Виконавчий напис нотаріуса. Повернення стягнутих коштів по виконавчому провадженню, після визнання виконавчого напису нотаріуса не підлягаючим викоанню

Recommended Posts

Posted

Добрий день!
Повертаючись до моєї багатостраждальної теми (див. посилання на саму тему "Як після визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, повернути назад всі фактично стягнуті із зарплати Боржника кошти") виявляється що я тепер не можу подати в цивільний суд Заяву про поворот виконання рішення і повернути назад всі фактично стягнуті кошти за виконавчим провадженням яке було відкрито за виконавчим написом прикормленої Приватбанком нотаріуски Бондар Ірини Михайлівни.
Даю посилання на судову практику в якій говориться, що неможливо повернути свої кошти назад за своєю Заявою про поворот виконання рішення, тому що таке можливо коли такі кошти було стягнуто тільки за рішенням суду, а не за виконавчим написом нотаріуса. Виявляється в ЦПК немає правовової норми коли особа може подати Заяву в суд про поворот рішення за виконавчим написом нотаріуса, а також в переліку ухвал які можуть оскаржуватись окремо від рішення суду - немає в ЦПК Ухвали про відмову у задоволенні заяви про поворот виконання рішення за виконавчим написом нотаріуса.

Люди добрі, що мені робити? Це просто якесь ПЕКЛО.
В який суд мені подавати Позов, кого вказувати сторонами і про що писати тому позові?
До купи цьому ще два рази прилетало шахедами біля будинку - все розтрощено, а частину паперових та в електронному вигляді документів по тому первісному суду на яке я давала посилання в своїй темі  "Як після визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, повернути назад всі фактично стягнуті із зарплати Боржника кошти" було знищено.
Чи є у когось добрі люди посилання на судову практику, щоб можна було після визнання судом виконавчого напису нотаріуса не підлягаючим виконанню, потім назад повернути кошти? Дайте будь-ласочка. Бо я чогось нічого не можу знайти. Може тому що вже нічого не розумію від нервового виснаження. 
Я абсолютно заплуталась, морально вже не витягую цих суддівських процесуальних тортур та знущання.
Б'юсь-б'юсь із цими конченими судами, і все без толку.

Вибачте мені за мою занадту емоційність.
Дякую за допомогу!

https://protocol.ua/ua/povernennya_nabutogo_na_pidstavi_skasovanogo_rishennya_mae_vidbuvatisya_cherez_povorot_vikonannya_rishennya_a_ne_cherez_povernennya_bezpidstavno_nabutogo_mayna_(kondiktsiyu)_(vs_ktss_sprava_592_12956_21_vid_22_03_2023_r_)/

https://iplex.com.ua/doc.php?regnum=98235610&red=100003a183027afc319976ee23d6269b639ec9&d=5

https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/court-document/118723648/

Posted

Потрібен окремий позов, щоб повернути стягнуті кошти за виконавчим написом