Леон

Пользователи
  • Число публикаций

    18
  • Регистрация

  • Последнее посещение

2 подписчика

О Леон

  • День рождения 06/25/1963

Информация

  • Пол
    Мужчина

Леон's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. В мене ситуація була однозначна. Суд в повному обсязі задовольнив клопотання банку і в повному обсязі відмів наші. Тобто мене повідомлено не було належним чином і на повідомленні про вручення замість підпису стоїть прізвище. Поручителів взагалі не повідомляли про підвищення відсоткової ставки.В проведенні судово-бухгалтерської експертизи відмовили. Уточнення позовних вимог на 10000$ прийняв, як і відповідальність поручителів солідарно. Відсоткову ставку знизив одночасно з уточненням банком підвищених позовних вимог. Апеляція все підтвердича чемно і клопотання про еспертизу відмела, як і клопотання про виключення поручителів. На ВС не подавали. Всю сумму по суду я виплатив. Єдине, в чому банк пішов назустріч-це дозволив виплачувати 9 місяців по частинам і у виконавчу службу не подавали. Договір кредитування закінчився в листопаді 2012 року. Рішення суду було в грудні 2011 року. Що зараз можна ще зробити?
  2. Після рішення суду виконав судове рішення і виплатив в повному обсязі заборгованість і судові витрати. Але банк відмовляється зняти обтяження і видати документи про відсутність заборгованості мотивуючи (усно), що я ще винен гроші. На мої листи (щотижня на протязі 3 тижнів) тупо не відповідають. Листи зареєстровані в банку. Під час суду було уточнення банком позовної суми, яка була збільшена на 50%(з штрафами і пенею незважаючи на незаконне підняття відсоткової ставки). Під час суду відстокова ставка була знижена, але суддя наші клопотання всі без виключення відхилив. Що далі робити? Чи реально подати позов про скасування кредитної угоди у зв`язку із виконанням рішення суду чи щось інше. Як примусити банк дати вищевказані документи?
  3. а у меня банк во время суда понизил % ставку и суд таким образом зафигачил солидарную ответственность всех с поручителями. Апелляция это подтвердила. Более того, в суд принесли повестку о якобы вручении мне уведомления о повышении %, так там подписи не было, только написана фамилия, то есть сфальсифицировали. Это тоже прошло. Доказывали с расчетами на бумаге, что банк неправильно пересчитал понижение % (во время суда), так апелляция тоже отказалась назначить суд-бух. экспертизу, банк типа правильно все посчитал. На ВС не подавал. Наш суд может спасти только полное обезглавливание в прямом смысле его членов. Вот такая грюстная история. Сейчас в месяц плачу полную сумму со штрафами, пеней и якобы пониженными процентами. Да здравствует наш суд! И эта проклятая держава!
  4. Наче 17% від пробаченої суми. Мені банк видав довідку, яку суму в гривнях потрібно буде сплатити в податкову.
  5. Ні, на податок по Укрпромовському кредиту не розвели. Це автокредит. Заборгованість була по тілу 5900, а заплатив 5500 і отримав лист, що банк претензій не має. А суть погашення була в грі на курсі долара. Укрпром передав кредит у гривні, а в мене зобов'язання в доларах. Курс заліку зробили 6 з хвостиком і сума зіграла. А заплатив у касі 5500 доларами. А по заборгованості після процедури ліквідації верхньому суду глибоко наплювати і він це буде максимально лобіювати-це був їх крутий косяк (або корпоративна змова). Тому всі коментарі і роз'ясненгня для судів вони будуть давати виключно в інтересах банків.
  6. Я аналогічну процедуру пройшов із Сиббанком. Із Дельтою теж полюбовно закрив по Укрпромівському автокредиту меншою сумою, ніж тіло кредиту. Тому таке вважаю реальним. Єдиний мінус-с..ній державі податок з начебто доходу доведеться платити до 1 серпня 2013 року. Але навіть з цим платежем невеликий виграш отримав і борг закрив. Тому, якщо є кошти на закриття боргу-закривайте. Умови реально пільгові. А за суди-максимум відтягування часу. Все-одно рішення буде не на Вашу користь. Як мені сказав директор банку-судді самі бояться прийняти законне рішення, такий на них шалений тиск з боку влади. То нічого, що мільйон громадян розоряться і втратять останнє, лиш би економіка не впала через падіння прибутків банків. А громадяни переживуть все. Такий український менталітет. За вила ніхто не вхопиться. Мовчки втерлись і живуть. Тому раджу хоч такий трошки виграшний шанс.
  7. Не расслабляйтесь, наверняка Дельта письма Вам писала. Я по Дельте с машиной долг очень хорошо закрыл. Была задолженность 7330 у.е. Договорились на 5500. И все прошло прекрасно. Никакой пени, процентов и уплаты налогов на подарок. Посчитал, сколько будет стоить адвокат, если судиться, то вышло дешевле закрыть по их предложению. Правда, кредит Укрпромовский.
  8. Та нічим вони не обгрунтовують. Просто приймають незаконні рішення і все! А апеляційні суди все підтверджують. Грунтуючись на усних заявах представників банків і повністю ігноруючи наші документи. Я за АК! Ну і вибухівку теж. Але краще буде швидко піднімати маси тих, хто взяв кредити. Перед виборами це має спрацювати. Потім буде пізно і народ візьметься за вила.
  9. Перед проплатой в кассу было только заявление на "Кей-коллект" об участии в программе 60\40. Другие документы не подписывались. Усно было получено согласие на участие в этой программе. Проплата была в валюте. На счет банка, так как Кей указал в письме о смене кредитора именно эти реквизиты. Рассчет суммы погашения производился из суммы тела и процентов, плюс просроченных процентов. Подарили в смысле подарили. Типа простили, но на юр. языке-подарили. За этот дар 17% в бюджет. По налоговому кодексу. Вот и все вроде. После погашения получил бумагу с отказом от претензий. От Кей -коллекта. Вроде все. Если честно, то начисленную сумму даже не перепроверял. Смысла не было, судиться не собирался. Рад, что вылез хоть из этой петли...
  10. Плевали наши суды на все эти нарушения. Главный козырь: брал кредит-отдавай. И пофигу все правовые и законные нарушения. Судьи до смерти боятся отмены их решений на верхнем уровне. Поэтому и принимают незаконные решения в пользу банков. А верховные с интервалом в 1-2 дня(для приличия) подтверждают решения апелляционных. И все тихо рыдают в жилетку. И нас становится меньше. Зато власть отчитывается-доля просроченной задолженности неуклонно уменьшается! Нужно срочно подниматься, причем до выборов. После власти будет все-равно этот протест.Еще раз спрашиваю активных форумчан-где и когда?
  11. Я прошел через эту процедуру. Только они сначала продали мой долг Кей-коллекту. А потом последние предложили программу 60\40. Я написал заявление с просьбой участвовать в этой программе. Причем в Укрсибе в кассе при платеже светился полный долг. После внесения 60% Кей коллект дал бумагу о том, что претензий не имеет. И самое главное, сумма дарения составила столько-то. И предупредили, что за этот дар до августа 2013 года необходимо заплатить в налоговую 17%, указав в ежегодной налоговой декларации сумму дарения. Пока два месяца прошло с этой процедуры. Вроде все спокойно.
  12. Скажу, що нам усім живучим у цій "правовій" державі, гопа. Вчора програв апеляцію з банком. Мої докази, що банк незаконно підвищив % ставку, потім на суді (первинному) суддя порекомендував банку повернути назад, вони зробити ніби перерахунок із збільшенням суми за прострочений термін користування кредитом. Але у їх розрахунках залишилась підвищена відсоткова ставка, хоча суду їх представник сказав, що знизили. Мої клопотання із наданими моїми розрахунками, про проведення судової бухгалтерської еспертизи в судах обох рівнів були відкинуті. Порука не скасована, хоча всі підстави були її скасувати. Пеня залишена в повному обсязі. В неофіційній бесіді з адвокатом суддя сказав, що у них є неофіційний лист всі суди вирішувати в одному руслі-банківському. Інакше будуть відповідні санкції у відношенні суддів, що прийняли "неправомірне рішення". В мене з Дельта на.банком та сама ситуація. Не повідомили про зміну кредитора ні Укрпром, ні Дельта. Зараз починають штормити за повернення кредиту, причому у одному і тому-ж листі вказують різні суми заборгованості. На мої листи про прохання надати пакет документів про зміну кредитора відповідь одна і та-ж. Вже надсилали. А результат судів буде той самий. Суд постановить виплатити все в повному обсязі, ще і пеню доплюсують, хоч зараз її не нараховують. Висновок їз цією теми-треба валити з цієї країни, або валити в прямому розумінні цього слова цю владу разом із суддями. Пробачте за запальність, але зараз в мене стан на межі самогубства...
  13. Укрсиббанк известил об отступлении правтребования задолженности по кредиту коллекторской компании. В реестре она числится финансовой компанией. Кредит валютный. Платил каждый месяц, но меньшие требуемых суммы. Что теперь мне делать? Каких гадостей ждать и законная ли эта сделка?