Хто керує Національним банком України


Recommended Posts

Національний банк України

Лист

від 30.06.2011 №17-112/1963-7949

На запит Дніпропетровської обласної профспілкової організації Всеукраїнської Незалежної Профспілки

На Ваш запит від 05.05.2011 № 20 та на доповнення до листа Національного банку України від 29.04.2011 № 17-112/1369-5646 інформуємо про таке.

Посада Голови Національного банку України не віднесена до категорії посад державних службовців, його статус визначається Законом України "Про Національний банк України". Інші члени Правління Національного банку України обіймають посади першого заступника, заступників Голови та директорів департаментів Національного банку України, які віднесені до відповідних категорій посад державних службовців, і вони є державними службовцями.

Стосовно розповсюдження статусу державного службовця на інших працівників Національного банку України повідомляємо, що відповідно до статті 64 Закону України "Про Національний банк України" працівниками Національного банку є службовці та обслуговуючий персонал Національного банку. Службовцями вважаються особи, які безпосередньо беруть участь у виконанні функцій Національного банку та займають посади, передбачені штатним розписом. Службовці Національного банку є державними службовцями, і до них застосовуються норми Закону України "Про державну службу", якщо цей Закон не встановлює іншого. Посади службовців ^ Національного банку України, які віднесені до категорій посад державних службовців, визначені постановою Правління Національного банку України від 30.06.1999 № 317 "Про класифікацію посад та ранги державних службовців Національного банку України" (зареєстровано в Міністерстві СМ юстиції України 09.07.1999 за № 455/3748), про що Вам повідомлялося у попередньому листі. У разі виникнення питання щодо конкретної посади пропонуємо звертатися до Національного банку України, в тому числі й в телефонному режимі.

Члени Ради Національного банку України (крім Голови Національного банку України) не є працівниками Національного банку України.

Заступник Голови В.І. Ричаківська

IMG_0002.pdf

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения