петрович

Пользователи
  • Число публикаций

    7
  • Регистрация

  • Последнее посещение

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Івано-Франківськ

петрович's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Репутация

  1. Вітаю! Свого часу на форумах Антирайду були неодноразово розміщені рекомендації нашого колеги і відомого фахівця з питань захисту прав споживачів перед банками -- Андрія Степаненка (Одеська компанія Гранд Іншур). Матеріал настільки грамотний, універсальний і глибокий, що цілком може стати основою для лекцій (якщо забажаєте)))))). Не полінуйтесь і перегляньте архіви форумів десь за 2010 - 11 роки. Бажаю успіхів.
  2. Сперечатись не буду. Ви тут праві. Просто з тексту запитання мені здалось, що проблема виникла у відповідача, оскільки вигравший справу позивач навряд чи став би піднімати питання на такому широкому загалі. Просто звернувся б до суду про видачу виконавчого документу і не парився.
  3. А чому Ви ставите питання про апеляцію, а не про перегляд заочного рішення? Як на мене, буде значно правильніше подати заяву про перегляд. Для цього спочатку подайте заяву до суду про видачу повного тексту заочного рішення, про яке Ви "випадково" довідались лише вчора. Будете мати гарантію, що по ньому ніхто не видасть виконавчого листа. А вже коли і хто буде писати повний текст, рішення, перегляду якого домагаєтесь і коли його Вам видадуть -- то вже не Ваша головна біль. Головне, що повний текст суд зобов"язаний буде Вам видати. Тим часом підготуйте собі обґрунтування своєї неучасті у першому (заочному) процесі і вмотивоване заперечення. Навіть якщо Вам буде відмовлено у перегляді, то все рівно рішення не набере законної сили, бо Ви залишаєте за собою можливість його апеляційного оскарження.
  4. На цих колекторів (я їх називаю "золотарі", тобто -- гімновози) не потрібно звертати увагу. Вони тільки на те й здатні, що "нависати" над легкодухими і слабаками. А всі оті розмови про багаторічний ментовський стаж, це все дешеві понти. Професіонали, після того, як покидають органи, як правило, займаються серйозною адвокатською чи юридичною практикою. У колектори йдуть ті, хто так і не навчився ані слідчі дії нормально проводити, ані процес нормально вивчити. Отак на понтах всю службу і проїхали. А тепер "грузять" лохів. Народ, НЕ БІЙТЕСЬ цих уродів!!! Перечитайте уважно все те, що написали хлопці з "ГРАНД ІШУР" і запам"ятайте собі назавжди -- хто боїться, об того постійно будуть витирати ноги. Користуючись нагодою вітаю усіх форумчан зі СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ !!!
  5. Дякую, George. Наскільки я зрозумів, то у першій (верхній) таблиці було зафіксовано лише суми, зазначені в пунтах 1.1 і 1.2, а всі решта просто не відображались, оскільки підлягали прощенню (списанню). Чи правильно я Вас зрозумів? Просто мені не видно факту прощення чатсини простроченої суми. Якщо це так, то я сподіваюсь, що мені вдасться знайти спільну мову з банком.
  6. Привіт George. Чи могли б Ви надіслати на електронку переукладений з Універсалом договір? Мої клієнти мають кредит у цьому банку і вже протягом майже року все ніяк не можемо знайти спільну з банківськими клерками мову. Я вже не раз чув, що Універсал йде на зустріч проблемникам, але не маю конкретного підтвердження. Дякую[email protected]