ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СУД З ПРАВ ЛЮДИНИ. ТА ЯК САМОСТІЙНО ПОДАТИ ТУДИ СКАРГУ, ЩОБ ЇЇ НЕ ПОВЕРНУЛИ НАЗАД І ПРИЙНЯЛИ В ПРОВАДЖЕННЯ

Recommended Posts

Posted

Доброго здоров'я та мирного всім неба!
Підкажіть будь-ласка, чи є якісь корисні посилання на інформацію як правильно людині в якої взагалі немає грошей на юристів та адвокатів (бо людина без роботи, є інвалідом 2-гої безстрокої групи інвалідності) - самостійно можна подати скаргу до Європейського суду з прав людини, щоб скаргу людини було прийнято в провадження. 
Я ніколи із Скаргами до ЄСПЛ не стикалась, але знаю що є фільтри при прийнятті Скарг. 
Може є якесь корисне інтернет-посилання, або може відео-роз'яснення є як правильно оформити Скаргу до ЄСПЛ, якою мовою її формлювати, який судовий збір сплачувати, що писати в Скарзі і які документи долучати, на яку адресу Скаргу відправляти та як відстежувати чи прийняли до розгляду Скаргу чи відмовили приймати в провадження?

Дякую людям за їх приділений час та за хоч якісь змістовні (без аб'юзу та булінгу) коментарі по суті питання!