Александр Михайлович

Пользователи
  • Число публикаций

    9
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Александр Михайлович's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Последствия-реституция. Стороны возвращают друг-другу все полученное по договору. Лучше требование о залоге присоедините к этому судопроизводству, если у Вашего юриста нет намерения затянуть дело.
  2. В конце письма не написано, что просите, и на какой адрес отправить ответ, в какой форме. "Просимо звернути увагу" мало, надо конкретики больше. Хорошо бы, юристы подправили письмо.
  3. Надо было ясно написать в иске, вот так: Я є споживачем за кредитним договором відповідно до п.23 ст. 1 Закону України „Про захист прав споживачів”, тому що отримав споживчий кредит, що надається кредитодавцем банком для придбання квартири. Відповідно до п. 5 статі 110 ЦПК України Позови про захист прав споживачів можуть пред'являтися також за зареєстрованим місцем проживання чи перебування споживача або за місцем заподіяння шкоди чи виконання договору. Відповідно до Постанови Пленуму Верховного Суду України № 5 від 12.04.96 „Про практику розгляду цивільних справ за позовами про захист прав споживачів зазначено наступне: «споживачі за власним вибором звертаються до суду за місцем свого проживання, або за місцем знаходження відповідача, або за місцем заподіяння шкоди, або за місцем виконання договору. Жоден із цих судів не вправі відмовити у прийнятті позовної заяви або переслати її до іншого суду з мотивів непідсудності. Договором не можуть бути обмежені права щодо судового захисту, що надані законом. До відносин, які регулюються законом, належать зокрема ті, що виникають із договорів про надання фінансово-кредитних послуг, у тому числі про надання кредитів. Я звільнений від сплати державного мита на підставі ч. 3 ст.22 Закону України „Про захист прав споживачів”, та ч. 10.ст. 4 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”. Тогда, если что, то и обжаловать легче было бы в апелляции.
  4. Во первых, судья и банк скажет, что письмо не есть нормативным актом, во вторых оно было еще до возникновения проблем с кризисом и кредитами, 11 лет уже прошло.
  5. Проценты начисляются, если договор не исполнен до конца, либо не расторгнут. Поэтому банки в судах взыскивают задорлженность, но не расторгают договор кредита.
  6. Результат: стороны возвращают друг другу все полученное за договором-реституция. Если уже идет суд, то лучше присоединить требование по залогу к иску, путем изложения в новой редакции. А если еще не подали в суд, то лучше простой иск подать, а потом присоединить требование. Адвокат по кредитам и расторжению кредитного договора Северский, т.044 5923090, 067 3390201, http://advokato.in.ua/