Crym

Пользователи
  • Число публикаций

    10
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Крым

Crym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Юристы банков получили вот такую электронную почту НБУ: Електронна пошта Головне управління Банкам України Національного банку України по м. Києву і Київській області Юридичне управління 25.01.2011 №12-203/1348 Про надання інформації На виконання листа Національного банку України від 20.01.2011 №18-311/306-1124 та у зв’язку з неповнотою даних, що містяться в Єдиному реєстрі судових рішень, просимо інформувати Головне управління про прийняті судами апеляційної інстанції Київського регіону та вищих інстанцій рішення, відповідно до яких позови позичальників банків про визнання недійсними (нікчемними) кредитних договорів, договорів іпотеки, застави, поруки з підстав, що для здійснення банками операцій з надання кредиту в іноземній валюті та отримання відсотків за кредитом в іноземній валюті необхідно отримання відповідної індивідуальної ліцензії Національного банку України, згідно з Декретом Кабінету Міністрів України «Про систему валютного регулювання та валютного контролю» були задоволені, у разі наявності таких рішень (із наданням їх копій). В.о. начальника Головного управління О.О. Галянт Готовятся к решающему бою
  2. Формула для расчета ануитета есть тут: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%...%82%D0%B5%D1%82 и тут: http://www.ricardo.com.ua/guide/glossary/annuitet и.т.д.
  3. Бесплатно - по знакомству. Думаю, если гражданин обратиться в любой банк с просьбой расчитать платежи по кредиту (без сопутствующих платежей), указав сумму кредита, проценты и срок, банк должен ответить ему по ЗУ "Об обращениях граждан". Если в банке есть знакомые, это будет быстро.
  4. Для всех выкладываю кредитные калькуляторы для расчета кредитных платежей без учета сопутствующих платежей (без страховки, услуг нотариуса и т.п.). Пользуйтесь пожалуйста: скачать Кредитные калькуляторы Позже напишу формулы для расчета аннуитета и классики. Сам я подал в суд расчет другого банка по ежемесячным платежам клиента (с указанием формул и расчетов графика), которые меньше тех, которые указаны в кредитном договоре. Судья "вошел в ступор", заседание перенес, результатов ещё нет. 4-го февраля должен либо сам все пересчитать, либо экспертизу назначить, либо отказать как-то "красиво".
  5. Кому нужны кредитные калькуляторы для расчета платежей без сопутсвующих услуг, можете взять их здесь: Кредитные калькуляторы скачать
  6. это потому, что в некоторых онлайн-калькуляторах уже введены средние значения сопутствующих платежей (страховка, нотариус и т.д.)У меня есть Excel- калькуляторы для расчета аннуитета и классики (без сопутствующих расходов). Подскажите как их выложить на форум?
  7. Нашел вот такой проект, но его хотят отклонить (внесен 12.05.2009) Проект вноситься народним депутатом України Губським Б. В. (реєстраційний N 202) ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист майнових прав громадян та сільськогосподарських підприємств під час фінансово-економічної кризи в Україні I. Закон спрямовано на захист майнових прав громадян та сільськогосподарських підприємств під час фінансово-економічної кризи в Україні. Стаття 1. Фізичні особи та сільськогосподарські підприємства, які уклали кредитний договір в іноземній валюті, можуть звернутися до фінансової установи із заявою про переведення кредиту в національну валюту України. Перерахунок в Національну валюту здійснюється за офіційним курсом гривні до іноземних валют, що був встановлений Національним банком України на день укладання кредитного договору. Відповідний перерахунок здійснюється банком або іншою фінансовою установою протягом трьох днів з дня подання заяви. Стаття 2. При переведенні кредиту в національну валюту України забороняється стягнення комісії та будь-яких додаткових платежів. Відсотки за користування кредитом для фізичних осіб та сільськогосподарських підприємств фіксуються на рівні відсотків за користування кредитом, що пропонувала дана фінансова установа в Національній валюті (гривні) на 1 січня 2009 року. Стаття 3. До 1 січня 2011 року фінансовим установам забороняється стягувати предмет застави чи іпотеки, якщо заставодавцем є сільськогосподарське підприємство. II. Прикінцеві положення 1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування. 2. До приведення законодавства у відповідність із цим Законом, закони та інші нормативно-правові акти застосовуються у частині, що не суперечить цьому Закону. Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН 21 декабря 2010 внесен проект постановления ВР: Проект вноситься народними депутатами України - членами Комітету з питань фінансів і банківської діяльності Азаровим М. Я. та іншими ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Про відхилення проекту Закону України про захист майнових прав громадян та сільськогосподарських підприємств під час фінансово-економічної кризи в Україні Верховна Рада України постановляє: Відхилити проект Закону України про захист майнових прав громадян та сільськогосподарських підприємств під час фінансово-економічної кризи в Україні (реєстр. N 4461), поданий народним депутатом України Губським Б. В. Голова Верховної Ради України
  8. Получается деньги за сопутствующие расходы, которые понес заемщик, банк считает своими расходами на выдачу кредита? Круто. Буду дополнительно обосновывать обман в следующих исках и ходатайствовать о назначении экспертизы. К слову, в апелляционном суде АРК мои доводы вообще не стали слушать в заседании. "Вам дается 4 минуты для пояснений..." А у меня жалоба на 12 листов. Полный беспредел. Я уже жалобы не успеваю писать.
  9. Обратите внимание, что процентная ставка, указанная в договоре - это "номинальная" процентная ставка, которую указывают в "Умовах надання кредиту", а реальная процентная ставка (п.3.3 Постановы №168) - указана в колонке №7 таблицы определения стоимости кредита. Вот она и есть фактической ставкой по кредиту. Она определяется с учетом всех сопутствующих расходов клиента как на услуги банка так и других лиц (нотариусы, страховка и т.д.)Получается - ты сам уже оплатил все расходы для получения кредита, но банк включил их в стоимость кредита, отразил в табличке и вычислил твою реальную процентную ставку, которая почти в 2 раза выше ставки, которая указана в тексте договора. Но если тебя ознакомили с условиями, где указана реальная ставка, и ты их подписал - то должен платить. Тонкий обман. Получается банк выдал тебе кредит не только для покупки товара, но и для его страховки, оформления, уплаты налогов и т.д. Вот где "собака порылась". Поэтому и получаются нестыковки в расчетах. Пример: клиент взял кредит 54500,00 грн. на 36 месяцев, класический, номинальная процентная ставка - 19%, . Сопутствующие платежи (с учетом ежегодной страховки) составили 15329,60 грн.(оплачивал своими деньгами), таким образом банк определил РЕАЛЬНУЮ процентную ставку по Постанове № 168 - 39,26 %, и честно отобразил в табличке ("Умовах"), но очень маленькими цифирками среди множества других маленьких цифирок. Возможно я ошибаюсь, давайте обсудим.