Angelina

Пользователи
  • Число публикаций

    13
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Angelina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. "Договір іпотеки діє до повного виконання зобовязань за основним договором. що обумовлює основне зобовязання." 1. Как в даном случае можно отбить ипотеку и зафиксировать суму чтоб потом попросить растрочку платежей ??? 2. Если банк опять подаст иск на новую дату после 22.03.2013 г будет ли это считаться пропуском исковой давности ??? 3. Если прописать в ипотеку малолетних детей ( не своих) ???
  2. Шановний Ростислав допоможіть розібратись в ситуації: Умови К.Д: п.1.1 термін кредиту 300 місяців, дата погашення кредиту 16 жовтня 2032 р; п.10.4. Шляхом підписання даного договору сторони прийшли згоди про те, що у випадку виникнення у позичальника простроченої заборгованості по погашенню кредиту та/або по сплаті процентів за користування ним чи інших платежів строком більше 10 календ днів, банк надсилає позичальнику повідомлення, в якому зазначається сума прострочки та термін сплати. У випадку невиконання позичальником вимоги банку, в термін встановлений у повідомленні, дата погашення кредиту, вказана в п.1.1 договору, вважається такою, що настала на наступний день після дати зазначеної в повідомленні. В цю дату позичальник зобовязується повернути банку суму кредиту в повному обємі, проценти та інші платежі передбачені даним договором.20.02.2010 р одержана вимога, в якій вказано що у випадку невиконання цієї вимоги термін повернення кредиту визнається банком таким, що настав достроково на тридцять перший день з моменту отримання цієї вимоги. Тобто такою датою являється 22.03.2010 р. Останній платіж по даному К.Д 01.12.2009 р. 25.07.2011 р банком поданий позов про стягнення заборгованості станом на 02.07.2010р який задоволено, однак договір не визнано припиненим. Тобто відсотки будуть нараховуватись і позови будуть подаватись в подальшому. Чи можливо я не права? Запитання:1. чи можливо в даній ситуації подати окремий позов про визнання договору припиненим згідно умов договору та вимоги? 2. чи нараховуються відсотки в разі визнання договору припиненим? В моєму розумінні, якщо визнати договір припиненим з 22.03.2010р то можливо подати позов про перерахунок заборгованості та скасувати відсотки після 22.03.2010р та визнати стягнення тільки залишок тіла. 3. Даний кредит іпотечний. Стягнення на предмет іпотеки не подавали. Для стягнення на предмет іпотеки потрібно рішення суду. 22.03.2013 р закінчується термін позовної давності. Чи можливо відбити позов на стягнення іпотеки після 22.03.2013р, тобто з пропущенням поз.давності. Можливо є ще якісь варіанти в даній ситуації??????? Шановні юристи підкажіть як правильно поступити в даній ситуації. Можливо в когось є ще якісь варіанти. Дякую
  3. Мол дайте кредитный договор, выписки по кредитному счету и акты сверки взаиморасчетов. Причем договор - в оригинале, с мокрой печатью укрпромбанка и подписью клиента. ОБЬЯСНИТЕ пожалуйста какие акты сверки взаиморасчетов имеются ввиду, между кем??????
  4. polina Большая просьба скиньте пожалуйста что у Вас есть относительно скрытых процентов при методе расчета факт/360. Если можно что пишете в иске по этому поводу. Заранее благодарна.
  5. В деякій степені смію не погодитись з Вами. Можливо я не права, в такому разі прошу мене переконати в протилежному. Суть справи в наступному: кредитний договір заключений з багаточисленими порушеннями законодавства, але ставка робиться на графік погашення. У грфіку розписано тільки тіло кредиту рівними частинами, проценти взагалі відсутні. Запросивши в банку довідку про погашення кредиту та провівши розрахунки виявлено обман банком при нарахуванні відсотків. Обман здійснювався щомісячно!!!!!! Документально підтверджено: 1) мої розрахунки 2) висновок незалежного аудитора 3) висновок судово-економічної експертизи. Позов подано тільки про визнання недійсним договору без застосування реституції. В майбутньому буде реституція це добре, але яка відповідальність за обман ???????? А це вже з іншої опери !!!!!! Згідно Закону " Про захист прав споживачів" ст.23 п.4 : виготовлення або реалізацію продукції, що не відповідає вимогам нормативних документів,, нормативно-правових актів стосовно безпеки та життя, здоров,я та майна споживачів і навколишнього природного середовища,- у розмірі трьохсот відстків вартості виготовленої або одержаної для реалізації партії товару, виконаної роботи, наданої послуги..... ст.23.п.11 порушення умов договору між споживачем і виконавцем про виконання роботи, надання послуги - у розмірі ста відсотків вартості виконаної роботи ( наданої послуги), ...... По аналогії і ст.230 ЦК. Я думаю 100 відсотків від виконаної роботи (сума кредитного договору) у двохкратному розмірі. По питанню моральної шкоди доказується судово-психіатричною експертизою.
  6. Если признать договор недействительным по ст.230 ( обман ) что является суммой обмана которая согласно статье умножается на 2 | а) сумма выданого кредита б) проценты уплоченные по кредиту в) сумма на которую обманул банк или есть другие мысли