Recommended Posts

Вітаю!

Вже 8 місяців не працює ліфт( Звернувся до жеку, вони кажуть що будинок має заборгованість з електроенергії 28500 грн поки не сплатити ее включать. Подав позов. Відповідач прийшов на судове засідання розказав що він всіх знає, все рішає, на наступні не ходив. Заочне рішення, набрало законної сили 12.12.2017.

http://reyestr.court.gov.ua/Review/70079128

Але, з 20.09.17 наш будинок передано «Жилкомсервіс». Про що нас офіційно ніхто не повідомив, ну оголошення на під'їзді якесь наче було. Договір з попереднім «мобількомусервіс» не розторгнуто з новим жилкомсервіс не підписано. 

Я надіслав заяву про добровільне виконання і копії рішення і виконавчого листа мобількомусервіс і жилкомсервіс. Перші отримали 19.12 інші не заберають лист, пошта првторне повідомлення надсилає.

Підкажіть будь ласка, як змусити виконати рішення, щоб включили ліфт!

Звернутися до суду із заявою про зміну сторони, а потім до виконавчої служби? Чи і так звернутися до виконавчої а вони потім самі до суду про зміну правонаступник ж є...

Чи реально виконати рішення суду?

І ще, відповідач знаходиться в Харківському районі, будинок у Харкові то до якої двс звертатися, адже «3. Виконання рішення, яке зобов’язує боржника вчинити певні дії, здійснюється виконавцем за місцем вчинення таких дій.». Новий жек у Харкові.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 1 month later...

1) Подаєте виконавчий лист з боржником «мобількомусервіс» до Виконавчої служби по місцезнаходженню вашого ліфта. Виконавець відкриває провадження, запрошує боржника добровільно виконати рішення суду. Вони приходять і кажуть, що вже не обслуговують і не можуть виконати, ліквідовані чи ін.

2) Ви подаєте Заяву в суд, який виніс рішення. Просите заміну боржника у зв'язку з поясненнями «мобількомусервіс» (неможливістю виконання). Суд досліджує і встановить, що «Жилкомсервіс» повинен запустити ліфт - замінює боржника своєю Ухвалою. На підставі ухвали отримуєте новий виконавчий лист і подаєте його знову до виконавчої служби по місцезнаходженню вашого ліфта.

Або пишите Заяву у виконавчу службу, щоб вони звернулися до суду про заміну. Якщо не звернуться: самі звертаєтесь і одночасно оскаржуєте бездіяльінсть виконавця.
 

 

3) якщо ліфт не запускають і йдуть відписки - заява в поліцію за невиконання рішення суду (на всіх: «мобількомусервіс», «Жилкомсервіс», виконавця).
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...