юристов, уголовное дело-только адвокат! А они в Виннице, без денег неработают, а за деньги не умеют(может мне такие попадаются). Пока милиция и прокуратура чухались Все приписали и продали! Всудтоже денег надо заплатить 2% от суммы.

    А на счёт вопросов, вроде и так все ясно!

    Я и спрашивал как она основании каких доказательств заставить ихдовестидело до суда!

    Думал краткость сестра таланта, но наверно не в этом случае!!!

    • Like 1