Таблиці судових рішень неоднакового застосування норм права з кредитних, сімейних, страхових та зобов’язальних правовідносин, банкрутства. Правові висновки ЄСПЛ. Книга 2.


Recommended Posts

Зазначена Книга продовжує серію книг присвячених упорядкованому підбору судових рішень Верховного суду України щодо неоднакового застосування норм права, що регулюють сферу кредитних, сімейних, страхових та зобов’язальних відносин, банкрутства. Головною метою книги є формування єдиного підходу для застосування норм права.

Також до цієї книги включені, на думку автора, найбільш вагомі висновки ЄСПЛ, які повинні застосовуватись в практичній діяльності.

Книга 2 містить упорядкований підбір судових рішень Верховного суду України щодо неоднакового застосування норм матеріального права та процесуального права, що регулюють сферу кредитних, сімейних, страхових та зобов’язальних відносин станом на серпень 2016 року.

Значна частина рішень присвячена питанням що виникають у процедурі банкрутства та виконавчого провадження.

Крім посилань на конкретні судові рішення Верховного суду України в таблицях міститься правова позиція та короткий витяг з висновків Верховного суду України щодо вирішення питання неоднакового застосування норм законодавства. Для підтвердження факту неоднакового застосування норм створено окрему графу таблиці, де здійснено посилання на інші судові рішення, в яких по-різному застосовано одні й ті ж норми. Окрім цього, автором надані короткі ремарки для кожного рішення в яких зазначена суть правової позиції, що значно спрощує сприйняття та відшукання потрібних норм правозастосування.

З огляду на те, що висновки Верховного суду України є обов’язковими при виборі суддями норми, що підлягає застосуванню при вирішенні конкретної справи, то даний твір було створено саме для практичного використання при написанні різноманітних документів в рамках реалізації права на судовий захист.

Нажаль є випадки наявності прямо протилежних правових висновків що значно ускладнює практичне застосування норм матеріального та процесуального права.

Таблиці розраховані для навчання та використання у власній діяльності адвокатів, правозахисників, суддів, студентів юридичних факультетів тощо.

Вартість книги - 450,00 грн.

Попереднє замовлення можно робити надіславши лист з копією квитанції про оплату та поштовими реквізитами на [email protected]
 
Реквізити для оплати:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Адвокатська компанія «Кравець і Партнери» 
Код ЄДРПОУ 36947338
П/р 26008300768672, у банку ПАТ "ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ", м.Київ, МФО 322669.

За книгу - таблиці судових рішень. Книга 2

Для довідки:

УДК 347.95:347.991(477)](083.4)
ББК 67.9(4Укр)410я28
К77

ISBN 978-617-7039-29-6

Більш детально можно ознайомитись на сайті: http://book.knpartners.com.ua/

cover_view6.jpg

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения