adrenalin2003

Пользователи
  • Число публикаций

    12
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Весь контент пользователя adrenalin2003

  1. Вважаю, що зараз необхідно відразу вчиняти процес. дії, як то клопотання. заяви, заперечення і т.інше. особливо як що головуючий молодий суддя. У мене щось таке було в Дніпровському суді.
  2. А Ви якісь процесуальні дії вчинили? Заперечення чи інше ...
  3. Ярослав, мої вітання! Цікава ситуація: банк примусово стягнув плату по страховому договору, але самий договір відсутній. Позичальник взагалі ніяких договорів страхування життя не підписував? Як тобі!!!
  4. Драма клиента: мы не верим в то, что споры могут разрешаться в нашу пользу Автор: ififl 28.12.2010 21:30 У клиентов финансовых организаций конфликтные ситуации и споры возникают довольно часто. Это могут быть вопросы, связанные с неправильным начислением процентов по кредиту, чрезмерными штрафными санкциями, различными мнениями по поводу остатка задолженности и так далее. Однако как показывает практика, только 17% украинцев верит, что споры могут быть разрешены в их пользу. Пятая часть украинцев считает, что споры можно разрешить на паритетных основах, когда обе стороны пойдут друг другу на уступки. Но самая большая часть жителей нашей страны не верит ни в свои силы, ни в правосудие, считая что споры будут разрешаться только в пользу более влиятельного финансового учреждения. К такому мнению склоняется 43% украинцев, то есть почти половина. Свою апатичность и отсутствие веры в успех украинцы демонстрируют и в личных действиях в случае возникновения конфликтных ситуациях. В среднем по Украине 47% пострадавших клиентов не предпринимает вообще никаких действий. В лучшем случае клиент прекращает пользоваться услугой или подает жалобу в саму компанию (это еще 44% респондентов), и если она не удовлетворяется, борьбу практически никто не продолжает. Через государственные органы с недобросовестными поставщиками финансовых услуг в нашей стране борется только 4% жителей. http://vkladchik.in.ua/index.php/macroecon...votu-28-12-2010
  5. 1.Порядок видачі виконавчого документа врегульовано статтею 56 Закону України «Про Третейські суди». Відповідно до приписів ч.1 статті 56 Закону України „Про третейські суди ”, заява підлягає розгляду компетентним судом протягом 15 днів з дня її надходження до суду, сторони повідомляються про час та місце розгляду заяви про видачу виконавчого документа. Порядок виклику та повідомлення до суду визначено статтями 74,75,76 ЦПК України, а саме: ч.1 ст. 74 ЦПК України - судові виклики здійснюються судовими повістками про виклик; ч.4 ст.74 ЦПК України - ...... ч.5 ст. 74 ЦПК України - ....... ст. 75, 76 ЦПК України Коментар: ні апелянт, ні повнолітні члени його родини не були повідомлені належним чином відповідно до приписів ЦПК України. 2. Згідно ст. 222 ЦПК України ..... Коментар: ні апелянт, ні повнолітні члени його родини не були повідомлені належним чином відповідно до приписів ЦПК України. Про наявність ухвали Новозаводського районного суду від 02 липня 2010 року апелянт дізнався лише з постанови про виконавче провадження, яке отримав в жовтні 2010 року. + посилання на практику застосування судами Закону України "Про третейські суди" (підготовлене суддею Верховного Суду України Л.І.Охрімчук та .....
  6. Шановне Товариство!!! Яка Ваша думка? На 17.12.2010 р. прийшла повістка в Апеляційний Чернігівський суд, стосовно скасування виконавчого листа. Чи є сенс їхати на процес???
  7. Парламент может упростить выселение неплательщиков кредитов из квартир Верховная Рада Украины рассмотрит законопроект, предусматривающий возможность выселения недобросовестных плательщиков кредита жилья, купленного за счет кредита, в течении месяца. Об этом сообщил член комитета Верховной Рады Украины по вопросам финансов и банковской деятельности Юрий Полунеев. По его словам, банк получит возможность выселения людей из квартиры в том случае, когда недвижимость была куплена на кредитные средства. "Это решение должно быть подтверждено судом, но должно быть предусмотрено предоставление нового постоянного жилья для тех, кого выселяют. Норма об обязательном предоставлении нового жилья носит больше предупреждающий характер, так как такое жилье будет меньше по площади, чем купленное в кредит, т.е. граждане получают стимул для оплаты своего кредита.", - заявил Ю. Полунеев. Клиента НАДО ставить перед фактом: или - или !
  8. Шановні форумчани!!! Маємо наступну ситуацію: 21.10.2010р. отримана Постанова про відкриття виконавчого провадження, також є рішення третейського суду при ВГО "ВФС" від 07.04.2010 року, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ є навіть УХВАЛА Новозаводського районнго суду від 02.07.2010 року про видачу Виконавчого документа. Ясна річ, що ні виклику, ні Ухвали районного суду не отримано, але в Ухвалі зазначено, що Боржник належним чином повідомлений відповідно до ст.74,76 ЦПК. ПРОШУ ПОРАДИ!! Яка схема дій?
  9. Ви маєте на увазі наступні нормативно-правові документи: Конституція України, Конвенція "Про права дитини", ЦКУ, ЗУ "Про охорону дитинства", Закон України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей»? Здається всі... Але цікаво, чи несе відповідальність нотаріус за підписання такого іпотечного договору?
  10. ПРОШУ допомоги фахівців з наступних питань: 1. Пункт іпотечного договору: Не надавати документи у відповідні держоргани з метою реєстрації будь-яких осіб у Предметііпотеки без письмової згоди на це Іпотекодержателя. Чи може бути дійсним цей пункт договору??? Примітка: Була зареєстрована донька Іпотекодавця. 2.Іпотечний договір укладений в 2007 році, в 2009 році у Іпотекодавця народилась дитина і звісно її прописують в квартирі, яка є предметом іпотеки. Які дії з точки зору нотаріуса повинні вчинити сторони та нотаріус????