Recommended Posts

Каковы последствия возможного принятия?

поделитесь интересной аналитической информацией.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • Ответы 104
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Каковы последствия возможного принятия?

поделитесь интересной аналитической информацией.

Ничего не изменилось! Сейчас смотрю это шоу- принимают себе по-статейно то, что им угодно. Оппозицию вообще не слушают.

Вот некоторые выдержки (возможно, не обновленные, но и не старые)

СТ.16 Обов’язки платника податків

Платник податків зобов’язаний:

подавати на письмову вимогу контролюючих органів (у випадках, визначених податковим та митним законодавством) документи з обліку доходів, витрат та інших показників, пов’язаних із визначенням об’єктів оподаткування (податкових зобов’язань), первинні документи, регістри бухгалтерського обліку, фінансову звітність, інші документи, пов’язані з обчисленням та сплатою податків та зборів;

Т.е. как было, что не должно быть никаких тайн, так и осталось

И еще одна лазейка. Если по плановой и внеплановой проверках там еще можно что-то потребовать у инспекторов. То контрольная проверка нивелирует все права плательщика налогов:

СТ.80 Контрольна перевірка

Контрольна перевірка проводиться за місцем фактичного провадження платником податків (або особою, що незареєстрована платником податків) діяльності, розташування господарських або інших об’єктів права власності такого платника або особи за способом проведення та шляхом процедур, зазначених у підпункті 75.1.3 пункту 75.1 статті75 цього Кодексу.

Контрольна перевірка здійснюється щодо дотримання порядку здійснення суб’єктами господарювання розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій, патентів, свідоцтв, виробництва та обігу підакцизних товарів, а також здійснення господарської діяльності без державної реєстрації, приховування трудових відносин із найманою особою.

Контрольна перевірка здійснюються без попередження платника податків (особи).

Порядок проведення контрольних перевірок, а також оформлення їх результатів встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Т.е. контрольные закупки возвращаются. В любой момент могут воткнуть ксиву и начать шерститть. И плательщики не имеют права что-то возразить.

И по упрощенке тоже ничего не изменилось

СТ.291Платники податку

Платниками податку з урахуванням пункту 291.2 цієї статті є фізичні особи – підприємці, які протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності таких критеріїв (далі у цій главі – фізичні особи):

кількість осіб, що перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 2 особи (включаючи членів сімей таких фізичних осіб);

обсяг доходу не перевищує 300 000 гривень.

Спрощена система оподаткування не поширюється на:

фізичних осіб – підприємців, які здійснюють:

б) виробництво та роздрібний продаж підакцизних товарів (крім діяльності фізичних осіб, пов’язаної з роздрібним продажем пива та столових вин);

в) виробництво та роздрібний продаж пально-мастильних матеріалів;

г) видобуток, виробництво та інші види діяльності з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, в тому числі органогенного утворення, що підлягають ліцензуванню відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності";

ґ) видобуток та реалізацію корисних копалин;

д) фінансову діяльність;

е) операції з нерухомим майном;

є) оптову торгівлю і посередництво в оптовій торгівлі;

ж) діяльність з надання послуг у сфері телерадіомовлення відповідно до Закону України "Про телебачення і радіомовлення";

з) діяльність у сфері наземного, водного, авіаційного транспорту, надання додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (крім діяльності таксі, діяльності нерегулярного пасажирського транспорту та діяльності автомобільного вантажного транспорту);

и) зовнішньоекономічну діяльність, крім експорту програмного забезпечення і послуг з віддаленої підтримки програм та обладнання, розробки постачання та оновлення програмного забезпечення, надання послуг у сфері інформатизації;

і) діяльність з надання послуг пошти та зв’язку;

ї) діяльність з проведення розслідувань та забезпечення безпеки;

й) діяльність у сфері права;

к) діяльність у сфері бухгалтерського обліку та аудиту;

л) діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії;

м) діяльність з консультування з питань комерційної діяльності та управління;

н) діяльність з управління підприємствами, допоміжну діяльність у сфері державного управління;

о) рекламну діяльність;

п) технічні випробування та дослідження;

р) підбір та забезпечення персоналом;

с) діяльність з перепродажу предметів мистецтва, колекціонування та антикваріату, діяльність з організації торгів (аукціонів) виробами мистецтва, предметами колекціонування або антикваріату;

т) роздрібну торгівлю виробами з дорогоцінних металів та дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, обробленим та необробленим дорогоцінним камінням;

у) роздрібну торгівлю уживаними товарами, товарами "секонд-хенд";

ф) роздрібну торгівлю через мережу Інтернет;

х) роздрібну торгівлю через торгові автомати;

Т.е. как было капец всем интернет магазинам, адвокатам, бухгалтерам одиночкам и Секонд Хендам . Все так и осталось.

Еще момент:

300.5. У разі коли платник податку провадить діяльність, не зазначену у свідоцтві платника податку, дохід, отриманий від провадження такої діяльності, оподатковується за ставкою податку у розмірі 15 відсотків.

При цьому такий платник податку зобов’язаний внести зміни до свідоцтва платника податку відповідно до пункту 299.3 статті 299 цієї глави або перейти до сплати податків за загальною системою оподаткування починаючи з наступного податкового (звітного) періоду.

Т.е. единый налог, в принципе, невозможен будет если в Свидетельстве указан один адрес, а плательщик еще где-то ведет деятельность.

Т.е. если 2 лотка или два отдельчика или две сапожных мастерских, тогда тоже Добро пожаловать на общие основания и если не успел зарегистрировать отдел/точку.

Еще прикольный моментик:

300.9. У разі виявлення на робочому місці та/або на складі у платника податку контрабандних та/або контрафактних товарів (продукції), такий платник позбавляється права застосовувати спрощену систему оподаткування з дня встановлення такого порушення протягом 20 звітних податкових періодів.

А теперь вопрос:

Кто и как будет определять контрафакт и/или контрабанду?

У нас сейчас все игрушки на новый год, вся парфюмерия, обувь, одежда производства Китай.

А если так, то можно счесть практически любой товар контрафактным или завезенным как контрабанда.

Нет документов на товар (сертификат качества и т.д)- значит контрафакт?

Нет таможенных документов- значит контрабанда?

А вот по ставкам:

294.8. Фізичні особи, які провадять господарську діяльність не за місцем державної реєстрації або на всій території України, отримують одне свідоцтво платника податку i сплачують податок за ставкою 1500 гривень з розрахунку на календарний місяць.

294.1. Ставки податку встановлюються щороку сільськими, селищними та міськими радами (далі у цій статті – органи місцевого самоврядування) залежно від виду господарської діяльності з розрахунку на календарний місяць у межах:

а) на території населених пунктів з чисельністю населення понад 150 тис. осіб – від 200 до 600 гривень;

б) на території інших населених пунктів – від 20 до 200 гривень.

294.2. Для фізичних осіб, які провадять діяльність у сфері інформатизації, ставка податку встановлюється у розмірі 1000 гривень з розрахунку на календарний місяць.

Короче, получается, что чуть ли не все единщики будут платить 1500 грн. Это только ставка, а еще их взносы социальни внески?????

За исключением тех кто работает по месту регистрации и только там, т.е. нет второй точки.

А таких практически нет. Возьмем пример очень мелкого лавочника или свободного художника.

Работает он себе на дому (по месту регистрации), вышивает там бисером или рисует картины. Все хорошо, платит от 200 до 600. НО!!!! ТОлько вышел на рынок, - это все. Деятельность не по месту регистрации. Поехал на ярмарку по Украине, тоже самое.

Все, вынь да положь полторы штуки.

Жить становится веселей.

На сегодня может эта редакция уже тоже устарела, т.к. она меняется каждый день. Но суть та же. Капец ждет всех чп-шников.

Ничего хорошего от этой власти ждать не приходится.

Вот такая перспектива.

Сейчас уже очереди на закрытие ЧП. Дальше-больше...

http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=70...c&start=315

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

контрольную проверку переименовали в фактическую. Это самая свежая новость.

Но смысл остался тот же как и контрольная.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

контрольную проверку переименовали в фактическую. Это самая свежая новость.

Но смысл остался тот же как и контрольная.

Значит дробовик держать заряженный картечью под прилавком, и в случае ксива в нос с обеих стволов в голову, а потом сказать "А мне показалось , что хотят вытащить предмет , похожий на пистолет".

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Значит дробовик держать заряженный картечью под прилавком, и в случае ксива в нос с обеих стволов в голову, а потом сказать "А мне показалось , что хотят вытащить предмет , похожий на пистолет".

:rolleyes:

Придется на всех мытарей объявлять : "Ату..."

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

:rolleyes:

Придется на всех мытарей объявлять : "Ату..."

Всем добрый вечер! Я только что от туда, ощущения довольно протеворечивые. Из позитива - реально видел тысяч 40 людей, но если подходить к аналитеке, то на все требования никто не собирается обращать внимание. Из самых точных замечаний по закону, если читать между строк, то все западло заключается не в пунктах закона, а в незаметных дополнениях написаных мелким шрифтом. Например, если до 300 тысяч гривен оборота разрешено не брать касовый апарат, то в этом случае нужно заполнять столько обликовых бумаг, что проще взять кассовый аппарат. Короче, как в судебной системе все построено на скрытых юридических вилках, а налоговики потирают руки, сколько возможностей нас рвать. Но основные тонкости и хитрости будут приниматься в четверг, по этому наши не уезжают и собираются стоять до последнего.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Всем добрый вечер! Я только что от туда, ощущения довольно протеворечивые. Из позитива - реально видел тысяч 40 людей, но если подходить к аналитеке, то на все требования никто не собирается обращать внимание. Из самых точных замечаний по закону, если читать между строк, то все западло заключается не в пунктах закона, а в незаметных дополнениях написаных мелким шрифтом. Например, если до 300 тысяч гривен оборота разрешено не брать касовый апарат, то в этом случае нужно заполнять столько обликовых бумаг, что проще взять кассовый аппарат. Короче, как в судебной системе все построено на скрытых юридических вилках, а налоговики потирают руки, сколько возможностей нас рвать. Но основные тонкости и хитрости будут приниматься в четверг, по этому наши не уезжают и собираются стоять до последнего.

Вот информация к сожалению поступает очень противоречивая, сложно судить о том, что происходит на самом деле

икетчики подарили Азарову номер на автомобиль «КАТ 01»

Полтавские предприниматели подарили премьер-министру Николаю Азарову и вице-премьер-министру Сергею Тигипко номерные знаки на автомобили «КАТ 01» и «КАТ 02».

Сегодня возле здания Полтавской областной госадминистрации прошла акция предпринимателей, которые протестовали против принятия Налогового кодекса. В митинге приняли участие около 400 человек.

Координатор движения «Предпринимательская инициатива» в Полтавской области Геннадий Коваленко сообщил, что буквы в номерах расшифровываются как: «К-кодекс, А-Азаров, Т-Тигипко. 01 и 02 - это просто цифры».

Эти номера участники митинга выслали почтой Азарову и Тигипко.

А теперь о настораживающем

Суд приказал арестовать зачинщиков «налогового» пикета под Радой?

Печерский районный суд Киева выдал разрешение на арест организаторов акции против Налогового кодекса. Об этом сообщили в пресс-службе страйккома.

«Организаторы акции протеста будут привлечены к административной и уголовной ответственности», - отмечается в сообщении.

В страйккоме рассказали, что уже вечером 16 ноября планируется ликвидация палаточного городка под стенами парламента.

В то же время в Центре общественных связей ГУ МВД Украины в г. Киеве, комментируя это сообщение, заявили, что столичная милиция не получала никакого решения суда по поводу якобы задержания организаторов пикета под Верховной Радой и указания о силовой ликвидации палаточного городка.

Возможны провокации и силовыое противостояние?(тем более, что основная масса людей уже разошлась)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

то на все требования никто не собирается обращать внимание. Из самых точных замечаний по закону, если читать между строк, то все западло заключается не в пунктах закона, а в незаметных дополнениях написаных мелким шрифтом.

они до сих пор заседают (время 21-50). Никто ничего не принимает во внимание.

Принимают статьи по-накатанной.

Оппозиция что-то критикует- по-фигу.

Они уже давно все решили.

Все предопределено.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

В Харькове на площадь вышли около 20 тысяч человек и 1500 машин такси. Со времён 2004 года такого не было.

К сожалению спешил на заседание , но фото успел сделать, очень понравились свободовцы со своей чёткой позицией.оНи также митинг проводили, но вели себя очень красиво. По сведениям из Киева, обратились за поддержкой к народным депутатам, которые будут в палатках всю ночь, чтобы не смогли выполнить решение суда.

Необходима полноценная информационная война, но судя по всему, руководители в Киеве не очень опытны и могут похерить нормальное движение.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Господа юристы подскажите по этому пункту

г) видобуток, виробництво та інші види діяльності з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, в тому числі органогенного утворення, що підлягають ліцензуванню відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності";

дело в то что со вчерашнего дня лицензию с этого вида деятельности сняли (изготовление и продажа юв. изделий) :blink: и теперь я не могу понять на какой системе налогообложения останется этот вид деятельности!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

По сведениям из Киева, обратились за поддержкой к народным депутатам, которые будут в палатках всю ночь, чтобы не смогли выполнить решение суда.

Ну как? Ночь прошла спокойно, без провокаций?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну как? Ночь прошла спокойно, без провокаций?

А против кого там провоцировать. Я был в 22-00. Пусто было.

Я пришёл с битой на акцию. Меня раз 50 сфотографировали озабоченные милицианты.. Ребята, хотите результат, приходите с палками и битами. Черенки для лопат и биты продаются в свободной продаже. И посылайте всех на х.й из числа тех, кому это не нравится. Только так.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Это что же, начинается? Может кто в курсе, просветите блин.

Міліція заарештувала організатора "податкової" акції

Міліція затримала главу правління Коаліції учасників Помаранчевої революції Сергія Мельниченка під час акції проти прийняття Податкового кодексу.

Активісту пред'явили звинувачення по статті порушення правил проведення мітингів і зібрань, повідомляє Gazeta.ua.

"Троє офіцерів міліції схопили Сергія і потягли спочатку до вестибюлю Комітетів Верховної Ради, де склали протокол про нібито допущені порушення, а потім до відділку. Тепер його чекає суд", - зазначається в повідомленні.

Звинувачення в організації назвали "більш ніж дивними".

"По-перше, Коаліція, як і інші організації, що прийшли на мітинг, завчасно подала повідомлення до мерії і київського главку міліції", - йдеться в повідомленні.

"По-друге, в Україні майже за 20 років незалежності так і не прийняли закону про проведення мітингів і зібрань, тож правил їх проведення взагалі не існує, а тому порушувати просто нічого", - додали в організації.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

294.1. Ставки податку встановлюються щороку сільськими, селищними та міськими радами (далі у цій статті – органи місцевого самоврядування) залежно від виду господарської діяльності з розрахунку на календарний місяць у межах:

а) на території населених пунктів з чисельністю населення понад 150 тис. осіб – від 200 до 600 гривень;

б) на території інших населених пунктів – від 20 до 200 гривень.

294.2. Для фізичних осіб, які провадять діяльність у сфері інформатизації, ставка податку встановлюється у розмірі 1000 гривень з розрахунку на календарний місяць.

Короче, получается, что чуть ли не все единщики будут платить 1500 грн. Это только ставка, а еще их взносы социальни внески?????

За исключением тех кто работает по месту регистрации и только там, т.е. нет второй точки.

А таких практически нет. Возьмем пример очень мелкого лавочника или свободного художника.

Работает он себе на дому (по месту регистрации), вышивает там бисером или рисует картины. Все хорошо, платит от 200 до 600. НО!!!! ТОлько вышел на рынок, - это все. Деятельность не по месту регистрации. Поехал на ярмарку по Украине, тоже самое.

Все, вынь да положь полторы штуки.

Жить становится веселей.

На сегодня может эта редакция уже тоже устарела, т.к. она меняется каждый день. Но суть та же. Капец ждет всех чп-шников.

Ничего хорошего от этой власти ждать не приходится.

Вот такая перспектива.

Сейчас уже очереди на закрытие ЧП. Дальше-больше...

http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=70...c&start=315

а сколько будет единый социальный внесок?

для діяльності у сфері права, общая система налогооблажения, то сколько будет налог и какие виды налогов нужно будет платить?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Платниками податку з урахуванням пункту 291.2 цієї статті є фізичні особи – підприємці, які протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, відповідають сукупності таких критеріїв (далі у цій главі – фізичні особи):

кількість осіб, що перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 2 особи (включаючи членів сімей таких фізичних осіб);

обсяг доходу не перевищує 300 000 гривень.

Ну здесь они загнули. На количеств работников вообще не стоит обращать внимание. По этому вопросу НК не является специальным документом. Количество работников у ФЛП регулируется и установлено ХКУ и ГКУ. Именно они имеют высшую перед НК силу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну здесь они загнули. На количеств работников вообще не стоит обращать внимание. По этому вопросу НК не является специальным документом. Количество работников у ФЛП регулируется и установлено ХКУ и ГКУ. Именно они имеют высшую перед НК силу.

Я думаю вы не правы

здесь говорится о том, что ФЛП имеет право на упрощенную систему налогооблажения, только, если у него работает два человека, если больше, то общая система налогооблажения

расскажите, кто-то об общей системе налогооблажения для ФЛП.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну здесь они загнули. На количеств работников вообще не стоит обращать внимание. По этому вопросу НК не является специальным документом. Количество работников у ФЛП регулируется и установлено ХКУ и ГКУ. Именно они имеют высшую перед НК силу.

ребята вчера держал вруках те доки что на столах депов

только 3 папочки точнее книжки ,формат а4 листов 1500

мелким бисером писаны

а из того что слышал по трансляции то это вилы . ну а сегодня как вы понимаето идет подготовка к изменению трудового

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

а сколько будет единый социальный внесок?

для діяльності у сфері права, общая система налогооблажения, то сколько будет налог и какие виды налогов нужно будет платить?

примерно 300 грн. в месяц по расчетам.

итого получается очень приличная сумма.

http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webpro...mp;pf3511=38590

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про збір та облік єдиного внеску

на загальнообов'язкове державне

соціальне страхування

єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне

страхування (далі - єдиний внесок) - консолідований страховий

внесок, збір якого здійснюється до системи загальнообов'язкового

державного соціального страхування в обов'язковому порядку та на

регулярній основі з метою забезпечення захисту у випадках,

передбачених законодавством, прав застрахованих осіб та членів

їхніх сімей на отримання страхових виплат (послуг) за діючими

видами загальнообов'язкового державного соціального страхування;

5) мінімальний страховий внесок - сума єдиного внеску, що

визначається розрахунково як добуток мінімального розміру

заробітної плати на розмір внеску, встановлений законом на місяць,

за який нараховується заробітна плата (дохід), та підлягає сплаті

щомісяця;

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2464-17

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Это что же, начинается? Может кто в курсе, просветите блин.

Скоро, очень скоро, прийдут три налоговика. Два огромных мужлана и один худой такой. Два мужлана загнут тебя, сорвут штаники, а тот третий, бережно смажет твою ... вазелином от Азарова и отымеет. Ну, как в матрице, помнишь?

Нехрен тут на форумах анонировать. Иди на акцию протеста и протестуй. Кстати, это всех касается.

Шутка!

Конечно, господа! Вы - лучшие. Вы пламенно боретесь за свои права тиская на клаву. Конечно, у вас работа. Это у нас тупоголовых её нет. Вот мы и тыняемся по акциям разным там. Другое дело вы. У-у-ух!!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А нифига не шутка! Кстати, кто знает, как быстро сделать протухшие яйца, ну экспресс метод какой?

Ответ:Новости. А также - политика и прочие гадости... 2 Часов, 15 Минут назад Репутация: 10

подведём итог. Что мы достигли - ничего. Вышли эти пробляди из НУНС (АНУС) и БЮТ (ЕБЮТ)и рассказали как надо себя вести. Потому что ОНИ нас возглавили. И все остались при своём. Но у них пенсия 40 000, а у нас 1200.

Вот и вся сказочка. Но зато мероприятие прошло в толерантной обстановке.

Да, забыл, и ещё наш страдалец за людское СЕРЁЖА, "пострадал" от беспредела ментов.

Хоть бы его внатуре отъ.башили менты, не обидно бы было!

Слоган следующей акции: "Воззьми с собой молоток!"

Для женщин - колотушка или сковородка.

Будет креатс-с-сивно! Атвечаю!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Господа юристы подскажите по этому пункту

г) видобуток, виробництво та інші види діяльності з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, в тому числі органогенного утворення, що підлягають ліцензуванню відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності";

дело в то что со вчерашнего дня лицензию с этого вида деятельности сняли (изготовление и продажа юв. изделий) :blink: и теперь я не могу понять на какой системе налогообложения останется этот вид деятельности!

Будете на общей системе налогообложения, но уже без лицензии.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

примерно 300 грн. в месяц по расчетам.

итого получается очень приличная сумма.

http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webpro...mp;pf3511=38590

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про збір та облік єдиного внеску

на загальнообов'язкове державне

соціальне страхування

єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне

страхування (далі - єдиний внесок) - консолідований страховий

внесок, збір якого здійснюється до системи загальнообов'язкового

державного соціального страхування в обов'язковому порядку та на

регулярній основі з метою забезпечення захисту у випадках,

передбачених законодавством, прав застрахованих осіб та членів

їхніх сімей на отримання страхових виплат (послуг) за діючими

видами загальнообов'язкового державного соціального страхування;

5) мінімальний страховий внесок - сума єдиного внеску, що

визначається розрахунково як добуток мінімального розміру

заробітної плати на розмір внеску, встановлений законом на місяць,

за який нараховується заробітна плата (дохід), та підлягає сплаті

щомісяця;

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2464-17

на розмір внеску, встановлений законом на місяць,

чем устанавливается этот самый розмір внеску?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Будете на общей системе налогообложения, но уже без лицензии.

Антирейд просветите пожалуйста по налогооблажению,какие налоги предусмотренны для общей системы?
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения