Скарга на протиправні дії та бездіяльність судді Гибалюк Т.Я.


Recommended Posts

Заводський районний суд

м. Дніпродзержинська

51925, м. Дніпродзержинськ, вул. Губи,5

Голові суду Ізотову В.М.

Справа №2-821

Вища кваліфікаційна комісія суддів України

01032, вул. Жилянська, 120 А, м. Київ

Ющенко Сергій Олександрович,

що мешкає за адресою: 51917, Дніпропетровська обл., м. Дніпродзержинськ, пр. Леніна, б.50 кв.7,

ІПН 2878004053

тел.: 8(096)384 41 41

Скарга

на протиправні дії та бездіяльність судді Гибалюк Т.Я.

Судом розглядається справа №2-821 під головуванням судді Гибалюк Т.Я. про звернення стягнення на майно майнового поручителя в рахунок погашення боргу за кредитом та зустрічна позовна заява про визнання недійсними угод в якій я є третьою особою.

Суддя Гибалюк Т.Я. систематично допускає істотні порушення норм процесуального права при здійсненні правосуддя, що призводить до відмови у доступі особи до правосуддя, невжиття суддею заходів що до розгляду заяв, клопотань, скарг, протягом строку встановленого законом, систематичне або грубо порушення правил суддівської етики, що підриває авторитет правосуддя.

Факти та обставини порушення суддею Гибалюк Т.Я. посадових обов’язків і присяги такі:

1) Суддя починаючи кожне судове засідання не оголошує в якій стадії знаходиться розгляд справи (попереднє засідання, розгляд справи по суті), а також не виконує свій обов’язок щодо роз’яснення сторонам їх прав і зобов’язань під час судового розгляду. Цей факт підтверджується звуковим записом судового засідання.

2) Суддя відмовляється розглядати клопотання заявлені сторонами. Цей факт підтверджується відеозаписом, а також копіями клопотань, які додаю до скарги.

3) Суддя відмовляє в задоволенні вмотивованих (з доданням листа Вищого спеціалізованого суду України по розгляду цивільних і кримінальних справ) клопотань позивачів за зустрічним позовом без викладення мотивів свого рішення, що може свідчити про її упередженість та зацікавленість у прийнятті необґрунтованого рішення. Цей факт підтверджується відеозаписом.

4) Суддя необґрунтовано відмовляє в приєднанні до матеріалів справи письмових пояснень і доказів від позивачів за зустрічним позовом, відмовляє у видачі письмових ухвал, що унеможливлює апеляційне оскарження її дій. Це свідчить про порушення нею прав сторони та не проведення дій по всебічному розгляду справи. Цей факт підтверджується звуковим записом судового засідання.

5) Суддя не сприяє достатньої якості фіксації судового процесу технічними засобами. Мікрофони сторонам не доступні, тому їх висловлювання на записах недостатньо якісно зареєстровані.

6) Суддя отримавши докази про неодноразове порушення відповідачем за зустрічним позовом прав багатьох людей, що виражається у завищенні банком нарахованих та витребуваних процентів за кредитними угодами не вчиняє ніяких щодо захисту прав громадян України. Також суддя окрім бездіяльності за наявними в неї фактами навіть не задовольняє клопотання, що до зобов’язання банку оприлюднити інформацію про виявлені помилки у нарахуванні відсотків та забезпеченні повернення зайво отриманого. Цей факт підтверджується звуковим записом судового засідання, а також копіями клопотань, які додаю до скарги.

Вимагаю застосувати до судді Гибалюк Т.Я передбачені законодавством засоби дисциплінарної відповідальності, а також розглянути питання заміни судді по справі №2-821.

До скарги додаю:

1. Копії клопотань, в розгляді яких відмовлено.

2. Посилання на відеозапис судового засідання, що знаходиться у публічному доступі:

3. Копія відеозапису судового засідання на оптичному носите лі інформації (CD-диск).

Ющенко Сергій Олександрович “26” березня 2012 р.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения